הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר מה אומרים על MusclePharm: Re-Con

• פותח/ת השרשור adam13
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
התאוששות!

30 ServingsOrange Mango
Serving Size40G(1scoop)
Servings Per Container30‡
Amount Per Serving% DV†
Calories110
Total Carbohydrates27g9%
Sugars7g*
Vitamin C (Ascorbic Acid)500mg833%
Vitamin E75IU250%
Vitamin B-6 (Pyridoxine HCL)5mg250%
Calcium (From Phosphate And Silicate)120mg12%
Phosphorus (Phosphate)50mg5%
Magnesium360mg90%
Selenium (As Selenium Yeast)200mcg286%
Chloride80mg10%
Sodium65mg3%
Potassium25mg2%
Re-Con® Muscle Rebuilding Proprietary Blend40,000mg*
Carb Max™ 3 Stage Delivery System*
Glucose Polymers, Dextrose, Inulin
Anabolic Primer Matrix*
3:1:2 BCAA Blend
L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine
EAA Complex
Glycine, L-Threonine, L-Lysine HCL, L-Phenylalanine, L-Methionine, L-Tryptophan
Recovery Accelerator*
L-Glutamine, Taurine, L-Arginine, L-Pyroglutamic Acid
Anti-Stress & Adaptogen Matrix*
Ascorbic Acid, Dimethylglycine HCL (DMG), Phosphatidyl Lecithin Complex, L-Cystine, Gynostemna Pentaphyllum
Muscle Extend Matrix*
CarnoSyn® Beta-Alanine, Citrulline Malate, Ginger Extract (Zingiber Officinale)(Root)
Reload Matrix (Insulinogenic)*
Selenium Yeast, Vanadyl Sulfate, Chromium Polynicotinate, Fenugreek Extract (Containing 4-Hydroxyisoleucine), Gymnema Sylvestre
Muscle Detoxifier*
Cranberry Extract, Nettle (Urtica Dioica) Leaf, Dandelion (Taraxacum Officinale) Root, Bearberry (Arctostaphylos) Berry, (Arctostaphylos), Saw Palmetto (Berry), Bromelain, Astaxanthin Complex
† Percent Daily Values (%DV) are based on a 2,000 calorie diet
* Daily Value (DV) not established​

הוספתי את הערכים...לא התנסיתי עד היום אבל זה נראה מעניין

כמו כל מוצר ממותג שראיתי עד היום - רשימת המרכיבים מרשימה, הגיונית, לא מגובה במחקר אחד ויחיד, והמינון המומלץ קטן מספיק כדי למנוע נזקים למשתמש ותביעות לחברה, וקטן מידי בשביל לעשות את העבודה ולקיים את ההבטחות שעל האריזה.

כנראה שלא יועיל לך (אולי מעט) ולא יזיק לך (אולי מעט - לארנק).

• פותח/ת השרשור
בקיצור כולכם חושבים שחומצות אמינו וכל הbcaa זה בזבוז כסף?
גם אם אני לא יכול לאכול כל כך טוב (צבא) אבל מוכן להוציא את הכסף?

אני מאמין שברוב המקרים זה אכן המצב כי א) אפשר לקבל מספיק חלבון מתזונה מסודרת. ב) המחקרים מראים יתרונות קלים למתאמנים מתחילים שלקחו את זה (וזה לא אומר שהיתרונות האלה נשמרים לאורך זמן). ג) נתקלתי בכמה וכמה מקצוענים (מאמנים ומתאמנים) שמשתמשים בכמויות גבוהות בהרבה מהמינון שרשום על האריזה (פי 6-10) ובשילוב עם תכניות אימון ותוזנה קטלניות ומשיגים תוצאות (אבל מה תרומת התוספים?)
זה לא אומר שלא תפיק מזה תועלת - השאלה היא מה העלות ומה היחס עלות/תועלת? חוצמזה אתה מציין שאתה לא יכול לאכול טוב בצבא... האם אתה יכול להתאמן טוב ומסודר? אם כן - אז אפשר לשקול תוספים. האם בשירות שלך אתה פעיל (נגיד קרבי או בטירונות)? אז שוב - יש מקום לשקול תוסף.

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שברוב המקרים זה אכן המצב כי א) אפשר לקבל מספיק חלבון מתזונה מסודרת. ב) המחקרים מראים יתרונות קלים למתאמנים מתחילים שלקחו את זה (וזה לא אומר שהיתרונות האלה נשמרים לאורך זמן). ג) נתקלתי בכמה וכמה מקצוענים (מאמנים ומתאמנים) שמשתמשים בכמויות גבוהות בהרבה מהמינון שרשום על האריזה (פי 6-10) ובשילוב עם תכניות אימון ותוזנה קטלניות ומשיגים תוצאות (אבל מה תרומת התוספים?)
זה לא אומר שלא תפיק מזה תועלת - השאלה היא מה העלות ומה היחס עלות/תועלת? חוצמזה אתה מציין שאתה לא יכול לאכול טוב בצבא... האם אתה יכול להתאמן טוב ומסודר? אם כן - אז אפשר לשקול תוספים. האם בשירות שלך אתה פעיל (נגיד קרבי או בטירונות)? אז שוב - יש מקום לשקול תוסף.
דבר ראשון תודה על ההתיחסות הרצינית.
לגבי אופי השירות אני קצין קרבי ולכן גם כשאני לא מתאמן חד"כ שגרת החיים שלי פיסית.
אני מתאמן בחדר כושר בסופש חמישי שישי שבת אימונים רציניים קשים ובעלי תרגילים מורכבים.
במהלך השבוע אם אני מצליח להתאמן זה trx סתם להרגיש שאני לא מתנוון.
אני יכול לאכול חלבון מטונות וגבינות אבל כל הויטמינים, מינרלים, אמינו, ושומנים איכותיים פחות יכול...

תודה על ההתיחסות הרצינית
בבקשה...
אז מהתיאור שלך נשמע שאין לך הרבה שליטה על המקורות של המזון שלך והצבא, אני מניח, הוא לא המקור למזון הכי מזין ואיכותי שיש (לפחות בתקופה שלי זה היה ככה). אז אם אתה פעיל פיסית (אני מניח שכקצין קרבי אתה פעיל בעיקר באופן סיבולתי) ומתאמן אימונים רציניים פעמים-שלוש בשבוע אי אפשר לפסול את האפשרות שאולי חסר לך מרכיב מסוים בתזונה כמו חלבון או מינרל או ויטמין מסויים.

לגבי חלבון מטונות וגבינות - לא אידאלי, לא מגוון מספיק, ואם אתה לא אוכל בשר אז ויטמין B12 יהיה נמוך או חסר אצלך בסבירות גבוהה למדי.

לגבי שומנים טובים ומינרלים - שומנים אני חושב שכדאי לקחת אומגה 3 ממקור טוב (דגי עומק) המחיר והאיכות הולכים חזק יד ביד בענין זה... את זה הייתי ממליץ לכל אחד והסיבות רבות ומגוונות.

לגבי מינרלים וויטמינים - רב הסיכויים שלא חסר לך, בבדיקה אפשר לקבל תשובה וודאית יותר שנכונה לאותו יום של הבדיקה. רק נשמע לי מעט טרחני לרוץ ולבצע סדרת בדיקות כשאפשר במחיר סביר לקנות מולטי ויטמין. מינרלים -אולי תשקול ZMA בשביל אבץ ומגנזיום. שוב - זה יותר בקטע של להבטיח אספקה מאשר בקטע של למלא את החסר - אני אגב לוקח חצי מהמינון שרשום על האריזה כי לגוף יש קיבולת סופית (אז אם חסר לך קצת - זה יתמלא מהר מאד) וגם ככה הספיגה מהטבליות האלה די מינימלית.

BCAA - לאוצין אמור(!) לתרום לבנית השריר בסיום אימון. לא הוכח חד משמעית אבל לא נבדק בכמויות ומינונים שמומלצים ע"י מאמנים ומקצוענים.
ואלין עוזר במניעת פירוק של השריר, זה כבר יותר מבוסס וזה משהו שיכול לעזור במקרה שלך (בגלל זה לוקחים לפני, במהלך ובסיום האימון)
אם תבחר להשתמש בזה היית הולך על מינון 1:1:1 בתרכובת ולא 3:1:2 כמו במוצר שתיארת כי כנראה אין יתרון ללאוצין (אבל זה מוכר אחלה)

בקיצור - אם הכיס לא לוחץ לך - אין לך הרבה מה להפסיד וקשה לומר מה תרוויח מזה - אולי כלום, אולי מעט, אולי יותר מזה... נסה תקופה של חודשיים שלוש ותגלה לבד 😃

• פותח/ת השרשור
בבקשה...
אז מהתיאור שלך נשמע שאין לך הרבה שליטה על המקורות של המזון שלך והצבא, אני מניח, הוא לא המקור למזון הכי מזין ואיכותי שיש (לפחות בתקופה שלי זה היה ככה). אז אם אתה פעיל פיסית (אני מניח שכקצין קרבי אתה פעיל בעיקר באופן סיבולתי) ומתאמן אימונים רציניים פעמים-שלוש בשבוע אי אפשר לפסול את האפשרות שאולי חסר לך מרכיב מסוים בתזונה כמו חלבון או מינרל או ויטמין מסויים.

לגבי חלבון מטונות וגבינות - לא אידאלי, לא מגוון מספיק, ואם אתה לא אוכל בשר אז ויטמין B12 יהיה נמוך או חסר אצלך בסבירות גבוהה למדי.

לגבי שומנים טובים ומינרלים - שומנים אני חושב שכדאי לקחת אומגה 3 ממקור טוב (דגי עומק) המחיר והאיכות הולכים חזק יד ביד בענין זה... את זה הייתי ממליץ לכל אחד והסיבות רבות ומגוונות.

לגבי מינרלים וויטמינים - רב הסיכויים שלא חסר לך, בבדיקה אפשר לקבל תשובה וודאית יותר שנכונה לאותו יום של הבדיקה. רק נשמע לי מעט טרחני לרוץ ולבצע סדרת בדיקות כשאפשר במחיר סביר לקנות מולטי ויטמין. מינרלים -אולי תשקול ZMA בשביל אבץ ומגנזיום. שוב - זה יותר בקטע של להבטיח אספקה מאשר בקטע של למלא את החסר - אני אגב לוקח חצי מהמינון שרשום על האריזה כי לגוף יש קיבולת סופית (אז אם חסר לך קצת - זה יתמלא מהר מאד) וגם ככה הספיגה מהטבליות האלה די מינימלית.

BCAA - לאוצין אמור(!) לתרום לבנית השריר בסיום אימון. לא הוכח חד משמעית אבל לא נבדק בכמויות ומינונים שמומלצים ע"י מאמנים ומקצוענים.
ואלין עוזר במניעת פירוק של השריר, זה כבר יותר מבוסס וזה משהו שיכול לעזור במקרה שלך (בגלל זה לוקחים לפני, במהלך ובסיום האימון)
אם תבחר להשתמש בזה היית הולך על מינון 1:1:1 בתרכובת ולא 3:1:2 כמו במוצר שתיארת כי כנראה אין יתרון ללאוצין (אבל זה מוכר אחלה)

בקיצור - אם הכיס לא לוחץ לך - אין לך הרבה מה להפסיד וקשה לומר מה תרוויח מזה - אולי כלום, אולי מעט, אולי יותר מזה... נסה תקופה של חודשיים שלוש ותגלה לבד 😃
תודה רבה! יש לך המלצה לאיזה ואלין? או איפה רוכשים?

אני לא מכיר חברה שמוכרת ואלין בפני עצמו. תמצא אותו בכל תרכובת של BCAA פשוט שים לב ליחסים לאוצין:ואלין:איזולאוצין שרשומים על האריזה וחפש מוצר שהוא 1:1:1 (הרוב הם כאלה).

• פותח/ת השרשור
אני לא מכיר חברה שמוכרת ואלין בפני עצמו. תמצא אותו בכל תרכובת של BCAA פשוט שים לב ליחסים לאוצין:ואלין:איזולאוצין שרשומים על האריזה וחפש מוצר שהוא 1:1:1 (הרוב הם כאלה).[/quote
מה צריך להיות המינון ליום/אימון?

נערך לאחרונה:
אני חושב שעל האריזה תמצא מינון שמגיע ל 6-10 גרם יומי. אני התנסיתי עם 30 ו40 גרם - מפוזרים לפני, בזמן ומיד אחרי האימון ואני מאמין שזה תרם את חלקו להתקדמות דאז. האימונים היו אינטנסיבים למדי וזה השילוב שאני חושב שמצדיק כזה מינון. בכל מקרה - תתחיל עם המינון הרשום, תפצל אותו ללפני-בזמן-ואחרי אימון, ותעלה במינון משם - יש כאלה שהכדורים האלה עושים להם בחילות בפעמים הראשונות וזה עובר.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שעל האריזה תמצא מינון שמגיע ל 6-10 גרם יומי. אני התנסיתי עם 30 ו40 גרם - מפוזרים לפני, בזמן ומיד אחרי האימון ואני מאמין שזה תרם את חלקו להתקדמות דאז. האימונים היו אינטנסיבים למדי וזה השילוב שאני חושב שמצדיק כזה מינון. בכל מקרה - תתחיל עם המינון הרשום, תפצל אותו ללפני-בזמן-ואחרי אימון, ותעלה במינון משם - יש כאלה שהכדורים האלה עושים להם בחילות בפעמים הראשונות וזה עובר.

תודה אחי, ובימים ללא אימון לקחת גם?

בהעדר מידע אחר אני לא רואה הצדקה או טעם לקחת את זה מעבר למה שסיפרתי לך. ושוב - אין מידע מבוסס שמצדיק שימוש בחומצות אמינו מסועפות. אבל הרבה תגליות נבחנו במעבדה הרבה אחרי שהתגלו בשטח, ובשטח מאמנים משתמשים בהם במינונים גבוהים (יחסית למינונים במחקרים) בשילוב עם אימון אינטנסיבי כפי שתיארתי (כלומר סביב זמן האימון). היות וכך - אני מאמין שהתרומה העיקרית - גם אם לא אדירה - היא אנרגטיות בזמן אימון, התאוששות מהירה ומלאה יותר, ובנית השריר. תתנסה, במקרה ה"רע" תגלה שביזבזת כסף, במקרה ה"טוב" גילית משהו שעובד בשבילך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית