שלום לכולם.
אחרי דיאטה ארוכה ומתישה אם תוצאות טובות אבל לא מספיקות בשבילי.
אני מתחיל סייקל ראשון של חיטוב, אין לי נסיון בתחום ואני מפחד לעשות טעות חמורה.
אז ככה המליצו לי לקחת Winstrol בשילוב אם קלן (הכל בכדורים) הסייקל מתבצע בדרך הבאה:
שבוע 1:קלן בשיטת העמסה, 1 ביום הראשון כל יומים לעלות לעוד כדור, עד שמגיעים ל -4 ביום.
שבוע 2:קלן 4 ביום ואז להוסיף וינסטול 3 כדורים ביום ככה במשך שבועיים (4 קלן 3 וינסטרול)
אחרי שבועיים להפסיק אם הקלן אבל להמשיך אם הוינסטרול אחרי שבוע להחזיר את הקלן וככה שוב אחרי שלוש שבועות
אם קלן, רק שבשבוע האחרון אני רק אם קלן.(9 שבועות רצוף אם וינסטרול 3 כדורים ביום)
סה"כ 11 שבועות אם העמסה בהתחלה.(בשבוע השמיני לקחת מנקה כבד).
עכשיו יש לי מספר שאלות:
1.האם שילוב בין הכדורים אפקטיבי או סתם מוגזם?
2.האם אפשר להוסיף קריאטין (להזכירכם חיטוב)?
3.אני גם לוקח ריטלין 40 MG ביום על מנת ללמוד, האם השילוב בין כל זה לא מסוכן?
4.כדי להוסיף איזה טסטרון כדי למנוע חוסר חשק מיני?
חוץ מיזה אני בריא מאוד אוכל נכון על הגרמים, שותה לפחות 3 וחצי ליטר מים ביום ושוקל 100 קילו על 16 אחוז שומן.
תודה רבה לכולם מצטער על החפירה.
אחרי דיאטה ארוכה ומתישה אם תוצאות טובות אבל לא מספיקות בשבילי.
אני מתחיל סייקל ראשון של חיטוב, אין לי נסיון בתחום ואני מפחד לעשות טעות חמורה.
אז ככה המליצו לי לקחת Winstrol בשילוב אם קלן (הכל בכדורים) הסייקל מתבצע בדרך הבאה:
שבוע 1:קלן בשיטת העמסה, 1 ביום הראשון כל יומים לעלות לעוד כדור, עד שמגיעים ל -4 ביום.
שבוע 2:קלן 4 ביום ואז להוסיף וינסטול 3 כדורים ביום ככה במשך שבועיים (4 קלן 3 וינסטרול)
אחרי שבועיים להפסיק אם הקלן אבל להמשיך אם הוינסטרול אחרי שבוע להחזיר את הקלן וככה שוב אחרי שלוש שבועות
אם קלן, רק שבשבוע האחרון אני רק אם קלן.(9 שבועות רצוף אם וינסטרול 3 כדורים ביום)
סה"כ 11 שבועות אם העמסה בהתחלה.(בשבוע השמיני לקחת מנקה כבד).
עכשיו יש לי מספר שאלות:
1.האם שילוב בין הכדורים אפקטיבי או סתם מוגזם?
2.האם אפשר להוסיף קריאטין (להזכירכם חיטוב)?
3.אני גם לוקח ריטלין 40 MG ביום על מנת ללמוד, האם השילוב בין כל זה לא מסוכן?
4.כדי להוסיף איזה טסטרון כדי למנוע חוסר חשק מיני?
חוץ מיזה אני בריא מאוד אוכל נכון על הגרמים, שותה לפחות 3 וחצי ליטר מים ביום ושוקל 100 קילו על 16 אחוז שומן.
תודה רבה לכולם מצטער על החפירה.