ייעוץ אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור isaac
  • פורסם בתאריך

isaac

משתמש מתחיל
62
0
נק' מוניטין:
0
62
0
אז בשביל למלא את מכסת החלבונים שאני צריך החלטתי לקנות אבקת חלבון, אחרי חישוב זה פשוט יותר זול ונוח.
חיפשתי משהו במחיר סביר ומצאתי את אבקת החלבון שנקראת PROBODY והיא גם כשרה:

http://www.israelbody.org/ProBody-Whey-אבקת-חלבון-פרובודי

היא עולה באתר אחר 295 שזה יחסית ממש זול מבחינת המחירים בארץ, מצד שני: למה זה כ"כ זול? סוג של נורה אדומה..
מישהו מכיר וממליץ?
אשמח לייעוץ

זה תוצרת הארץ, אל תצפה שזה יעלה כמו אופטימום, דיימטיז או BSN שנחשבים "מותגים".
יש לי ניסיון אישי עם החברה (למרות שאני כרגע עם אופטימום וBSN), האבקה של פרובודי טעימה, היא נחמדה מאד, אלטרנטיבה טובה מאד לשומרי הכשרות.
(היא טובה מסופר אפקט בכמה רמות לדעתי) בעיקרון אבקה נחמדה, אם השיקולים שלך לקנייה שלה היא מטעמי כשרות הייתי הולך אלייה.
אם לא, אז הייתי מזמין מהאינטרנט אופטימום גולד, לא יצא לך יותר מ300 שקל.

בוא נגיד שאני לא "סומך" על החברות הישראליות, חלק משקרות, והערכים שרשומים על האריזה אינם נכונים. [אל תשאל, אני לא אפרט יותר].
חוץ מזה, לשלם 305 שקלים זה יקר מאוד, במיוחד כשב20-40 שקלים ניתן למצוא אבקות כגון אופטימום\דיימטיז\סאן שהן חברות בינלאומיות שעברו בדיקות מעבדה והן כמה וכמה רמות מעל החברות בארץ.

• פותח/ת השרשור
מצאתי גם את זו - סופר אפקט
http://www.bteva.org/Product.asp?ID=187
אם אני אתחיל לחשוב שכולם שקרנים אז לא יהיה לזה סוף.
Psycho - מאיפה אתה יודע בוודאות שחברות ישראליות משקרות? עזוב את זה, מאיפה אתה יודע שגם אופטימום ודימטייז לא משקרים? נכחת במעבדה כשבדקו אותן? איזה שטויות נו באמת.

בעיקרון אני רוצה משהו זול במיידי ולא לחכות למשלוח חודש עכשיו.. אז נראה לי שאתחיל עם אלה. ושוב אשמח לשמוע ממי שטעם מהן/שמע עליהן

נערך לאחרונה:
מצאתי גם את זו - סופר אפקט
http://www.bteva.org/Product.asp?ID=187
אם אני אתחיל לחשוב שכולם שקרנים אז לא יהיה לזה סוף.
Psycho - מאיפה אתה יודע בוודאות שחברות ישראליות משקרות? עזוב את זה, מאיפה אתה יודע שגם אופטימום ודימטייז לא משקרים? נכחת במעבדה כשבדקו אותן? איזה שטויות נו באמת.

בעיקרון אני רוצה משהו זול במיידי ולא לחכות למשלוח חודש עכשיו.. אז נראה לי שאתחיל עם אלה. ושוב אשמח לשמוע ממי שטעם מהן/שמע עליהן
הדבר היחיד שיגרום לי להתרחק מחברות ישראליות זה שהן גוזרות קופון (300 שקל+ לאבקה שמיוצרת בארץ)..זה הבדל זניח לעומת אלו שמיוצרות בחול..
280 לדלי + שייקר זה בהחלט מחיר טוב לפי דעתי

אופטימום ודיימטיז עברו בדיקות מעבדה, בין אם בארץ ובין אם בחו"ל.
לא צריך להיות במעבדה עצמה, יש תוצאות בדיקה, ובהם גם רשום מהו המוצר, אם הגיע אטום, ומצויין המספר הסידורי והכל.

אני יכול להגיד לך שאני משתמש בה וטעמתי את רוב הטעמים, היא מתערבבת מעולה ובעיקר אני ממליץ על הקרם עוגיות.

ולגביי כל מי שקטל את החברות הישראליות, מן הסתם הוא הלך על אחת כזו כי הוא מחפש אבקה כשרה- משמע כל שאר החברות הבינלאומיות שתציעו לו פשוט לא רלוונטיות אז אין טעם שתסבירו לו למה האחרות טובות יותר.

אני יכול לכתוב רק שלקחתי אחת מהאבקות חלבון הישראליות (אני לא רוצה לדבר שמות וכו' כי אני לא רוצה להרוס לחברה ספציפית) דלי אחד היה סבבה, קצת טעם לוואי \השקשוק יצר מלא קצף אבל היה בסדר (לא ציפיתי ליותר מידי בגלל המחיר הזול) הדלי השני שטעמתי נשאר לי ממנו חצי דלי ואני לא משתמש בו בגלל שהתחילו לי בעיות בבטן (הייתי צריך ללכת לשירותים אחרי כל פעם שהייתי שותה) וכאבי ראש, יש לציין שהתוקף היה בסדר והאבקה הריחה ונראתה ומבחינת טעם בדיוק כמו ההיא שלקחתי לפני , אין לי מושג למה בכל מקרה בחצי הדלי כבר החלפתי לדיימטייז ולאופטימום ובנתיים אין לי שום בעיות איתן (אני לוקח את שניהם כרגע בשביל הגיוון).
זה הכל , יכול להיות שזאת הייתה בעיה נקודתית , אין לי מושג- רק לידיעתך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית