הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית מאסה לאנשים רזים

gilad201

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
נרשמתי למכון והתוכנית שקיבלתי מהמדריך לא הכי סיפקה אותי...אני צריך תוכנית מפורטת ל3 פעמים בשבוע..
רצוי ABC. המבנה גוף שלי רזה (שוקל 58 גובה 178) ודי קשה לי להשמין..

העניין פה זה לא התוכנית שאתה עושה... העניין זה האוכל שאתה אוכל... קח תוכנית מהאתר.. ותתחיל לאכול.. הרבה

העניין פה זה לא התוכנית שאתה עושה... העניין זה האוכל שאתה אוכל... קח תוכנית מהאתר.. ותתחיל לאכול.. הרבה
מחזק אנשים טועים וחושבים שהעיקר זה מה שאתה עושה במהלך האימון כשלמען האמת זה בעיקר מה שאתה אוכל אחרי

מחזק אנשים טועים וחושבים שהעיקר זה מה שאתה עושה במהלך האימון כשלמען האמת זה בעיקר מה שאתה אוכל אחרי
זה גם לא מה שאתה אוכל אחרי, זה מה שאתה אוכל כל הזמן.

• פותח/ת השרשור
לדעתי יהיה לי יותר נוח..אני עובד כמעט כל יום וחשבתי שיהיה יותר גמיש לעבוד כל פעם על קבוצת שרירים אחרת
בקשר לתזונה אני מודע לזה וכבר התחלתי בדיאטת השמנה מפחידה
מישהו בכל זאת יכול להמליץ על תוכנית?

לדעתי יהיה לי יותר נוח..אני עובד כמעט כל יום וחשבתי שיהיה יותר גמיש לעבוד כל פעם על קבוצת שרירים אחרת
בקשר לתזונה אני מודע לזה וכבר התחלתי בדיאטת השמנה מפחידה
מישהו בכל זאת יכול להמליץ על תוכנית?
אם תעשה תוכנית FBW או SS תוכל לעלות משקלים כל אימון, בניגוד ל ABC, שם תוכל לעלות פעם בשבוע, וגם זה לא בטוח בגלל הנפח הרחב של התוכנית

ABC זה לא לשלוש אימונים בשבוע. זה ל5 ומעלה. לא תפיק מזה כלום ב3 אימונים בשבוע כי התדירות שבה השריר יקבל גירוי נמוכה מידי (פעם בשבוע)

3 אימונים בשבוע - FBW - כשעה אימון לכל השרירים, 2 סטים לשרירים גדולים בתרגילים מורכבים, סט לקטנים, תעלה במשקלים כל אימון, תאכל כמו שצריך. אתה תתקדם יופי, תוצאות תוך חודשיים-שלוש. ימליצו לך פה מספיק ובצדק על SS ויש עוד מספיק תכניות

בABC ל3 ימים בשבוע זה כלום,
יצא לך שבוע מנוחה לכל שריר וזה הרבה יותר מדי,
כמה שאמרו עדיף FBW או SS אם ההגבלה שלך זה 3 ימים(דגש על עדיף SS )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית