הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מנתח פלסטי פיסל את עצמו ואת אשתו דרך ניתוחים פלסטיים

• פותח/ת השרשור Jviega
  • פורסם בתאריך

Jviega

משתמש מתחיל
61
2
נק' מוניטין:
2
61
2
הכתבה באנגלית: http://www.dailymail.co.uk/news/art...-butt-lift-vaginoplasty--asks-marry-date.html

אני חייב לדעת משהו, קודם כל, אני לא יכול להגיד שזה נראה מושלם, אבל אפשר להגיד שבשביל ניתוח פלסטי, זה נראה טוב, קשה לי להאמין שיש מנתח פלסטי בארץ שיכול להגיע לרמה כזאת.

ובכל מקרה, למי שאין כוח לקרוא, הניתוחים האלה מבוצעים על ידי שאיבת השומן בגוף ואז הזרקה שלו לשרירים.
מצויין בכתבה שהרבה באדיבילדרים ברחבי ארצות הברית באים אליו בשביל זה,
למה לעזאזל שבאדי בילדרים ילכו אליו? אחרי שהם כבר בתוך העסק ותחת אימונים ותזונה מתאימה, למה שהוא ילכו לעשות ניתוח פלסטי כזה?

דבר שני, מצויין שם שהוא הלך לתחרות באדי בילדינג עם הגוף המלאכותי שלו, וזכה בה מקום שלישי.
אתם לא חושבים שזה מלוכלך ולא פר? מנתח פלסטי שפשוט ניתח את עצמו גובר על אנשים שאשכרה השקיעו מלא זמן ומאמץ.

מה אתם חושבים?

הכתבה באנגלית: http://www.dailymail.co.uk/news/art...-butt-lift-vaginoplasty--asks-marry-date.html

אני חייב לדעת משהו, קודם כל, אני לא יכול להגיד שזה נראה מושלם, אבל אפשר להגיד שבשביל ניתוח פלסטי, זה נראה טוב, קשה לי להאמין שיש מנתח פלסטי בארץ שיכול להגיע לרמה כזאת.

ובכל מקרה, למי שאין כוח לקרוא, הניתוחים האלה מבוצעים על ידי שאיבת השומן בגוף ואז הזרקה שלו לשרירים.
מצויין בכתבה שהרבה באדיבילדרים ברחבי ארצות הברית באים אליו בשביל זה,
למה לעזאזל שבאדי בילדרים ילכו אליו? אחרי שהם כבר בתוך העסק ותחת אימונים ותזונה מתאימה, למה שהוא ילכו לעשות ניתוח פלסטי כזה?

דבר שני, מצויין שם שהוא הלך לתחרות באדי בילדינג עם הגוף המלאכותי שלו, וזכה בה מקום שלישי.
אתם לא חושבים שזה מלוכלך ולא פר? מנתח פלסטי שפשוט ניתח את עצמו גובר על אנשים שאשכרה השקיעו מלא זמן ומאמץ.

מה אתם חושבים?
הוא לא ניראה מרשים בכלל לא נראה לי שהוא זכה באיזה תחרות או משהו
לא ממש קראתי את הכתבה אבל אני חושב שאתה מתכוון לסינטול שזה הזרקה של שמן לנקודות חלשות שיראו פרופורציונליות וכולם עושים את זה ברמה הגבוה

האם לדעתך בחורה שמשתתפת בתחרות מלכת היופי ועשתה טיפולים פלסטיים זה בסדר?

• פותח/ת השרשור
הוא לא ניראה מרשים בכלל לא נראה לי שהוא זכה באיזה תחרות או משהו
לא ממש קראתי את הכתבה אבל אני חושב שאתה מתכוון לסינטול שזה הזרקה של שמן לנקודות חלשות שיראו פרופורציונליות וכולם עושים את זה ברמה הגבוה
לא זה לא סינטול, מה שהוא עושה נקרא באנגלית liposculpting, זה לא הזרקה של שמן כמו סינטול, זה שאיבה של השומן שלך ממקומות ואז הזרקה שלו לשרירים, ככה הוא בעצם מעצב את הגוף, אני לא יודע איך זה עובד אחד לאחד, אבל אני חושב שהוא בעצם מזריק את השומן לאיפה שהוא מעצב לך את השריר, כמו למשל בבטן, אז הוא מזריק את השומן לאיזור של השרירים וככה מעצב איתו קוביות שם.

ולגבי התחרויות שהוא השתתף בהן:
"
In his first competition, David placed third in the 35 and older Men's Physique division, and fourth in the 45 and older division" .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית