הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון 280x2 squat 17y/o 77kg wl

• פותח/ת השרשור Veemon
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
זה לא כל כך נכון כי הדדליפט שלהם יחסית לא מפלצתי וגם לא הבנץ
תלוי למי, ראיתי סרטון של קלוקוב עושה בנץ' 160 או 170 ק''ג לחזרות בקלות רבה מאוד, והפרס שלו בעמידה היה 180 ק''ג לחזרה אחת, מפלצתי.
איגור לוקאנין ששוקל 116 ק''ג עכשיו, בנץ' של 220 עם עצירה(בתחרות באמריקה), דדליפט של 360 לחזרות, פרס בעמידה 200 ק''ג, ולא חסרות עוד מפלצות כאלה שמתאמנות בWL.

בwl לא מתאמנים על בנץ בכלל בגלל שזה מפריע לטווח תנועה בג'רק. תחפש דדליפט של קוקלוב לא תמצא דברים מפלצתיים(יחסית אליו כן?) למרות שאתה צודק שהם כבר באים עם כוח מהבית ככה שכמה חודשים אימונים על דדליפט ובנץ ואין להם בעיה להגיע למשקלים מפחידים אבל שוב זה לא התחום שלהם ומי שרוצה להיות פווארליפטר שייתעסק בזה ולא בדברים אחרים

you should compare ppl from the same level - israeli natural PL's to israeli natural WL's
or world class WL's to world class PL's
not wise to compare juiced WLer to the average squatter

• פותח/ת השרשור
בwl לא מתאמנים על בנץ בכלל בגלל שזה מפריע לטווח תנועה בג'רק. תחפש דדליפט של קוקלוב לא תמצא דברים מפלצתיים(יחסית אליו כן?) למרות שאתה צודק שהם כבר באים עם כוח מהבית ככה שכמה חודשים אימונים על דדליפט ובנץ ואין להם בעיה להגיע למשקלים מפחידים אבל שוב זה לא התחום שלהם ומי שרוצה להיות פווארליפטר שייתעסק בזה ולא בדברים אחרים
אני יודע שלא מתאמנים על בנץ', אבל הם עושים פעם אחת כדי להראות שכשהם עושים זה וואחד משקל(יחסית למישהו שלא מתאמן בזה), ראיתי את הדדליפטים של קלוקוב, אני בטוח שלפני לונדון(תקופת השיא שלו) היה לו דדליפט גבוה יותר ממה שהוא פרסם בסרטונים האחרונים, מציע לך לבדוק קצת מידע על איגור לוקאנין, דדליפט מעל 350, סקוואט מעל 350, בנץ' הוא עשה 220...
רזזדה עשה דדליפט 400 ק''ג וסקוואט 400 ק''ג, בנץ' הוא עשה 220, גם טוב מאוד למישהו שלא מתאמן בדיוק על זה.
ויש עוד מלא WL שטובים בתרגילים האלו.
שוב, יש ויש, יש WL שטובים גם בדדליפט וכו' ויש כאלה שפחות טובים...

אני יודע שלא מתאמנים על בנץ', אבל הם עושים פעם אחת כדי להראות שכשהם עושים זה וואחד משקל(יחסית למישהו שלא מתאמן בזה), ראיתי את הדדליפטים של קלוקוב, אני בטוח שלפני לונדון(תקופת השיא שלו) היה לו דדליפט גבוה יותר ממה שהוא פרסם בסרטונים האחרונים, מציע לך לבדוק קצת מידע על איגור לוקאנין, דדליפט מעל 350, סקוואט מעל 350, בנץ' הוא עשה 220...
רזזדה עשה דדליפט 400 ק''ג וסקוואט 400 ק''ג, בנץ' הוא עשה 220, גם טוב מאוד למישהו שלא מתאמן בדיוק על זה.
ויש עוד מלא WL שטובים בתרגילים האלו.
אני מניח שאתה לא דובר רוסית נכון? , קלוקוב אמר בתגובות ביוטיוב שעכשיו הוא עובד יותר כוח ופחות וויטליפטינג ומבחינת כוח הוא בשיאו.
יש לך סרטון של איגור לוקאנין הזה? (לא בטוח איך לכתוב באנגלית)

• פותח/ת השרשור
אני מניח שאתה לא דובר רוסית נכון? , קלוקוב אמר בתגובות ביוטיוב שעכשיו הוא עובד יותר כוח ופחות וויטליפטינג ומבחינת כוח הוא בשיאו.
יש לך סרטון של איגור לוקאנין הזה? (לא בטוח איך לכתוב באנגלית)
אני דובר רוסית, הוא בשיא שלו עכשיו(ביחס לזמן האחרון), תראה את המשקלים לפני לונדון ואחרי לונדון(מה שעכשיו).
כן יש סרטונים של לוקנין:
פרונט סקוואט 290 ק''ג:

דדליפט 330X3(זה לפני שנה, בתור אחד שמדבר איתו אישית אני יודע שהוא עושה כבר יותר):

דחיקה מאחורי הראש, 264 ק''ג:

סקוואט 320X2(תראה באיזו קלות הוא עושה את זה):

בנץ' פרס 200 ק''ג:

ויש עוד מלא סרטונים בערוץ שלו...

אני דובר רוסית, הוא בשיא שלו עכשיו(ביחס לזמן האחרון), תראה את המשקלים לפני לונדון ואחרי לונדון(מה שעכשיו).
כן יש סרטונים של לוקנין:
פרונט סקוואט 290 ק''ג:

דדליפט 330X3(זה לפני שנה, בתור אחד שמדבר איתו אישית אני יודע שהוא עושה כבר יותר):

דחיקה מאחורי הראש, 264 ק''ג:

סקוואט 320X2(תראה באיזו קלות הוא עושה את זה):

בנץ' פרס 200 ק''ג:

ויש עוד מלא סרטונים בערוץ שלו...

פאק אין מילים, אבל לפי מה שהבנתי קלוקוב עובד יותר "כוח" עכשיו והוא עכשיו בשיאו בתרגילי בסיס (או עזר אצלו) ולא ההנפה והדחיקה לא?

• פותח/ת השרשור
פאק אין מילים, אבל לפי מה שהבנתי קלוקוב עובד יותר "כוח" עכשיו והוא עכשיו בשיאו בתרגילי בסיס (או עזר אצלו) ולא ההנפה והדחיקה לא?
בפוש פרס הוא מרים פחות ממה שהיה לפני לונדון, בפרונט ובאק סקוואט פחות, בדדליפט פחות, כל מיני קומפלקסים גם פחות(תראה בהרבה קומפלקסים שהוא פרסם, הוא כתב את משקל השיא שהוא היה עושה לעומת המשקל שבסרטון...).
מה שכן, אני מחכה להפצצה שלו באליפות העולם הקרובה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית