הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ על איזה תוכנית אתם ממליצים?+תמונה

אביחי חי

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
0
45
0
mwgmkformwom.jpg
wgz5gzijyjzn.jpg
רוצה להתחיל להתאמן ולא יודע איך
על איזה תוכנית אימונים הייתם ממליצים לי? מסה או חיטוב?
מרים בחזה מוט +10 כל צד
אני רק מתחיל להתאמן 3 פעמים בשבוע במכון
http://www.siz.co.il/my/wgz5gzijyjzn.jpg
http://www.siz.co.il/my/mwgmkformwom.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עדכנתי תנושא והעלתי תמונה אשמח אם תעזרו שוב מה אתם היתם עושים במקמומי ועם אפשר בלי לרשום SS אלא תסבירו או שתביאו תוכנית מפרטת

יש לך מבנה טוב תתחיל חיטוב כי אתה על אחוז שומן גבוהה תירשום למכון כושר תתייעץ עם מדריכים נואורמליים ולא סתם איזה פלוץ ותתחיל
אתה יכול להיתקדם יפה

תעשה חיטוב, אתה שמן, לינארית של ביל סטאר, שלוש פעמים בשבוע.
אה כן, ותקרא את המאמר על ss בפורטל. הוא פיסת המידע הרלוונטית ביותר בשבילך בכל רחבי האינטרנט ומחכה רק לך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש אפשרות לעשות SS עם 4-5 פעמים בשבוע פעילות אירבוית? ועם תפריט תזונה של חיטוב ?
ואם זה רק האימון שאני צריך לעשות
אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
מתח 3*כשל

אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
דדליפט 1*

או שחייב להוסיף תרגילי עזר כמו בטן ?

שמע , אם אתה רציני בתחום ורוצה להגיע להישגים וויזואלים (לא מספרי משקל שאתה מרים כמו כול חולי ה SS פה) תעשה דיאטה רצח , תגיע לאחוז שומן נמוך כמה שאתה יכול , ואת תתחיל לעשות FBW (בסטנדרט מסה) באחת מהתוכניות מפורטל קילוגרם.

תאמין לי תהיה מבסוט על עצמך.

*לא הייתי ממליץ על תוכנית פיצולים כול שהיא !*

הבחירה שלך יכול להיות בין FBW במקרה הטוב או SS (וניגזרותיה) במקרים שמעניין אותך רק כוח כוח ולא בהכרך מראה.

ציטתתי באחד הפוסטים כאן בפורום אימונים שורה מהמאמר על ss שכתוב בה במפורש שהגדילה בה בשריר תהיה הכי משמעותית בלי קשר לכוח שיגדל הכי איתה. למעשה יותר כוח=יותר מסה אבל הליצנים כאן פשוט מסרבים להאמין.

פאוורראק

אתה ממשיך להטעות אנשים בתוכנית SS שרשם מיסטר ריפטו שאותו הפכו לאלוהים של הרשת
אז כן בתוכנית SS אתה תעלה הכי הרבה משקלים (מאימון לאימון) וממש לא בהכרח שריר !!!
כאילו בן אדם תתעורר על עצמך אתה מעלה משקל מאימון לאימון וגם שריר מאימון לאימון? הרי איך אפשר לעלות משקל בלי שריר?
פה בדיוק אתה מדבר שטויות.

אתן לך משפט שמשה רשם לאחד כמוך שמבלבל במוח על כוח ויחס ישיר לשריר נרשם ככה וזה נכון " כוח הינו היכולת לגייס יחידות מוטריות ואת מערכת העצבים המרכזית על מנת להרים משקלים "

וזה בדיוק מה שכוח בא לעשות.
בשביל להגדיל את המסת שריר אתה לאאאאאא חייב להרים משקלים מטורפים ל5 חזרות ומטה.
בוא ננסה להסביר לך את זה הגיוני אולי סוף סוף תפנים .. אתה יכול למשל בבנץ פרס לעשות 6 חזרות ל100 קילו ל3 סטים.(90 שניות גג מנוחה בין הסטים)
עוד חודש לדוגמא אתה תראה שאתה עושה לאותו משקל כבר 10 חזרות ל 3סטים לאותם 100 קילו סימן שהתקדמת גם בכוח וגם בשריר!!!
והכי חשוב באותו משקל ! מה אתה למד מזה?! תחשוב קצת , תראה שבשביל היפוטרפיה אתה לא חייב להרים משקלים מטורפים , ודווקא משקלים בינוניים עם טווח חזרות של 6 - 12 (וזה הוכח מחקרית ונבדק בפעם ה 100) וזמני מנוחות קצרים (עד 90 שניות , גם 60 הולך) אתה תקבל מקסימום שריר בשילוב של קצב מתאים , לדוגמא בבנץ פרס שניה לעלות 2 שניות בירידה (קוצנטרי) שבנגטיב שם מתרחש הנזק הגדול ביותר לשריר שזהוא בעצם הגדילה שלך .

לפותח הפוסט אני ממליץ לך על תוכנית FBW כמו שלך רק תקח את השבלונה מהפורטל , וכן אתה יכול לעשות רוטציה בין דדליפט לסקוואט זה מאוד מקובל בתוכנית מהסוג הזה .

מעבר לזה הערה נוספת גם אם הטוטאל סטים שלך זה לא 15 פלוס מינוס זה בסדר , אני בתוכנית של FBW עושה מעל 30 סטים באימון ועומד בזה ומתאושש והכול בסדר.. זאת הדרך מנסיון שלי לקבל מקס שריר , הרבה סטים (כן כן טוטאל 30) בעצימות בינונית.
יש לטכניקה שלי או לצורת אימון מספיק עדויות של בילדרים מהתקופה שלא היו סטרואידים וככה הם גדולו , פשוט קרעו את התחת.

פאוורראק

אתה ממשיך להטעות אנשים בתוכנית SS שרשם מיסטר ריפטו שאותו הפכו לאלוהים של הרשת
אז כן בתוכנית SS אתה תעלה הכי הרבה משקלים (מאימון לאימון) וממש לא בהכרח שריר !!!
כאילו בן אדם תתעורר על עצמך אתה מעלה משקל מאימון לאימון וגם שריר מאימון לאימון? הרי איך אפשר לעלות משקל בלי שריר?
פה בדיוק אתה מדבר שטויות.

אתן לך משפט שמשה רשם לאחד כמוך שמבלבל במוח על כוח ויחס ישיר לשריר נרשם ככה וזה נכון " כוח הינו היכולת לגייס יחידות מוטריות ואת מערכת העצבים המרכזית על מנת להרים משקלים "

וזה בדיוק מה שכוח בא לעשות.
בשביל להגדיל את המסת שריר אתה לאאאאאא חייב להרים משקלים מטורפים ל5 חזרות ומטה.
בוא ננסה להסביר לך את זה הגיוני אולי סוף סוף תפנים .. אתה יכול למשל בבנץ פרס לעשות 6 חזרות ל100 קילו ל3 סטים.(90 שניות גג מנוחה בין הסטים)
עוד חודש לדוגמא אתה תראה שאתה עושה לאותו משקל כבר 10 חזרות ל 3סטים לאותם 100 קילו סימן שהתקדמת גם בכוח וגם בשריר!!!
והכי חשוב באותו משקל ! מה אתה למד מזה?! תחשוב קצת , תראה שבשביל היפוטרפיה אתה לא חייב להרים משקלים מטורפים , ודווקא משקלים בינוניים עם טווח חזרות של 6 - 12 (וזה הוכח מחקרית ונבדק בפעם ה 100) וזמני מנוחות קצרים (עד 90 שניות , גם 60 הולך) אתה תקבל מקסימום שריר בשילוב של קצב מתאים , לדוגמא בבנץ פרס שניה לעלות 2 שניות בירידה (קוצנטרי) שבנגטיב שם מתרחש הנזק הגדול ביותר לשריר שזהוא בעצם הגדילה שלך .

לפותח הפוסט אני ממליץ לך על תוכנית FBW כמו שלך רק תקח את השבלונה מהפורטל , וכן אתה יכול לעשות רוטציה בין דדליפט לסקוואט זה מאוד מקובל בתוכנית מהסוג הזה .

מעבר לזה הערה נוספת גם אם הטוטאל סטים שלך זה לא 15 פלוס מינוס זה בסדר , אני בתוכנית של FBW עושה מעל 30 סטים באימון ועומד בזה ומתאושש והכול בסדר.. זאת הדרך מנסיון שלי לקבל מקס שריר , הרבה סטים (כן כן טוטאל 30) בעצימות בינונית.
יש לטכניקה שלי או לצורת אימון מספיק עדויות של בילדרים מהתקופה שלא היו סטרואידים וככה הם גדולו , פשוט קרעו את התחת.

שתבין לאחת ולתמיד:

בן אדם ללא נסיון קודם (מתחיל) בד"כ עובד עם משקלים נמוכים מה RM האמיתי שלו (הגירוי לשריר לא מספיק חזק, הנזק לא משמעותי), פועל ללא קואורדינציה (כללית), ללא קואורדינציה תוך שרירית, ללא תיאום ותזמון בגיוס יחידות מוטוריות... הגוף חכם וחסכוני - הרבה יותר יעיל, זול (קלורית) ומהיר ללמד את המערכת העצבים להתייעל לפני שמתחילים להוציא קלוריות על בנית ותחזוקת מיקרופילמנטים בשריר. העליה במשקלים וההתחזקות היא בזכות היכולת של המוח להפעיל ביעילות רבה יותר את האברים הפועלים בתנועה - יעול שנובע מתיזמון ותאום אותם מיקרו מכניזמים פנימיים (יח מוטוריות) באופן שמתורגם ליותר כוח. עם הזמן ההסתגלות הזאת נשלמת , והמשקלים עולים ל RM האמיתי (או קרוב מספיק). זה יכול לקחת 3 שבועות, זה יכול לקחת 6 שבועות. העליה במסה מגיעה אבל היא לא מיידית.

שתבין לאחת ולתמיד:

מה הוא בדיוק תורם לדיון ?? מה קשור מה שהוא אמר למה שאני אומר וזה מגובה מחקרית לא מהיום?

קיצר חבל את הזמן שאני מבזבז על ראשים אטומים , תעשו SS תשברו לעצמכם תעצמות (מין הסתם בלי מדריך מנוסה בתחום) תהיו חזקים שמנים אבל בלי הרבה שרירים רק כוח ( שמעניין תתחת של הבחורות והחברים מסביב למשל).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית