הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה ראשונה-SS?

JAY_CUTLER_MOFGAZ

משתמש פעיל
939
312
נק' מוניטין:
566
939
312
ראיתי בהמון המון מקומות שגם לבילדינג וגם לפאוורליפטינג,מסה ראשונה עם SS תהיה מצוינת ..
מצד שני ראיתי גם המון אנשים שמתעסקים בבילדינג ונורא מזלזלם בSS ואומרים שככה רק משמינים וכל מיני כאלה ..
השאלה שלי היא ככה,מה נכון?
והאם SS ואכילה *נקייה* (לא אוראו וחלב..,שיבולת שועל אורז וחזה עוף) ב1000 מעל הניטראלי אני יגמור פח שומן? כי לפי מה ששמעתי בעלייה של 4 קילו כל חודש בממוצע,אני יסיים את התוכנית רק בעלייה של מקסימום 4-5% שומן.. זה נכון?
תודה רבה!!

• פותח/ת השרשור
פאוור קלין עושים חמישה סטים של שלוש חזרות
חתירה שלושה סטים חמש חזרות
וכן להעלות משקלים באותו האופן
לפי מה שהבנתי ביום חמישי (באימון האחרון בשבוע) אפשר להוסיף סט ליד קדמית וסט ליד אחורית זה נכון?
ואכילה מעל הניטראלי ב1000 תעשה אותי דובון ?

לפי מה שהבנתי ביום חמישי (באימון האחרון בשבוע) אפשר להוסיף סט ליד קדמית וסט ליד אחורית זה נכון?
ואכילה מעל הניטראלי ב1000 תעשה אותי דובון ?
אפשר אבל זה עלול לפגוע בהתאוששות, אם זה ייפגע תוריד
וזה כבר תלוי בגוף שלך ובמה תאכל. בכל מקרה סביר להניח שתצתרך חיטוב אחרי המסה, גם אם תאכל 1000 מעל הניטרלי וגם אם 800 וגם אם 500

• פותח/ת השרשור
אפשר אבל זה עלול לפגוע בהתאוששות, אם זה ייפגע תוריד
וזה כבר תלוי בגוף שלך ובמה תאכל. בכל מקרה סביר להניח שתצתרך חיטוב אחרי המסה, גם אם תאכל 1000 מעל הניטרלי וגם אם 800 וגם אם 500
כמובן שאני יצטרך חיטוב ..
אפשרי לעשות SS עם 500 מעל הניטראלי?
חשבתי צריך מינימום 1000 כדי להתאושש ..
ו20 דקות אירובי אחרי אימון אפשרי לעלייה יותר נקייה? (אני ישלים קלוריות) או שזה יפגע בהתאוששות?

כמובן שאני יצטרך חיטוב ..
אפשרי לעשות SS עם 500 מעל הניטראלי?
חשבתי צריך מינימום 1000 כדי להתאושש ..
ו20 דקות אירובי אחרי אימון אפשרי לעלייה יותר נקייה? (אני ישלים קלוריות) או שזה יפגע בהתאוששות?
אפשרי אבל זה לא ייתן לך תוצאות מקסימליות, ואחרי שבוע או שבועיים תצתרך להעלות כבר קצת וככה די מהר תגיע ל1000 מעל הניטרלי בכל מקרה. אירובי ממש לא כדאי

• פותח/ת השרשור
אפשרי אבל זה לא ייתן לך תוצאות מקסימליות, ואחרי שבוע או שבועיים תצתרך להעלות כבר קצת וככה די מהר תגיע ל1000 מעל הניטרלי בכל מקרה. אירובי ממש לא כדאי
עדיף אחרי חיטוב שבועיים נטרלי וישר 1000 מעל ולהתחיל SS
או שבועיים נטראלי וכל שבוע/שבועיים להעלות קלוריות שאני תוך חודש יגיע ל1000 מעל הניטראלי.
רק אחרי החודש הראשון בתוכנית אני מתכנן להוסיף סט יד קדמית וסט יד אחורית ..

למה אתה מוסיף ישר 1000 מעל הנייטרלי , זה דפוק !
מה משקלי העבודה שלך בכלל ? יכול להיות ש+ קלורי של 300 (להתחלה ואחר''כ 500 יעשו את העבודה) עד שתתחיל להיתקע מהסיבה שאתה לא אוכל מספיק ורק אז תוסיף עוד עד שתגיע ל1000 ואםילו יותר אבל זה יקח יותר מחודש .
בגלל אנשים שחושבים שכדאי להם להתחיל ישר מ1000 של אלף מתפלאים אחר''כ שהם סתם השמינו ואז הולכים ומספרים לכולם כמה SS תוכנית גרוע

• פותח/ת השרשור
למה אתה מוסיף ישר 1000 מעל הנייטרלי , זה דפוק !
מה משקלי העבודה שלך בכלל ? יכול להיות ש+ קלורי של 300 (להתחלה ואחר''כ 500 יעשו את העבודה) עד שתתחיל להיתקע מהסיבה שאתה לא אוכל מספיק ורק אז תוסיף עוד עד שתגיע ל1000 ואםילו יותר אבל זה יקח יותר מחודש .
בגלל אנשים שחושבים שכדאי להם להתחיל ישר מ1000 של אלף מתפלאים אחר''כ שהם סתם השמינו ואז הולכים ומספרים לכולם כמה SS תוכנית גרוע
בנץ 35 ל8
סקוואט 40 ל8
פרס 20 ל8 .. (כן יש פיגור בכתפים ..)

תעשה נייטרלי ותעלה קלוריות בהדרגה (תתחיל מ300 ושתתקע תוסיף 200 כל פעם ) המשקלים שלך סופר נמוכים אתה לא צריך הרבה אוכל כדי להתקדם כרגע.

• פותח/ת השרשור
תעשה נייטרלי ותעלה קלוריות בהדרגה (תתחיל מ300 ושתתקע תוסיף 200 כל פעם ) המשקלים שלך סופר נמוכים אתה לא צריך הרבה אוכל כדי להתקדם כרגע.
תודה רבה רבה!!
וכדאי ניטרלי שבועיים אחרי החיטוב ורק אז להתחיל מסה וSS עם 300+ נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית