הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על החיטוב

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
נמצא בחודש הרביעי לחיטוב(מתכנן הפסקה של שבוע בקרוב).שוקל 85ק"ג, 1.73 בן 31 חושב שכרגע ב12%שומן.
אשמח לשמוע חוות דעת על הערכים בתפריט ובאופן כללי: 3 ימי אימון כוח 5*5 +אירובי קל חצי שעה אחרי אימון,בימים אלה מכניס כ-1700קל' וב3 הימים האחרים עושה אירובי 45דק' של ריצה קלה/אופניים לא עצים במיוחד,בינוני ובימים אלה מכניס 1800-2000קל'.
בד"כ כמות הפחמימה בתפריט היא 40ג' מורכבת מירקות,חלבון- 200~ג' והשאר שומן בד"כ.ירדתי ל1700 קל' כי הייתה תקופה שהירידה במשקל האטה ועכשיו ממשיך לרדת,לא מרגיש רעב,אין ירידה משמעותית במשקלים ומעמיס פעם בשבוע.
לפי הנוסחה באתר הBMR עומד על כ2100(מניח שפחות אולי בגלל שכבר 4 חודשים בדיאטה)+300-500קל' מאימון.
המטרה היא לרדת ל8%,אשמח לשמוע עיצות.
תודה.

לפי הנוסחה באתר הBMR עומד על כ2100(מניח שפחות אולי בגלל שכבר 4 חודשים בדיאטה)
התכוונת ל RMR. כדי להיות עם BMR של 2100 צריך להיות ג'מוס רציני 😃

העצה שלי זה להוסיף אירובי. נראה שהגירעון לא גדול מידי. יכול להוסיף אירובי או אינטרוולים, בהתאם לכוח הסבל שלך.

• פותח/ת השרשור
התכוונת ל RMR. כדי להיות עם BMR של 2100 צריך להיות ג'מוס רציני 😃

העצה שלי זה להוסיף אירובי. נראה שהגירעון לא גדול מידי. יכול להוסיף אירובי או אינטרוולים, בהתאם לכוח הסבל שלך.

הכוונה שלי הייתה שללא פעילות גופנית אני מוציא בערך 2100קל' ביום לפי הנוסחא..בימים של פעילות מוציא 300-600קל' נוספות תלוי כמה אירובי מבצע.
בכל מקרה,אני מרגיש בנוח עם גירעון של כ700קל' ואם זה לא יותר מדי אין לי בעיה להמשיך בזה ולהגביר אירובי כמו שהצעת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית