חשד לפריצת דיסק

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
שלום לכולם,
אני חושב שכבר תקופה ארוכה שלא פרסמתי פה שום פוסט והאמת שהתגעגעתי!

אני אשמח לעזרת המומחים פה, הסיפור הוא כזה:
לפני כשנה וחודש התחלתי תקופה ארוכה של מילואים, כתוצאה מעומסים שונים יחד עם לנסות לשמור על משקלים בחדר כושר התחיל לכאוב לי בצוואר בשריר Levator scapula. הכאבים האלו הקרינו מהצוואר לכיוון השכמות ומשם גם ליד שמאל.
עם רצון להכחיש את הבעיה המשכתי להתאמן מספר חודשים כאילו כלום, ושחקתי עם זה לפעמים עשיתי אימון כזה ולפעמים אחר מרחתי הרבה טייגרבם וולטרן שמתי מדבקות וחשבתי שזה יעבור מעצמו, חשוב רק לציין שכן הקשבתי במידה מסויימת לגוף ועשיתי תרגילי פיזוטרפיה ולא העמסתי משקלים.
ברגע שראיתי שזה כבר מחמיר הלכתי לאורטופד #1 הוא הביא לי כדורים אמר לי קח עשרה ימים לקחתי עשרים לא עזר.
אחרי זה שלח אותי לאולטרסאונד בכלל לא במקום שצריך וגם ככה לא ראו כלום גם כשבקשתי לעשות לי בצוואר ושכמות ושוב לא ראו כלום.
משם המשכתי לרופא בלא פחות מאשר צפת שמתמחה בשריר ושלד, במשך שעה ישב עשה לי הבחנה ועשיתי דיקור מערבי שלקח עוד שעה.. דיקר לי את כל הגוף עוד שניה הפכתי לבובספוג מרוב חורים אבל הרגשתי וואו נהדר אחרי זה מבחינת הכאבים בשריר, הגוף עצמו היה מותש ומפורק כאילו נתנו לי מכות של רצח אבל הכאב עצמו עבר ופה חשבתי שהבעיה נפתרה.

אחרי כמה ימים הכל חזר לעצמו, אומנם הכאבים מרמת 8/9 ירדו ל7/8 אבל זה לא עבר.
משם המשכתי לרופא משפחה שהפנה אותי לCT ולמרפאת כאב ואז פה זה כבר נהייה מעניין.
אורטופד #2 (לא אותו אחד) אמר שאין עדין פיענוח ובסיטי לא רואים כלום לפי מה שהוא רואה ולכן ללכת לרואטופד עמוד שדרה (שיש אליו תור רק עוד חצי שנה לפחות)
במרפאת כאב הרופא אמר לי שזה בראש שלי כלומר זה מלחץ, גם אם אני אומר שאני לא בלחץ אני בלחץ ומה שיש לי לעשות זה להרגע ולעשות עוד דיקור, והביא לי עוד כדורים.
אז התחלתי מדיטציה + דיקורים (תור ראשון בקרוב) וככה בעלה של חברה של המשפחה הוא אורטופד ונסעתי לפגוש אותו גם (אורטופד #3) הוא הסתכל על הסיטי ואמר שיש לי פריצת דיסק בחוליה C6 בפענוח של הסיטי היה כתוב שיש לי בליטה קלה בחוליות C3,4,5,6 במרפאת כאב ואורטופד #2 אמר שזה לא מה שגורם בתאכלס לכאב. אורטופד #3 אמר לי שהם פספסו את הפריצת דיסק וזה שיש לי גם כאבים לאמה דווקא מחזק את המחשבה שזה זה.
מעבר לזה הוא אומר שהכאבים בצד השני של הגוף זה משרירים תפוסים.

1. אני אציין שמרגע שהתחלתי לטפל בזה כמו שצריך הפסקתי להתאמן ולא היה שום שיפור משמעותי, הדבר היחיד שעזר לי זה גלישה.
2. הכאבים הם לאורך כל היום אין זמן מוגדר מרגע שאני קם עד רגע שאני ישן, גם אם אני יושב הרבה וגם אם אני לא זז בכלל.
3. אני משתדל לעשות כל יום הליכה לאורך היום של 9-10 קמ בעיקר עם הכלב.

אשמח לכל עזרה אפשרית בבקשה!!!

תודה רבה.
מה הוא אבל? רופא?
אני עכשיו מתחיל טיפולים אצל פיזוטרפיסט ספורט ועושה MRI ומשם אדע להתקדם.
בכל מקרה אשמח לשמוע עליו עוד פרטים וככה גם אוכל להגיע אליו מוכן ולא שהכל בגדר חשדות.
ספורטרפיסט.
היו לי לפני כמה שנים כאבים במפשעה, עברתי אינספור רופאים, צילום, אף אחד לא מצא כלום.
הוא זיהה שיש משהו בירך,הפנה אותי לאורטופד ספציפי, מתברר שהיה לי קרע בלברום.
הוא מקצוען

• פותח/ת השרשור
ספורטרפיסט.
היו לי לפני כמה שנים כאבים במפשעה, עברתי אינספור רופאים, צילום, אף אחד לא מצא כלום.
הוא זיהה שיש משהו בירך,הפנה אותי לאורטופד ספציפי, מתברר שהיה לי קרע בלברום.
הוא מקצוען
תודה רבה, גם זה היה לי קרע שעברתי עשרות רופאים עד שעשיתי MRI עם חומר ניגוד וראו קרע באדוקטורים, הרבה פיזוטרפיה וגלישה זה מה שעזר.
התחלתי עם פיזוטרפיסט ספורט כרגע שאני דווקא מתחבר, במידת הצורך אעבור. תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית