הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

חשד לדלקת בגיד מרפק ימין

OrshGym

משתמש פעיל
403
17
נק' מוניטין:
23
403
17
שבוע שכבר כשעבדתי על יד אחורית התחלתי להרגיש כאבים במרפק ימין.
ישר הפסקתי את האימון ומאז יש לי הרגשה מוזרה במרפק...כאב קל ממש אבל אני חושש להפעיל את היד כי אני חושד שזה התחלה של דלקת לא נעימה בגיד....
השבוע החלטתי לא להתאמן ולתת ליד לנוח.
זה נכון לעשות את זה או שצריך להשאיר אותה בפעולה בלחצים נמוכים?
מה יותר טוב לדלקת בגיד/שריר? מקלחת חמה או קרה?
יעזור לשים קרח על האיזור?
יש משהו שכדאי לאכול או בכלל לעשות כדי שזה יעבור יותר מהר? כל עזרה תיהיה מבורכת.

תודה רבה מראש לכל העוזרים!

• פותח/ת השרשור
מה הוא כבר יכול לעשות....
הוא רק יגיד לי להפסיק להתאמן ולתת לי איזה מישחק זבל על בסיס סטרואידים

שבוע שכבר כשעבדתי על יד אחורית התחלתי להרגיש כאבים במרפק ימין.
ישר הפסקתי את האימון ומאז יש לי הרגשה מוזרה במרפק...כאב קל ממש אבל אני חושש להפעיל את היד כי אני חושד שזה התחלה של דלקת לא נעימה בגיד....
השבוע החלטתי לא להתאמן ולתת ליד לנוח.
מה יותר טוב לדלקת בגיד/שריר? מקלחת חמה או קרה?
יעזור לשים קרח על האיזור?
יש משהו שכדאי לאכול או בכלל לעשות כדי שזה יעבור יותר מהר? כל עזרה תיהיה מבורכת.

תודה רבה מראש לכל העוזרים!

לשאלותיך :

אם אתה יכול להתאמן ללא החמרה של הכאב , זה בסדר.
מה יותר טוב לדלקת בגיד/שריר? מקלחת חמה או קרה? לא כזה משנה.
יעזור לשים קרח על האיזור? אפשר לשים אחרי האימון , זה רק לשם הפחתת הכאב.
יש משהו שכדאי לאכול או בכלל לעשות כדי שזה יעבור יותר מהר? כל עזרה תיהיה מבורכת. תאכל רגיל.
באופן כללי , תוותר בינתיים על תרגילים מבודדים ,ונסה לבצע תרגילים אחרים שמפעילים את התלת ראשי (לחיצות למיניהן) ותראה אם גם שם מופיע הכאב.

מנסיון אישי שלי שינוי בזוית כף היד יכול לעזור, למשל אם אתה עושה לחיצות עם מוט ישר נסה מוט V (או חבל אם מדובר בפולי) ואפילו משקולות יד אם התרגיל מאפשר את זה.

תקשיב טוב מה שאני אומר לך בניגוד לכמה עיצות שנתנו לך פה . על דלקת לאאאאאאאא מתאמנים נקודה.
מי שרוצה לשחק בבריאות שלו ולראות אם הדלקת תעבור בזוויות אחרות או משקל נמוך אהלן וסהלן על חשבונו.

משחקים של חום וקור יכולות רק לסייע לא לפתור את הבעיה.
משחות חום למנהם גם יכולות לסייע , מה שיפתור לך תבעיה זה מנוחה בעיקר.. אם אתה לא רואה הטבה בטווח של כמה ימים לדעתי שווה לדבר עם רופא לקבל עוד חוות דעת.

בקשר לאכילה ... אתה יכול לאכול רק תלב שזה קרה לך.... מעבר לזה אין מזון מסויים שיכול לעזור מעכשו לעכשו.
אם אתה רוצה למנוע או להקטין סיכון לדלקות תצרוך אומגה 3 (אנטי דלקתי גם) ו MSN למפרקים ...

החלמה מהירה ! ושנה טובה 😃

• פותח/ת השרשור
אני המשכתי להתאמן ובמקביל אני לוקח את האנטי דלקתיים בסווליאה וארט-3-פלקס של סולגאר וסופרב וכל יום אני מרגיש את זה פחות.
אימון שעבר עשיתי הכל ולא הרגשתי שום כאב.
לא יודע מה גרם לזה אבל אולי זה לא הייתה דלקת או שמשהו מוזר קרה...הייתי משתגע אם לא הייתי מתאמן חח.
תודה רבה בכל זאת לך ולכל העןזרים לימדתם אותי הרבה!
P=

אני המשכתי להתאמן ובמקביל אני לוקח את האנטי דלקתיים בסווליאה וארט-3-פלקס של סולגאר וסופרב וכל יום אני מרגיש את זה פחות.
אימון שעבר עשיתי הכל ולא הרגשתי שום כאב.
לא יודע מה גרם לזה אבל אולי זה לא הייתה דלקת או שמשהו מוזר קרה...הייתי משתגע אם לא הייתי מתאמן חח.
תודה רבה בכל זאת לך ולכל העןזרים לימדתם אותי הרבה!
P=
מתיחות מתיחות ועוד פעם מתיחות!!,כנס ל יו טיוב, יש שם הרבה חומר על פציעות מרפק ומרפק טניס ואיך להימנע מהן ואיך לפתור בעיה קיימת.

• פותח/ת השרשור
הבעיה במטיחות ביוטיוב זה שיש כל כך הרבה וגם אם אני אבחר זה כמה "זוכות" זה לוקח מלא זמן לפני האימון....זמן שאין לי.
יש לך המלצות למטיחות ספציפיות שהכי עוזרות לפני אימון? בדגש על היד באחורית

הבעיה במטיחות ביוטיוב זה שיש כל כך הרבה וגם אם אני אבחר זה כמה "זוכות" זה לוקח מלא זמן לפני האימון....זמן שאין לי.
יש לך המלצות למטיחות ספציפיות שהכי עוזרות לפני אימון? בדגש על היד באחורית
לוקח בדיוק 5 דק.
יד ישרה.אצבעות כלפי מעלה והיד הבריאה מושכת את האצבעות אחורה 10 שניות 3 סטים..
אותו דבר עם סיבוב היד החולה שהאצבאות כלפי מטה ומתיחה.. 10 שניות 3 סטים.. לאחר מכן סיבוב המפרקים קדימה ואחורה כאילו אתה קופץ על דילגית. 3 סטים של 20 שניות. ואתה מוכן לאימון טריסאפ! בהצלחה

• פותח/ת השרשור
זה לא מותח ממש טוב....זה לא מגיע אפילו ליד האחורית חחח אני מרגיש הכל רק באמה....
וזה המתיחות שאתה עושה רק ביום שאתה עובד על יד אחורית נכון?

זה לא מותח ממש טוב....זה לא מגיע אפילו ליד האחורית חחח אני מרגיש הכל רק באמה....
וזה המתיחות שאתה עושה רק ביום שאתה עובד על יד אחורית נכון?
זה מתיחות שאני עושה שאני עובד על ביסאפ וטריסאפ. אתה לא אמור להרגיש את השריר אתה אמור להרגיש מתיחה מהאמה עד קצת מעל המרפק.שם מתרכזים המקומות המועדים לפורענות. ושם צריך למתוח טוב טוב ולא להתעצל. למתוח לחמם ולהתחיל לעבוד ממשקלים נמוכים,ולעלות בהדרגה
זה מתיחות שאני עושה שאני עובד על ביסאפ וטריסאפ. אתה לא אמור להרגיש את השריר אתה אמור להרגיש מתיחה מהאמה עד קצת מעל המרפק.שם מתרכזים המקומות המועדים לפורענות. ושם צריך למתוח טוב טוב ולא להתעצל. למתוח לחמם ולהתחיל לעבוד ממשקלים נמוכים,ולעלות בהדרגה

קבל....
תעשה ככה, ותהיה מוגן ומוכן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית