הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בעיות אחיזה, גוד מורנינג וכו'.

• פותח/ת השרשור rud
  • פורסם בתאריך

rud

משתמש קבוע
1,761
449
נק' מוניטין:
1,062
1,761
449
CROSSFIT
היום היה לי גוד מורנינג ברור בתנועה, אם יש צורך בסרטון אז ביום שני אני אצלם ואראה. איך ניתן לטפל בזה? חזה בחוץ ובטן מכווצת ופשוט להתיישב אחורה?
ויש לי בעיות אחיזה בסקוואט, ראיתי איך לאחוז בתמונה של ריפ אבל זה לא מובן לי. המוט פשוט מחליק לי מהיד.
אשמח לטיפים 😃

1. For good morning could be 2 problems- 1) Your quads are weak 2) you look too low, try to look up (i look as up as i can)
2. You HAVE to film yourself all the time specifically now when you are not sure in your technique.
3. For grip use chalk (Magnesium)

• פותח/ת השרשור
1. For good morning could be 2 problems- 1) Your quads are weak 2) you look too low, try to look up (i look as up as i can)
2. You HAVE to film yourself all the time specifically now when you are not sure in your technique.
3. For grip use chalk (Magnesium)
קודם כל תודה רבה! בקשר ל1 ו 2 אני אנסה ליישם, בקשר לשלוש, אני מעדיף לחזק את היידים, מגנזיום זה אולי פיתרון זמני. איך אני אמור לאחוז תמוט?

אחיזה = גריפ.
בעיות אחיזה = גריפ חלש/הזעה.
לכן שוב אומר לך להשתמש במגנזיום בדדליפט.
נראה לי שהבעיה היא יותר בכיוון שהוא לא ממקם את המוט נכון, פחות עניין של גריפ.

נראה לי שהבעיה היא יותר בכיוון שהוא לא ממקם את המוט נכון, פחות עניין של גריפ.
כאשר ה״מוט מחליק מהיד״ זה אומר שהגריפ חלש/הזעה/המוט כבד מידי. קודם כל הייתי ממליץ על מגנזיום ואחרי זה לנסות אחיזה הפוכה ביד השניה. וכל זה נכון במידה והאחיזה בכללי נכונה.

כאשר ה״מוט מחליק מהיד״ זה אומר שהגריפ חלש/הזעה/המוט כבד מידי. קודם כל הייתי ממליץ על מגנזיום ואחרי זה לנסות אחיזה הפוכה ביד השניה. וכל זה נכון במידה והאחיזה בכללי נכונה.
אחיזה משולבת בסקוואט? אתה רציני?

דיברתי על גריפ בסקוואט.

כמה גריפ כבר יש בסקוואט?
אני מדבר על LB כי HB אני לא מכיר...
אבל אתה רק אמור להניח קצת את הידיים על המוט....
לא ממש לתפוס אותו...
תקפיד על אגודלים מעל המוט לי זה עזר מאוד...
ותזכור שזה אמור לנוח לך על הגב אתה לא אמור להחזיק את זה יותר מידי לא ברמה שהגריפ יפריע לך ;)
בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית