הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ דיון בעיות בחדר הכושר הנוגע לפאוורליפטינג

Sneaky

משתמש מתחיל
3
2
נק' מוניטין:
2
3
2
המנהלת בחדר הכושר שלנו ברשת הולמס פלייס לאחרונה באה אלינו בטענה שאיננו יכולים לעשות בנץ באזור הסקוואט ראק עקב כך שזה "מפריע לאנשים"
ועל כך הוסיפה כי המכון הוא מכון בילדינג ולא מיועד לליפטרים, מה אפשר לעשות בנידון ?

שכחתי להוסיף כי אנחנו משתמשים בסקוואט ראק מכיוון שהבנצים אצלנו במכון מתפרקים ולא עושים זאת בכוונה.

לעבור מכון
אם אני לא טועה יש להם סעיף בתקנון שאומר שהמתאמנים מחויבים להישמע להוראות המאמנים, כך שמבחינת תקנון כל מה שהמאמנים יגידו אתה די צריך לציית לו

היא צודקת,
הצעד הנכון הוא להתלונן על המכשיר המיועד ולא ליצור עומס על מכשירים שלא נועדו לתרגיל.

• פותח/ת השרשור
היא צודקת,
הצעד הנכון הוא להתלונן על המכשיר המיועד ולא ליצור עומס על מכשירים שלא נועדו לתרגיל.
חחחחחח אתה לא מבין כמה תלונות הם מקבלים...למרות כל התלונות לא משנים דבר.
לעבור מכון
אם אני לא טועה יש להם סעיף בתקנון שאומר שהמתאמנים מחויבים להישמע להוראות המאמנים, כך שמבחינת תקנון כל מה שהמאמנים יגידו אתה די צריך לציית לו

אין לי בעיה עם הקטע הזה אני חושב שזה קצת אבסורד שמנהלת מכון פונה ואומרת שהמכון מיועד לבילדרים, לא רשום שום דבר בתקנון שאוסר כניסה או אימוני ליפטינג :/

זכותה של ההנהלה להגיד לך את זה. זה לא שמונעים ממך לעשות בנץ', אתה החלטת שהספה הזאת לא טובה לך (לא משנה אם בצדק). הבחירה שלך היא או לכבד את החוקים שלה או לעבור למכון אחר שכן מאפשר לך להתאמן איך שאתה רוצה.

לא רואה סיבה שיאסרו עליך להשתמש בכלוב מכל סיבה שהיא האמת
אצלינו היו בנות שעשו יוגה בכלוב עם סופטסט סקואט 5 קילו כל צד.
מה עשיתי ? חיכיתי שיסיימו. כמו שלי מחכים שאני שעה עם חבר או שניים עושים סקואט ופרס נניח
זה איך שאני רואה את זה

לא רואה סיבה שיאסרו עליך להשתמש בכלוב מכל סיבה שהיא האמת
אצלינו היו בנות שעשו יוגה בכלוב עם סופטסט סקואט 5 קילו כל צד.
מה עשיתי ? חיכיתי שיסיימו. כמו שלי מחכים שאני שעה עם חבר או שניים עושים סקואט ופרס נניח
זה איך שאני רואה את זה
כשהתאמנתי במכון של הטכניון היה גם חוק כזה. ההיגיון הוא שיש מתקן שמיועד לתרגיל הזה בדיוק (בנץ) אז תשתמש בו במקום לתפוס כלוב שאנשים רוצים לעשות בו סקוואט

משלמים שם יותר מכל מכון אחר בארץ אין סיבה שהיה להם ציוד בלוי ושיחסכו מהלקוחות דברים
הייתי עובר בריצה למקום אחר ..
לגבי הראק אני להבדיל מכל האנשים פה חושב שאין הבדל בין אחד שמתשמש בזה לסקוואט לבין אחד ששם ספה ועושה שם בנץ (בעיקר עם סייפטיס שאין בבנץ הרגיל בדרך כלל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית