הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ביקורת נעלי הרמת משקולות-Reebok CrossFit Lifter

• פותח/ת השרשור karios
  • פורסם בתאריך

karios

משתמש מתחיל
114
30
נק' מוניטין:
32
114
30
צהריים טובים כולם!
מי שזוכר לפני כחודש פרסמתי את הפוסט הבא-
http://www.lbs.co.il/threads/43229/#post-540631

הידידה שלי שהייתה בניו יורק לא הצליחה למצוא לי את הנעליים (3 חנויות של פוט לוקר+2 של אדידס), חשבתי כבר להזמין מחו"ל
אבל כמובן שתמיד היה לי את החשש מנפילה במידה.

לפני כחודש הגעתי בפייסובק להודעה של איזה קרוספיטר שרשם על מכירה מיוחדת של נעלי קרוספיט וביניהן נעלי הרמת משקולות של ריבוק, מפה לשם בחמישי נסעתי וקניתי את Reebok CrossFit Lifter, והיום חנכתי אותן עם אימון רגליים...

אם נשים לרגע את העיצוב בצד (לי אישית לא מפריע, יש כאלה שלא אהבו) אני חייב לציין שהרגשתי שיפור מדהים באיכות הסקוואט שלי.

אני לא אכנס למשקלים כדי למנוע חוב לראק, אז נסתפק בזה שאני עושה עם מוט ריק...
אבל העומק שאתה מגיע אליו בקלות (לעומת האולסטאר) הוא לא פחות ממפתיע, פרונט סקוואט נעשה ביציבות יוצאת דופן כמו גם
בק סקוואט, הבסיס הרחב והקשיח של הנעל נותן לך תחושה כאילו הרגליים שלך נטועות ברצפה.

יש לריבוק טכנולוגיה שנקראת U-FORM, מחממים את התנור ל200מעלות, מניחים את הנעליים ל3 דקות ואח"כ נועלים אותן כ-8 דקות.
אני לא רוצה לקפוץ בהצהרות אבל התחושה באימון היום הייתה שהשטות הזאת עובדת!
הרגשתי חיבוק יציב לכל כף הרגל, הברכיים לא רוקדות ובכלל תחושת ביטחון בכל ירידה ועליה.
העקב המוגבה נותן את העומק והעובדה שהוא טיפה רחב מהנעל עצמה רק משפרת את התחושה.
הנעל עוזרת לך וכמעט מכריחה אותך לדחוף מהעקב (ממש כמו בספר...)-גם בלג פרס.

אוסיף משהו שלדעתי הוא יתרון-
החלק הקדמי של הנעל יחסית גמיש, מה שנותן את האופציה למכרעים ומיני תרגילים שדורשים גמישות מסויימת.

בנוסף להרגשה הכללית בתרגילי הרגליים (פרונט+בק סקוואט\ מכרעים בהליכה\ לג פרס במכונה\ סטיף לג דד-ליפט) אני מוכרח
לציין אקסטרה יציבות וכוח גם במילטרי פרס, הרגשתי נטוע ברצפה, חזק, יציב-אפילו הפרס שלי היה היום טוב יותר.

המחיר בארה"ב הוא 150$, אבל במכירה הן עלו 380 ש"ח(פחות או יותר), לדעתי שווה כל אגורה.

תמונות של הנעל (קניתי בדיוק כזאת):
http://shopcrossfitreebok.com/men/footwear/mens-reebok-crossfit-lifter.html

מקווה שנהניתם מהביקורת- שאלות, טענות, הארות\הערות יתקבלו בברכה!

תודה רבה, חוץ מהאדידס כנעל בסיסית לביצוע סקוואטים, יש עוד חברות שמייצרות נעליים טובות למטרה הזאת? פשוט רק את האדידס אני מכיר
הBAF שיש לSTARDUST וגם לפסיכו, תשאל אותם, אני שמעתי על הנעל שהיא שווה כל שקל מחברים

אני אבאס כמה אנשים כאן.
הנעליים של אדידס ושל ריבוק אומנם בנויות הרבה יותר טוב מנעל ריצה, אבל בשתיהן יש הרבה ליקויים כדי להחשיב אותן לנעל שבנויה היטב למשקולנים:
-בתור התחלה הרצועת תמיכה עם הסקוץ' ממוקמת לא נכון בשתי הנעליים ולא מספקות לקשת בכף הרגל את התמיכה שהן אמורות לספק(באדידס גבוה מדי, בריבוק נמוך מדי).
- לשתי הנעליים סוליות לא מעץ, לא יעזור, נעל להרמת משקולות, לקלין וסנאץ' ולכל הוריאציות של הסקוואט צריכה עקב מעץ בלתי דחיס גם במשקל גבוה(או עקב סינטתי רציני בדחיסות כפולה כמו בadipower של אדידס):
* עקבי EVA באדידס(כאמור Ethylene vinyl acetate זה חומר בולם זעזועים בנעליים ואין לו מקום בנעל להרמת משקולות)- הנעל שלהם נועדה לשימוש באימוני כח כלליים יותר מWL
* עקבי TPU בריבוק(Thermoplastic Polyurethanes לרוב הוא חומר אלסטי שקוף, כנ"ל לא דחוס כמו עץ)- הנעל של ריבוק נועדה לשימוש בקרוספיט פחות מWL

כשמדובר בחברות גדולות הם לוקחים הרבה יותר כסף ממה שצריך והרבה פעמים לא מייצרים נעל שעומדת בסטנדרטים גבוהים(אדידס לדוג' מציעה ב200-300 דולר נעליים טובות, ריבוק בכלל לא מציעה עדיין, נייק מוכרת נעל ב180 דולר שלא טובה כמו נעליים אחרות זולות ממנה)

אני הייתי מוציע 140 דולר על נעל של ריסטו ספורסט(נעליים בעבודת יד שנבנות במיוחד לWL) או של ROGUE, אם למישהו יש כסף לבזבז אז האדידס עם העקב עץ גם מעולות למי שיש רגל לא רחבה מדי

נ.ב
מי שלא השתמש בנעל WL איכותית שלא יבוא ויקפוץ פה כמה הנעל שלו טובה ואני טועה, כי אין טעם לדיון
קיבלתי את האדידס רק אתמול והספקתי לעשות אימון אחד, התחושה שונה לגמרי מנעל ריצה או אולסטאר, אין לי השוואה לסוליית עץ. אבל העקב של האדידס קשיח מספיק בשביל לדפוק מסמר.
המשך חוות דעת אחרי אימון הסקווט

images

There is several models of adidas. Aviv is talking about these ones.

I personally have a friend that bought those and then upgraded to a more expansive adidas model (the adipower 200$ top of the range) which is totally different

אני החלפתי את הריסטו הישנות שלי (White Thunder) ב-Adipower האדומות, נעליים פשוט מדהימות לפי דעתי, כל נעל שוקלת 100 גרם פחות מהריסטו ואני מרגיש כאילו הבריגו אותי לרצפה.

הנעלי "הרמות" של ריבוק הם לא הנעליים הכי טובות להרמות אולימפיות (לסקוואט ודדליפט לדעתי זה לא משנה כל כך אבל סבבה גם לזה לא) אבל הם כן הנעליים האולטימטיביות לעשות בתוכם WOD שכולל הרמות אולימפיות ו-עוד משהו הן קלות, הן עמידות והגומי גורם לך להצליח לעשות איתם גם בוקס ג'אמפ\בארפיז\חבל וכו' וכו' בכל מקרה הן משרות את המטרה של קרוספיט בצורה הכי טובה, אני אישית אוהב אותן מאד אבל חייב לציין שאם הייתי ר-ק מתאמן בהרמות אולימפיות והרמות כוח לא הייתי "מסתפק" בהן ובאמת הייתי הולך על נעל עם עקב מעץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית