לוג SS מצפון ירושלים

• פותח/ת השרשור
להרוס לעצמך את האימון ולצלם את עצמך כמו אהבל?
אתה בסך הכל שם את הטלפון שלך ליד הראק ומצלם סט אחד.
אפשר גם לתקן את הטכניקה שלך, יש לזה יתרונות. קצת הגזמת
אבל כולה בשביל איזה 3 אנשים כאן שבאמת על רמה??
לא ממש לא הולך להצטלם....
כל השאר אני רואה חבורה של חלשים קנאים באמת..

אבל כולה בשביל איזה 3 אנשים כאן שבאמת על רמה??
לא ממש לא הולך להצטלם....
כל השאר אני רואה חבורה של חלשים קנאים באמת..
הרוב המוחלט של האנשים כן הם אנשים חזקים, מבינים שיודעים מה הם אומרים.
זה דורש ממך ממש מינימום מאמץ, ולשפר טכניקה בסקוואט זה שווה את זה לדעתי

• פותח/ת השרשור
הרוב המוחלט של האנשים כן הם אנשים חזקים, מבינים שיודעים מה הם אומרים.
זה דורש ממך ממש מינימום מאמץ, ולשפר טכניקה בסקוואט זה שווה את זה לדעתי
אולי אתה צודק..
אבל הקטע שקורע אותי זה שחושבים שאני בא כאן להתלהב עם משקלים על אנשים שאני פשוט לא מכיר...ורוב הסיכויים שאני בחייים לא יפגוש את רובם\

אין חובות לראק בלוג אימונים, אם תרצה להעלות סרטון זה רק יעשה לך טוב כי ראינו מאות סרטוני טכניקה אבל החלטה שלך 😃

אם כל הכבוד לזה שיש בנות בפורום שמרימות יותר ממני(לא שובניסטיות, ציניות) אני מרשה לעצמי להתערב ולהגיד שאם כל הכבוד לרמה שאתה נמצא בה, יש פה המון אנשים שמתאמנים והרמה שלהם טיפה יותר גבוהה משלך והידע שלהם קצת יותר טוב משלך וזה זלזלול מטורף שלהגיד שאפשר לספור את מספר האנשים בפורום על יד אחת.
אם כמה שהמשקלים שלך מצווינים, לא יזיק קצת פרופרציות.

• פותח/ת השרשור
אם כל הכבוד לזה שיש בנות בפורום שמרימות יותר ממני(לא שובניסטיות, ציניות) אני מרשה לעצמי להתערב ולהגיד שאם כל הכבוד לרמה שאתה נמצא בה, יש פה המון אנשים שמתאמנים והרמה שלהם טיפה יותר גבוהה משלך והידע שלהם קצת יותר טוב משלך וזה זלזלול מטורף שלהגיד שאפשר לספור את מספר האנשים בפורום על יד אחת.
אם כמה שהמשקלים שלך מצווינים, לא יזיק קצת פרופרציות.
אתה צודק הגזמתי עם המספר אנשים ואני יודע מעולה שהרמה שלי ממש לא גבוהה... אבל תסביר לי את זה - מה הקטע שאני כותב כאן לוג שמטרתו בעיקר לשרת אותי, שאני יראה את ההתקדמות שלי בעוד כמה חודשים, ואנשים באים אלי בגישה של אין תמונה אין אמונה? לא רוצים להאמין של יכנסו לכאן! מקנא? שישב בשקט... חלאס לא בא לעשות כאן פוזות על אף אחד. עושה את זה נטו בשביל עצמי. רוצים לפרגן רק יעשה לי טוב. סליחה שאני יורד לרמה כזאת - אבל אני לא בא לכאן כדי שבנאדם שבקושי מרים 90 בדדליפט יתחיל לדרוש ממני הוכחות.

ואגב לגבי זה שאמרו שלא שובר מקביל -
שובר מקביל תמיד אך לא תמיד עובר את המקביל בהרבה, משקל כלכך כבד שאני רק רוצה לסיים, ATG בסטים של החימום.

נערך לאחרונה:
אתה צודק הגזמתי עם המספר אנשים ואני יודע מעולה שהרמה שלי ממש לא גבוהה... אבל תסביר לי את זה - מה הקטע שאני כותב כאן לוג שמטרתו בעיקר לשרת אותי, שאני יראה את ההתקדמות שלי בעוד כמה חודשים, ואנשים באים אלי בגישה של אין תמונה אין אמונה? לא רוצים להאמין של יכנסו לכאן! מקנא? שישב בשקט... חלאס לא בא לעשות כאן פוזות על אף אחד. עושה את זה נטו בשביל עצמי. רוצים לפרגן רק יעשה לי טוב. סליחה שאני יורד לרמה כזאת - אבל אני לא בא לכאן כדי שבנאדם שבקושי מרים 90 בדדליפט יתחיל לדרוש ממני הוכחות.

ואגב לגבי זה שאמרו שלא שובר מקביל -
שובר מקביל תמיד אך לא תמיד עובר את המקביל, משקל כלכך כבד שאני רק רוצה לסיים, ATG בסטים של החימום.
למה? כי לפעמיים יש פה אנשים שמראים התקדמות אסטרונומית לא הגיונית של דדליפט 270 קילו ל3X3 והם בני 18(חוץ מחן זונרייך, אין אחד כזה בארץ)בלי סרטונים וכיוצא מי זה.

• פותח/ת השרשור
למה? כי לפעמיים יש פה אנשים שמראים התקדמות אסטרונומית לא הגיונית של דדליפט 270 קילו ל3X3 והם בני 18(חוץ מחן זונרייך, אין אחד כזה בארץ)בלי סרטונים וכיוצא מי זה.
אמרתי שאני עושה 270 קילו? או משו בסדר גודל הזה??
באמת שאני לא רואה מה לא הגיוני אצלי... התקדמות נורמלית לגמרי ומשקלים סבירים לגמרי לssניק.. במיוחד שזה כבר פעם שניה שאני עושה את התוכנית הזאת..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית