מידע ולאחר שחיכינו וחיכינו השקי מלט הגיעו ..

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
תודה רבה לאביעד שסיפק לנו את החלבון לגן יבנה, אני אישית הגעתי במיוחד מהשרון.. @Aviad Hezi

תודה.

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 70.3 · צפיות: 336
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 88 · צפיות: 312
במקרה יש לכם אחד/חצי למכירה?
רציתי להזמין איתכם אבל שכחתי איפה ראיתי שעושים קנייה קבוצתית

הWPC מתעכל טוב הרבה יותר - פעיל ביולוגית יותר וגם כושר הספיגה שלו טוב יותר.
מלבד זאת, WPH הוא בעל טעם מבחיל למדיי, יקר יותר ואינו מניב תוצאות טובות יותר.

הטעם של ה- WPH באמת שלילי לעומת WPC, אבל חוץ מהטעם, אני לא חושב שיש איזה שהוא יתרון ל- WPC לעומת WPH. האתר מלא בדיונים בנושא.

הטעם של ה- WPH באמת שלילי לעומת WPC, אבל חוץ מהטעם, אני לא חושב שיש איזה שהוא יתרון ל- WPC לעומת WPH. האתר מלא בדיונים בנושא.

נתחיל במחיר+טעם - צריך להבין שמדובר במוצר גולמי וWPH באופן גולמי הוא ממש בעייתי גם ברמת העיכול.
הרי השק עובר במפעלים שמשתמשים בו תהליכי ריכוך מסויימים ומהילה - כך שריכוזו במאכלים מסויימים הוא נמוך מאוד.

מלבד-זאת, יש המון טררם האם באמת WPH נותן איזושהוא ערך מוסף אמיתי או שאפילו להפך - כל הסינון המחמיר מוציא נוטריטים חיוניים שעוזרים
דווקא לקליטת אותן חומצות אמינו.

אם אתה שואל אותי באופן אישי - לא רואה סיבה להשקיע יותר כסף בחלבון שלא מניב תוצאות משמעותיות, טעמו נורא, עיכולו אף יותר.
נראה לי כמו עסקה לא משתלמת. אם היינו פה מדברים על מתחרים רציניים ויש חשיבות לכל גר' שומן ולכל חומצת אמינו והם מתודלקים בתוספים שמגבירים את הספיגה השרירית של אותן חומצות אולי הייתי רואה טעם בהידרולייז.
עד היום לא נתקלתי במחקרים רציניים שמבססים את עליונותו המשמעותית של כזה חלבון ובהעדר אלה, דומני שמדובר בתכסיס שיווקי יותר מהכל.

• פותח/ת השרשור
תנו ביקורת עליו.

טעם סבבה(מאוד משעמם) לדוגמא כרגע אני בחיטוב ותמיד לאחר אימון כולנו מחכים לשייק שלרוב הגרם או ה3 גרם סוכר לסקופ עושה לנו את היום וזה מן כזה סוג של ״צ׳ופר״ לאחר אימון - אז לא , פה אני כבר לא אחכה לשייק שאחרי אימון , החסרון היחיד הוא הקצף המטורף שנוצר לו לאחר ה׳שקשוק׳

הינה לך תוצר של סקופ אחד עם 250מ׳ל של מים.

חיכיתי משהו כמו 20 דק ורק אז שתיתי(יש לך אפשרות לשתות את הקצף מה שיתן לך תחושת שובע כמו שתית גיינר) לכ20 דק בלבד .. (;
מעבר לכך מצדיק את המחיר .

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 47.1 · צפיות: 190
נערך לאחרונה:
הקצף נוצר מאחר ואין באבקה את הרכיב פולי-דימתיל-סילוקסאן (בלשון העם סיליקון).
רוב החברות מכניסות סיליקון בכדי למנוע את הקצף הזה.

מי שזוכר את פרשת הסיליקון בחלב העמיד של תנובה
http://he.wikipedia.org/wiki/פרשת_הסיליקון_בחלב

טעם סבבה(מאוד משעמם) לדוגמא כרגע אני בחיטוב ותמיד לאחר אימון כולנו מחכים לשייק שלרוב הגרם או ה3 גרם סוכר לסקופ עושה לנו את היום וזה מן כזה סוג של ״צ׳ופר״ לאחר אימון - אז לא , פה אני כבר לא אחכה לשייק שאחרי אימון , החסרון היחיד הוא הקצף המטורף שנוצר לו לאחר ה׳שקשוק׳

הינה לך תוצר של סקופ אחד עם 250מ׳ל של מים.

חיכיתי משהו כמו 20 דק ורק אז שתיתי(יש לך אפשרות לשתות את הקצף מה שיתן לך תחושת שובע כמו שתית גיינר) לכ20 דק בלבד .. (;
מעבר לכך מצדיק את המחיר .
אתה שם ככה בלי כלום? זאת אולי הסיבה לקצף הרב.
אני שם 2 סקופים עם 400 מל חלב ו20 גרם שוקולית, מערבב ומניח לדקה שתיים, אין הרבה קצף כמו אצלך והוא נעלם כמעט לחלוטין אחרי דקה.

מישהו יכול להסביר מה האבקת חלבון הזו,ובמה הוא יותר טובה מWHEY רגילה?
היא כשרה?
חלב ישראל, ויש גם הכשר בד"ץ בתוספת מחיר.
אבקת חלבון, בלי טעם ובלי ריח, היא יותר טובה כי היא זולה מאוד [פח של 2.3 קילו באבקה הזאת יעלה 90 שקלים לעומת 350-400] ואפשר לשלב אותה בכל דבר ולא תהיה השפעה על הטעם.

חלב ישראל, ויש גם הכשר בד"ץ בתוספת מחיר.
אבקת חלבון, בלי טעם ובלי ריח, היא יותר טובה כי היא זולה מאוד [פח של 2.3 קילו באבקה הזאת יעלה 90 שקלים לעומת 350-400] ואפשר לשלב אותה בכל דבר ולא תהיה השפעה על הטעם.

ומאיפה משיגים כזה? 😲:O

נשמע לי הזוי הסיפור הזה , שלא נדבר על המוצר .... יש איזה חותמת שהדבר הזה נבדק בריאותית ושזה לא איזה מזון לבהמות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית