הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפסקת סייקל באמצע

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
אני היום באמצע סייקל סוסטנון עם דקה.סיימתי 4 שבועות. 10 ימים לאחר תחילת הסייקל נוצרה לי דלקת במרפק שמלווה בכאבים.עד היום סחבתי את האימונים רק ב-50% מהיכולת שלי שלא לדבר על כך שלעבוד על ידיים אני בכלל לא יכול.
חשבתי על הפסקת הסייקל כי ניראה לי מיותר.
האם ניתן להפסיק באמצע?אם כן האם pct לבצע לפי כל הנהלים.
תודה

אני משתתף בצערך , זה הפחד של כל מתאמן ועוד בסייקל שאתה בכל "הראבק".

תפסיק את הסייקל ותעשה PCT מסודר.

תרגיש טוב וחג שמח.

אחי תרגיש טוב נשמה ! אתה חייב לתת לזה מנוחה של שבוע + ולהתייעץ עם רופא כדי שלא יחמיר .
אני גם עכשיו בהפסקה של חודש וחצי מאימונים עקב סיבות רפואיות , אבל ממש לפני שהפסקתי גם לי במרפק ימין היו כאבי תופת
לא יכולתי לעבוד על יד אחורית , כל סט הייתי עושה חצי כי אם הייתי ממשיך למלא הייתי מרגיש כאילו המרפק מתנתקת מהמקום שלה .
תפסיק לצערך , תנוח כשבועיים אחי ואז תחזור לאט לאט תראה אם עבר אז תחזור לסייקל מחדש .

לא חייב לחתוך ל-pct, לעבור לתוכנית fbw כל תנועה שמערבת את המרפק, תעבוד בטווח של 15 חזרות עם נפח יותר גבוהה, הזרמה של הדם גבוהה למקום יכולה לרפא ובזכות הנפח עדיין תזכה להיפרטרופיה. באזור התחתון ניתן לבצע טווח של 5 חזרות כדי קצת להנונות מהמשקליים הגבוהים בסייקל.
אם תחתוך ל pct עם דלקחת, תהיה התאוששות הכי גרוע, עקב החוסק היכולת להתאמן כמו שצריך ועוד עם טסט נמוך סיכוטי גבוהה שתפרוש, עדיף לנסות להתרפא עם הסייקל כדי שתוכל להתאמן עצים גם ב-pct.

אני היום באמצע סייקל סוסטנון עם דקה.סיימתי 4 שבועות. 10 ימים לאחר תחילת הסייקל נוצרה לי דלקת במרפק שמלווה בכאבים.עד היום סחבתי את האימונים רק ב-50% מהיכולת שלי שלא לדבר על כך שלעבוד על ידיים אני בכלל לא יכול.
חשבתי על הפסקת הסייקל כי ניראה לי מיותר.
האם ניתן להפסיק באמצע?אם כן האם pct לבצע לפי כל הנהלים.
תודה

אני מציע שבמקום כל אלו זריקה אחת חד-פעמית של דיפרוספן יכולה לעזור לך.
תנסה להתייעץ עם אורטופד

מפתחי גוף סוחבים פציעות כל הזמן ולא מפסיקים להתאמן, תתאמן סביב הפציעה ותעשה דברים שאתה מרגיש שלא מכאיבים לך. וכמובן לשים משחה/ללכת לרופא/לטפל בכל דרך אפשרית.
אני דווקא הייתי מנצל את זה כדי לאמן רגליים וגב פעמיים בשבוע ולהרוג אותם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית