הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי AB+התנצלות

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
דבר ראשון, מסתבר שלאנשים יש נטייה לא להבין שאני צוחק גם כשאני לא משתמש בביטויים כבדים מידי, עזבו אותכם מה קרה עם עוד מישהו אתמול, אז אני מתנצל ומקווה שתסכימו לעזור לי.

בגדול אני רוצה בתוכנית AB לעשות אותה 4 פעמים בשבוע, הצעתם לי את החלוקה האופיינית:
A-חזה-יד אחורית-כתפיים
B-גב-יד קדמית-רגליים.

לגבי הסדר דבר ראשון, היד אחורית אחרי החזה?, ואז כתפיים אחרונות? נראה לי קצת מוזר.
כנ"ל יד קדמית אחרי גב, לא עדיף לעשות יד קדמית בסוף, אחרי שהיא קיבלה קצת מנוחה?
ואגב, איפה אני מכניס בטן, ב A או ב B, אני מהמר על B אבל אני לא בטוח.
אני מתחיל לעשות דדליפט מאימון הבא (מחר, היום לא התאמנתי מכיוון שאני לא מרגיש במיטבי ואני מעדיף לעשות סקוואט+דדליפט באותו אימון שאני מרגיש במיטבי).
לאחר הסקוואט, לעשות חימום בדדליפט עם משקלים נמוכים? (בכל מקרה אני יתחיל עם המוט כמשקל עבודה, הגמישות שלי והגב התחתון הלא בדיוק חזק בטירוף קצת מפריעים להעמסת משקלים בהתחלה), או שאין צורך וישר אחרי הסקוואט לקחת מוט אולימפי ולהכנס לעניינים.
אגב, לעשות סט אחד בדדליפט עם 5 חזרות? (חח זה מצחיק, אני אמנם לא עושה את התוכנית של ריפטו כי אני עושה סקוואט בסמית', אבל עדיין ברוב התרגילים אני עושה 5 חזרות, ובמעט מאוד תרגילים אני עושה 7-8 (לדוגמה בקרוס אובר שלהעמיס שם לא בדיוק יתרום לי מי יודע מה).

תודה רבה על מי שירצה לעזור, שוב מתנצל על זה שקראתי לכם מציקים, זה היה בצחוק ולא חשבתי שתפגעו בצורה כזאת.

לדעתי-
A- חזה-כתפיים ואם ישלך עדיין כוח ליד אחורית כנראה אתה לא עושה משו טוב, אבל אם באלך תעשה יד אחורית
B- רגליים-גב ואם באלך יד קידמית.

סקוואט בסמית זה חרא, עדיף שתעשה לג פרס לדעתי, וכן תתחיל ממשקלים נמוכים בדדליפט ותעלה בחימום, ואם באלך תעשה 2 סטים של דדליפט

• פותח/ת השרשור
כן חח, אבל הלג פרס קטן עלי חחחחח, יעני לא מתאימה לי המכונה, אז אין ממש ברירה, אני ינסה לראות אם יסדרו פה מכון כושר מתחת לבית, נעשה 5X5 ויהיה משהו טוב.
חח נראה, נשחק קצת עם התוכניות אימונים XD, אם אני מוריד חזה בשיפוע עליון שלפי הבדיקה שמשה הציג לא יעיל בכלל חוץ מעוד גירוי לכתפיים, הכתף שלי תרגיש בעננים, והפעם לא מכאבים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית