הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רמות cpk גבוהות בדם

shum_klum

משתמש משקיע
2,345
1,475
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,623
2,345
1,475
עשיתי אתמול בדיקת דם אחרי שרופא אחד (יש לי 2 רופאי משפחה שעושים רוטציה ביניהם) ראה בבדיקת דם שעשיתי לפני שבועיים שיש איזה משהו בכליות אני חושב, לא בטוח. אז עשיתי, מה אכפת לי לעקוץ עוד בוקר ולהגיע באיחור לצבא. היום בבוקר מתקשר אליי הרופא השני בסוג של בהלה ומפציר בי להפסיק להתאמן בשבוע הקרוב ושאני מפרק שריר ושלח אותי לעשות עוד בדיקה בעוד שבוע. הסיבה, רמות cpk גבוהות (1381). מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על מידת הסכנה האמיתי כתוצאה מערך זה.
יש לציין שאני מתאמן בעצימויות מאוד גבוהות.

רמת CPK גבוהה היא נתון די שכיח במתאמנים. המספר שציינת הוא לא חריג במיוחד.
כמובן שזה לא סותר אפשרות שקיימת בעיה ללא קשר לאימונים.

לכולנו יש רמות CPK גבוהות, לא משהו שצריך להיבהל ממנו.

כמו שיוני כתב, זה לא אומר שאין לך בעיה אחרת שהאימונים ממסכים, אני מופתע שהרופא נבהל כל כך.

• פותח/ת השרשור
אתה לוקח כדורים כלשהם לאקנה ?
לא...

רמת CPK גבוהה היא נתון די שכיח במתאמנים. המספר שציינת הוא לא חריג במיוחד.
כמובן שזה לא סותר אפשרות שקיימת בעיה ללא קשר לאימונים.

לכולנו יש רמות CPK גבוהות, לא משהו שצריך להיבהל ממנו.

כמו שיוני כתב, זה לא אומר שאין לך בעיה אחרת שהאימונים ממסכים, אני מופתע שהרופא נבהל כל כך.
או קיי הרגעתם אותי, תודה רבה לשניכם.

תחזור שוב על הבדיקות. לפעמים בלקיחת הדם הCPK מזייף.
לי היה משהו כמו 3000 וחזרתי על זה והכל היה תקין בסופו של דבר.
כמו כן, כל שינויים קיצוניים בגוף כמו לדוגמה מתאמן מתחיל או מתאמן וותיק שהתחיל לעבוד על שריר שעד עכשיו לא עבד עליו הCPK יכול להיות גבוה.
בכל אופן תחזור על הבדיקות.

CPK הוא האנזים שעובד בצורה משמעותית יותר כשהגוף שלך משתמש יותר בקריאטין פוספט בצורה משמעותית יותר, ככה שאם אתה רוצה לעשות את הבדיקה ולקבל תוצאות תקינות, תעשה אותה אחרי שבוע-שבועיים בלי אימונים ובלי להשתמש בקריאטין.

• פותח/ת השרשור
CPK הוא האנזים שעובד בצורה משמעותית יותר כשהגוף שלך משתמש יותר בקריאטין פוספט בצורה משמעותית יותר, ככה שאם אתה רוצה לעשות את הבדיקה ולקבל תוצאות תקינות, תעשה אותה אחרי שבוע-שבועיים בלי אימונים ובלי להשתמש בקריאטין.

כן, הוא אמר לי להפסיק להתאמן, את האמת אני לא רואה סיבה להקשיב לו בנושא הזה.
אני לא יכול לותר עכשיו על שבוע-שבועיים של אימונים.
תודה בכל מקרה.
אגב מתי מסיים את הקורס?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית