הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון 280x2 squat 17y/o 77kg wl

• פותח/ת השרשור Veemon
  • פורסם בתאריך
בטח שהם יהיו טובים בפרס ופוש פרס וסקוואט כי זה חלק משמעותי בספורט שהם עושים, דדליפט ובנץ פחות משמעותי להם וברור שהם יהיו חזקים גם בזה כי הם אנשים מאד מאד חזקים בכללי (אתה מביא לי פה דוגמאות של שיאני עולם) אבל הטענה של אם אץה רוצה להיות פווכרליפטר טוב תתאמן בוויטליפטינג רחוקה מאד מהמציאות. מאוד...

למה ? ועל יד קדמית גב ויד אחורית וכתף הם כן עובדים ?
היי פולס התרגיל שמוסיף הכי הרבן מאסה לגב לפי דעתי (לא נסיון) ובכללי זה קורה בכל תנועה כמעט בוויטליפטינג
פרס ופוש פרס כתפיים ויד אחורית
ויד קדמית כי לרובם אין חברה בגלל ההקרבה והם צריכים לספק את עצמם איכשהו.....

עכשיו ברצינות כנס לקליפורניה סטרנג ותראה איך הם מתאמנים....

חזה גדול מאד מפריע לטווח תנועה בג'רק (ככה שמעתי מכמה משקולנים) ולכן הם לא מתאמנים חזה. למרות שעם לחיצה כזאת מטורפת מעל הראש אין סיבה שלא ילחצו בבנץ המון משקל במיוחד בזכות הקטי שהשרירים הסינרגיסטים לתרגיל אצל מאד מאד חזקים.

חזה גדול מאד מפריע לטווח תנועה בג'רק (ככה שמעתי מכמה משקולנים) ולכן הם לא מתאמנים חזה. למרות שעם לחיצה כזאת מטורפת מעל הראש אין סיבה שלא ילחצו בבנץ המון משקל במיוחד בזכות הקטי שהשרירים הסינרגיסטים לתרגיל אצל מאד מאד חזקים.

שטויות...

כאן אנחנו רואים איך לקלוקוב יש חזה קטן
hqdefault.jpg

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-KggMXR4B3A#t=169

2:49, קלוקוב עושה בנץ'

כאן אנחנו רואים שזה לא מפריע לו לבצע דחיקה.

יש אסכולות שונות, הרבה תלוי במאמנים והרבה בספורטאים. יש גם הרבה מיתוסים.
בסופו של דבר בנץ' זה לא תרגיל שהוא מתחרה בו, לכן יקבל פחות תשומת לב אם בכלל.

אלכסיי טורוחתי לדוגמא, אלוף אולימפי בלונדון ב105, אמר בראיון שהוא לא לוחץ מעל 90 קילו בעמידה והוא מסתמך רק על הרגליים שלו. הוא טוען שהידיים שלו חלשות.

אני מסכים איתך אבל שוב אתה נותן לי פה דוגמא של העלית של העלית , מפלצת גנטית. הרוב לא מתאמנים על חזה כי נכון, זה לא חלק מהספורט והתנועה שהם צריכים לבצע ותראה מה רשמתי מקודם לגביי הבנץ שלהם אני לא מבין גדול במשקולנות פשוט זה מה שנאמר לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית