הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמות לקיחת סקופים של גיינר ביום

ExcluSive

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
27
34
0
פיטנס אשדוד
שלום, חזרתי להתאמן בחדר כושר ועשיתי חודש אימון מחזורי כדי לחזור ולהרגיל את השרירים.
השבוע האחרון התחלתי לעשות תוכנית אימונים AB וקניתי גיינר של מוטאנט מאס גיינר ( http://www.gym-talk.com/mutant-mass-review/ )
אני בן 18 וחצי לפני גיוס, יש לי עוד חודשיים לחדר כושר, שוקל 69 ק"ג, 1.80 מ' גובה.
הגיינר שוקל 6.8kg ויוצא שיש בגיינר 104 מנות.
רציתי לשאול כמה פעמים לקחת אותו.
אמרו לי ביום של אימון לקחת חצי סקופ בבוקר ו 1.5 סקופ אחרי אימון וביום רגיל לקחת חצי סקופ בבוקר וחצי סקופ בערב.
השאלה אם זה מספיק?
המטרה שלי היא להעלות משקל ומסת שריר, אני מנסה לאכול כמה שיותר ביום וכתוספת קניתי את הגיינר.

תודה רבה לעוזרים

גיינר בא להשלים ערכים תזונתיים, קח כמה שאתה צריך כדי להגיע אליהם רק במקרה שאתה לא מצליח להגיע אליהם.

• פותח/ת השרשור
גיינר בא להשלים ערכים תזונתיים, קח כמה שאתה צריך כדי להגיע אליהם רק במקרה שאתה לא מצליח להגיע אליהם.
ואם אני אעבור את הערכים שאני צריך לעבור, אני לא אעלה במסת שריר/משקל מהר יותר? כי זה מה שאני מנסה להשיג

ואם אני אעבור את הערכים שאני צריך לעבור, אני לא אעלה במסת שריר/משקל מהר יותר? כי זה מה שאני מנסה להשיג
ברור שתעלה יותר במשקל אבל אם תאכל יותר מדי הגוף לא ינצל הכל למטרת בניית שריר יש גם לו גבול לניצול הזה והשאר יאגר במקומות אחרים, סביר מאוד לשומן
השאלה הנשאלת מה זה יותר מדי? זה תצטרך לגלות לבד ולחשב.

איזה 104 מנות?
אתה אמור להשתמש בסקופ הגדול שבא עם הדלי,לא עם סקופ של אבקות חלבון של 30 גרם.

• פותח/ת השרשור
איזה 104 מנות?
אתה אמור להשתמש בסקופ הגדול שבא עם הדלי,לא עם סקופ של אבקות חלבון של 30 גרם.
קיבלתי בתוך החבילה של הגיינר מין כף בצבע צהוב כזאת, לפי זה אני מחשב

הנושא היה צריך להיסגר אחרי התגובה הזו.. אין יותר מה להוסיף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית