עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע מה קרה לו אבל יש לשותף שלי אותם כבר 3 שנים והוא אומר שהם מעולים כביום הגיעם לבירכיו.
יש לו סקוואט של מעל 200 , המידה שבה הוא לוקח סקוואט ברצינות היא לא האישיו פה .ראיתי 6 זוגות, מתוך הזוגות שלי, מתוך הזוגות שבמכון ושל חברים.
6 הזוגות שרדו פחות מ5 חודשים של אימונים רציניים ונקרעו.
כנראה השותף שלך מיוחד או לא עושה סקוואט בצורה רצינית(ואז מה הטעם לשרוולים?)
הRehband זה הכחולים?שרוולים סבירים, אבל אין בכלל מה להשוות בינם לבין ה-Titan או ה-Rehband, אין מה לדבר אפילו.
יש לו סקוואט של מעל 200 , המידה שבה הוא לוקח סקוואט ברצינות היא לא האישיו פה .
בשרוולים שראיתה הם של Sheick שעוצבו ע"י TK?
איך לעזעזל נקרעו , ראיתי את השרוול הוא מסיבי בטירוף.
קובה אין מה להשוות בין המוצרים בכלל.אני משתמש בשרוולים של אוריאל שקניתי ב16 שקל בקופת חולים כללית כבר מעל חצי שנה והם כמו חדשים :|
צודק כי על שלו אין לוגו יפה של ריבהנד,טיטאן או טומי קונו...קובה אין מה להשוות בין המוצרים בכלל.
הם צודקים של טיטאן הרבה יותר טובות...צודק כי על שלו אין לוגו יפה של ריבהנד,טיטאן או טומי קונו...
לפני שאתה זורק פה הערות סתם קודם כל תנסה את שניהם ותדבר. אני משתמש באוריאל גם זה נטו לחמם שום דבר מעבר לעומת הטיטאן למשל והחברות הדומות שהם נותנות גם לחץ על הברך וגורמות להרגיש הרבה יותר יציב בסקוואט.צודק כי על שלו אין לוגו יפה של ריבהנד,טיטאן או טומי קונו...
אל תדבר שטויות, אין מה להשוות בין משהו אורטופדי וכללי לבין מוצר שנוצר במיוחד לתחום הספציפי של הרמות כוח.צודק כי על שלו אין לוגו יפה של ריבהנד,טיטאן או טומי קונו...
הטומי קונו בערך פי 2 יותר עבה ממה שיש לך.אצלי היו הTK כבר שנתיים לפחות - מחזיקות מעולה
החלפתי רק כי הם כבר נהיו לי ממש לא נוחות על הרגל בגלל המידה ..
לפני שבועייםקיבלתי את ה REHBAND - נוחות מאוד ! אבל מתקפלות לי כל הזמן.
הדגם אצלי עכשיו זה ה7751 (אפורות)
אני משתמש בשרוולים של אוריאל שקניתי ב16 שקל בקופת חולים כללית כבר מעל חצי שנה והם כמו חדשים :|
שטויות... בכלל ניסית שרוול כלשהו?צודק כי על שלו אין לוגו יפה של ריבהנד,טיטאן או טומי קונו...