הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מותניים ...

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
שלום,
עברתי ליפני שבוע וקצת ל-anabolic diet,אני על 20פחמימה בלחץ במסה כמובן.
בקיצור תמיד הייתה לי בעיה של המותניים ושל הבטן,אז עברתי ל-AD אבל עכשיו המותניים התרחבו עוד יותר...
מה אתם ממליצים? האם לעשות אנטרוולים?(יש לי קפאין אם זה משנה משהו)
ובנוגע לבטן,אף פעם לא עבדתי בטן והפלג גוף שלי נראה מגעיל בגלל הבטן,האם כפיפות בטן ישפרו את המראה או משהו כזה?

מצטער על השאלות המטומטמות :D

20 גרם פחמימה במסה? התכוונת חיטוב כן?
אינטרוולים יכול לעזור לשומן עיקש יש מאמר על זה בפורטל תחפש...
אם לעולם לא עבדת על בטן, אז כמובן שעבודה על הבטן תוכל לשפר את המראה. כנראה שהיא מאוד חלשה, ואני מאמין שלא התאמנת יותר מדי בתרגילי הבסיס (סקוואט,דדליפט,בנץ',פרס,מתח,חתירה). אבל אתה חייב להבין שבסופו של דבר מה שנותן לבטן את המראה היפה של הריבועים זה בעיקר האחוזי שומן.

• פותח/ת השרשור
20 גרם פחמימה במסה? התכוונת חיטוב כן?
אינטרוולים יכול לעזור לשומן עיקש יש מאמר על זה בפורטל תחפש...
אם לעולם לא עבדת על בטן, אז כמובן שעבודה על הבטן תוכל לשפר את המראה. כנראה שהיא מאוד חלשה, ואני מאמין שלא התאמנת יותר מדי בתרגילי הבסיס (סקוואט,דדליפט,בנץ',פרס,מתח,חתירה). אבל אתה חייב להבין שבסופו של דבר מה שנותן לבטן את המראה היפה של הריבועים זה בעיקר האחוזי שומן.

מסה.. Anabolic diet
וכן אני דיי חדש במכון ואני יעשה כפיפות בטן אחרי כול אימון,נראה אם יש שיפור.
ואני לא מדבר על ריבועים,פשוט יש לי בטן חלשה .

ובנוגע לאינטרוולים,האם במסה זה טוב לעשות ?

מסה.. Anabolic diet
וכן אני דיי חדש במכון ואני יעשה כפיפות בטן אחרי כול אימון,נראה אם יש שיפור.
ואני לא מדבר על ריבועים,פשוט יש לי בטן חלשה .

ובנוגע לאינטרוולים,האם במסה זה טוב לעשות ?
טוב בשביל מה? המטרה שלך במסה היא לא לרדת באחוזי שומן אלא לעלות במסת שריר...

טוב בשביל מה? המטרה שלך במסה היא לא לרדת באחוזי שומן אלא לעלות במסת שריר...

הוא עושה דל פחמימה למסה, זאת שיטה שסוג של מבטיחה עלייה נקייה במסת שריר ללא שומן.

בנוגע לתשובה, אתה במסה, תוציא מהראש שלך שאתה הולך לאבד שומן זה פשוט לא עובד ככה,
תעשה מסה תעלה כמו שצריך(תרגילים מורכבים אמורים לספק לך התפתחות בבטן)
וכשתגיע לחיטוב תדאג להוריד את השומן.

בנוסף אינטרווליום ירגום לך לבעיה רצינית בהתאוששות לאנאירובי. מאוד לא מומלץ.

הן לא התרחבו, זו אשליה אופטית כי הנוזלים בבטן מקדימה יורדים אבל המותניים נשארים עד אחוז שומן נמוך יחסית, אז נראה לך שאתה יותר רחב וצר. אתה יכול למדוד ולבדוק אם ההיקף יורד. קח בחשבון שAD במאסה ידרוש כנראה העמסות יותר תכופות.

• פותח/ת השרשור
הן לא התרחבו, זו אשליה אופטית כי הנוזלים בבטן מקדימה יורדים אבל המותניים נשארים עד אחוז שומן נמוך יחסית, אז נראה לך שאתה יותר רחב וצר. אתה יכול למדוד ולבדוק אם ההיקף יורד. קח בחשבון שAD במאסה ידרוש כנראה העמסות יותר תכופות.

מה הכוונה? אני עושה העמסה פעם בשבוע .

Back
למעלה תחתית