הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור D.HOOK
  • פורסם בתאריך

D.HOOK

משתמש מתחיל
53
5
נק' מוניטין:
20
53
5
שלום לכולם.

אחרי דיאטה ארוכה ומתישה אם תוצאות טובות אבל לא מספיקות בשבילי.
אני מתחיל סייקל ראשון של חיטוב, אין לי נסיון בתחום ואני מפחד לעשות טעות חמורה.
אז ככה המליצו לי לקחת Winstrol בשילוב אם קלן (הכל בכדורים) הסייקל מתבצע בדרך הבאה:
שבוע 1:קלן בשיטת העמסה, 1 ביום הראשון כל יומים לעלות לעוד כדור, עד שמגיעים ל -4 ביום.
שבוע 2:קלן 4 ביום ואז להוסיף וינסטול 3 כדורים ביום ככה במשך שבועיים (4 קלן 3 וינסטרול)
אחרי שבועיים להפסיק אם הקלן אבל להמשיך אם הוינסטרול אחרי שבוע להחזיר את הקלן וככה שוב אחרי שלוש שבועות
אם קלן, רק שבשבוע האחרון אני רק אם קלן.(9 שבועות רצוף אם וינסטרול 3 כדורים ביום)
סה"כ 11 שבועות אם העמסה בהתחלה.(בשבוע השמיני לקחת מנקה כבד).
עכשיו יש לי מספר שאלות:
1.האם שילוב בין הכדורים אפקטיבי או סתם מוגזם?
2.האם אפשר להוסיף קריאטין (להזכירכם חיטוב)?
3.אני גם לוקח ריטלין 40 MG ביום על מנת ללמוד, האם השילוב בין כל זה לא מסוכן?
4.כדי להוסיף איזה טסטרון כדי למנוע חוסר חשק מיני?

חוץ מיזה אני בריא מאוד אוכל נכון על הגרמים, שותה לפחות 3 וחצי ליטר מים ביום ושוקל 100 קילו על 16 אחוז שומן.
תודה רבה לכולם מצטער על החפירה.

לא מציע לך בכלל סייקל ראשון לחיטוב, בסייקל הראשון אתה עולה הכי הרבה אתה צריך לנצל את זה למאסה.
תעשה חיטוב עם קלן + קטוטיפן ואולי גם T3 על דל פחמימה, תגיע ל 10-12% שומן ואז תחשוב על סייקל של טסט ולא יותר בהתחלה.
וקודם כל אתה חייב לדעת איך להתאמן ולשמור על תזונה כי החומרים לא יעזרו לך בלי המון ידע ומשמעת

• פותח/ת השרשור
שחכתי לציין אני מתאמן חזק הרבה ארובי ואימוני כוח לחיטוב (סופר סטים ודרסטים). המסה לא מדאגה אותי אני גדל ממש מהר. הבעיה היא השומן לצערי גנים להשמנה מקשים אלי מאוד. והתפריט שלי ממש דל פחממה

אני לא יודע מה שמעת, אבל טסט לא ישרוף לך שומן מה ששורף לך שומן זה דיאטה ואירובי. עם אתה נתקע אז אתה עושה משהו לא נכון והחומרים זה לא פתרון מהיר לא חסר אנשים כמוך שנתקעו אז התחילו חומרים ואז התבאסו שלא ראו כמעט שינוי.
סייקל ראשון רק מאסה

וויני + קלן + טסט יעשה לך אחלה עבודה כמובן תיהיה מודע לרעילות של וויני לכבד ותדאג לקחת LIV 52 אם אתה עושה..
אם אתה מוסיף טסט אז אתה יכול גם להוסיף T3 והסייקל יהיה מושלם.

וויני הייתי מוסיף רק בשבועיים שלושה האחרונים לא יותר, הוא לא יהיה אפקטיבי באחוזים גבוהים כמו בנמוכים . שאתה יורד מ10 אחוז +- הוא נותן שייפ עצבני.

מה שכן כמו שאמרו מעלי בהנחה וזה סייקל ראשון אתה יכול לקבל פוש מאוד רציני רק מטסט ולעלות יחסית נקי במסה .. זה דבר שגם יעזור לך בחיטובים בעתיד , חילוף חומרים יותר טוב ומראה יותר אסטתי גם באחוזים גבוהים יחסית
אני במקומך הייתי עושה דיאטה רצינית כמה שיותר נמוך וזה מה שהייתי עושה במידה ואתה רוצה להכנס לחומרים.

16% לאחרי חיטוב זה הרבה מאוד בהנחה ואין לך איזשהי בעיה רפואית, יש לי הרגשה שמשהו קודם כל בדיאטה שלך לא טוב וזה שום חומר לא יוכל לעזור לך

נערך לאחרונה:
שלום לכולם.

אחרי דיאטה ארוכה ומתישה אם תוצאות טובות אבל לא מספיקות בשבילי.
אני מתחיל סייקל ראשון של חיטוב, אין לי נסיון בתחום ואני מפחד לעשות טעות חמורה.
אז ככה המליצו לי לקחת Winstrol בשילוב אם קלן (הכל בכדורים) הסייקל מתבצע בדרך הבאה:
שבוע 1:קלן בשיטת העמסה, 1 ביום הראשון כל יומים לעלות לעוד כדור, עד שמגיעים ל -4 ביום.
שבוע 2:קלן 4 ביום ואז להוסיף וינסטול 3 כדורים ביום ככה במשך שבועיים (4 קלן 3 וינסטרול)
אחרי שבועיים להפסיק אם הקלן אבל להמשיך אם הוינסטרול אחרי שבוע להחזיר את הקלן וככה שוב אחרי שלוש שבועות
אם קלן, רק שבשבוע האחרון אני רק אם קלן.(9 שבועות רצוף אם וינסטרול 3 כדורים ביום)
סה"כ 11 שבועות אם העמסה בהתחלה.(בשבוע השמיני לקחת מנקה כבד).
עכשיו יש לי מספר שאלות:
1.האם שילוב בין הכדורים אפקטיבי או סתם מוגזם?
2.האם אפשר להוסיף קריאטין (להזכירכם חיטוב)?
3.אני גם לוקח ריטלין 40 MG ביום על מנת ללמוד, האם השילוב בין כל זה לא מסוכן?
4.כדי להוסיף איזה טסטרון כדי למנוע חוסר חשק מיני?

חוץ מיזה אני בריא מאוד אוכל נכון על הגרמים, שותה לפחות 3 וחצי ליטר מים ביום ושוקל 100 קילו על 16 אחוז שומן.
תודה רבה לכולם מצטער על החפירה.

הי,

אני חושב שלדעתי אתה עושה טעות.
בעיקר בגלל שאתה חושב שאתה לא מסוגל לרדת כמו שצריך בלי חומרים ולהאשים גנטיקה זה בד"כ הכי קל.
אם אנשים ירדו ב150 ל70 באמצעות דיאטות רגילות והתמדה אין שום סיבה שאם אתה אדם בריא אתה לא תצליח.
זה ללא קשר אני אומר, כי לא צריך להאשים גנטיקה בשביל לבחור בחומרים - פשוט תגיד בא לי פחות להתאמץ ותוצאות מרשימות יותר.
כי אני כבר אומר לך שאתה מסוגל לבד ואפשר גם להוכיח את זה - אבל בוא נעזוב את זה.

החלטת בכל-זאת לעבור לצד השני של האימונים ולהשתמש בעזרים.
לא הייתי ממליץ לך להתחיל בוינסטרול כנסיון ראשון שלך - ללא קשר לרעילותו לכבד ויני ללא חומר בסיס זה לא משהו שכדאי לעשות.
אז אם אתה שואל אותי האם כדאי לצרף טסטוסטרון - לא!
אני ממליץ לך להצמד לחומרים לא משביתים אך שורפי שומן די חזקים כמו שאמרו פה - קלן+T3 - במידה ואתה מתוכנן נכון תזונה ואימונים
לא רק תזונה אלא אימונים נכונים - אתה תראה תוצאות מעולות ללא שום סטרואיד.

אחרי שתגיע לאחוז שומן נורמלי יותר 10% - אתה כבר יכול לחשוב על סייקל - והייתי ממליץ לך בתור ניסיון ראשון לקחת מינימום ריזיקות.
טסט' רפואי נטו.

לשאלותיך הספציפיות:
1. השילוב מוגזם בשביל פעם ראשונה.
2. ניתן להוסיף קריאטין בתחילת החיטוב ולהוריד לקראת הסוף - שאלה של בחירה.
3. ריטלין וויני - לא שילוב מומלץ - בכל אופן הרבה מים.
4. אם בכל-זאת אתה הולך על מה שרשמת - טסט' הוא לא בגדר המלצה אלא חובה.

• פותח/ת השרשור
אתה צודק בחלק מהדברים. תראה אני כבר הרבה זמן בדיאטה אני עושה הרבה ארובי אבל בכל זאת אני תקוע על 100. היתי 120 אם 24 אחוז שומן. הגעתי להשיג יפה אבל לא מספיק אני מנסה פעם ראשונה ככה שאני אשמח לשמוע כל המלצה!
אבל אם בכל זאת אני הולך על סייקל הזה לשלב טסט או לא.

אתה צודק בחלק מהדברים. תראה אני כבר הרבה זמן בדיאטה אני עושה הרבה ארובי אבל בכל זאת אני תקוע על 100. היתי 120 אם 24 אחוז שומן. הגעתי להשיג יפה אבל לא מספיק אני מנסה פעם ראשונה ככה שאני אשמח לשמוע כל המלצה!
אבל אם בכל זאת אני הולך על סייקל הזה לשלב טסט או לא.

כמו שעניתי על 4 אם אתה בכל-זאת בוחר דווקא בחומרים - אז לשלב טסט' חובה.

אבל למה שלא תשלב רק T3+קלן? גם תחסוך כסף וגם תראה אחלה אחלה תוצאות

כמו שעניתי על 4 אם אתה בכל-זאת בוחר דווקא בחומרים - אז לשלב טסט' חובה.

אבל למה שלא תשלב רק T3+קלן? גם תחסוך כסף וגם תראה אחלה אחלה תוצאות
יש אפשרות לעשות סייקל של T3 לבד ללא קלן? (מינונים נמוכים)
הסיכונים של איבוד שריר גבוהיים ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית