הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מותניים

Omrikush044

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
יש לי הרבה שומן במותניים, כנראה עניין גנטי.
אני יודע שאין תרגיל שמוריד את השומן באיזור הספציפי הזה אלא צריך לרדת באחוזי שומן ובסופו של דבר השומן שם גם יירד.

השאלה שלי היא האם יש איזשהם תרכילים שאני יכול לעשות כדי לעשות את האיסור יותר מוצק, לעצב את הגוף בצורה כזו שזה ייראה טוב יותר, או משהו שאפשר לעשות?
תודה

ענית לעצמך 😃

בגדול אתה תצטרך לרדת באחוזי השומן

תעבוד הרבה גם על הגב זה ישנה קצת את היחס בין הגב למותניים ויתן מראה שונה.

מה המשקל?
אחוז שומן?
תוכנית נוכחית?

• פותח/ת השרשור
גובה 1.93 משקל 93, אין עבודה, לא יוגע כמה אחוזי שומן

מה המטרה?
יש תוכנית להתחיל להתאמן? תזונה?

• פותח/ת השרשור
כרגע אני אוכל 2100 קלוריות ביום, שזה 500 פחות ממה שאני צריך. אני רוצה לשלב עם זה כושר.

כרגע אני אוכל 2100 קלוריות ביום, שזה 500 פחות ממה שאני צריך. אני רוצה לשלב עם זה כושר.
רק לאכול פחות (מי אמר בכלל שאתה אוכל פחות? מה הRMR שלך? איך נראה התפריט שלך?) ממה שאתה צריך לא יוביל אותך לשום מקום חוץ מלרדת במשקל

אתה צריך להבין שמשקל ואחוזי שומן זה דברים שונים. לרדת במשקל זה פשוט..אוכלים פחות
לרדת באחוזי שומן צריך להתאמץ קצת יותר, אתה צריך להתחיל להתאמן וכנראה גם לאכול עם תפריט

• פותח/ת השרשור
אני אוכל עם תפריט מסודר. ירדתי ל1800 לאחרונה, הRMR שלי הוא 2600.
התפריט שלי כולל הרבה חלבון ושומן ומעט פחמימות.
פרגיות, אגוזי מלך, אבוקדו, קוטג׳, בוטנים, ירקות, לא נוגע בלחם ובסוכרים.

אני אוכל עם תפריט מסודר. ירדתי ל1800 לאחרונה, הRMR שלי הוא 2600.
התפריט שלי כולל הרבה חלבון ושומן ומעט פחמימות.
פרגיות, אגוזי מלך, אבוקדו, קוטג׳, בוטנים, ירקות, לא נוגע בלחם ובסוכרים.
מה השקילות האחרונות שלך?

• פותח/ת השרשור
92.7
יש לי הרבה נוזלים משבת, עשיתי העמסה
במוצש שקלתי 94
בשישי בבוקר הייתי 91
???

תנהל רישום של שבועיים.
אם אתה עולה 3 קילו בהעמסה, כדאי שתמתן אותן.

• פותח/ת השרשור
אני לא עולה 3 קילו בהעמסה, מנהל במעמדך אמור לדעת שבהעמסה מצטברים נוזלים שנעלמים אחרי כמה ימים.

אני לא עולה 3 קילו בהעמסה, מנהל במעמדך אמור לדעת שבהעמסה מצטברים נוזלים שנעלמים אחרי כמה ימים.
הזלזול מיותר
3 קילו נוזלים זה המון ולכן כדאי לצמצם את כמות הפחמימות בהעמסה או את כמות הקלוריות.

הזלזול מיותר
3 קילו נוזלים זה המון ולכן כדאי לצמצם את כמות הפחמימות בהעמסה או את כמות הקלוריות.
בתור מומחה העמסות וזלילות,3 קילו זה אפילו סביר
(כמובן שמשתנה מתי הייתה הארוחה האחרונה וכו')

• פותח/ת השרשור
הזלזול מיותר
בדיוק.
בשביל מה זה טוב? עדיף לשאול פעם ביומיים שאלה בפורום למה אני לא נראה טוב

ואני לא יודע מה נסגר עם המשקל, כל ביס שאני לוקח מתפוח מעלה אתי ישירות במשקל, תוך כמה דקות. אני שם לב לזה לפי המשקל ולפי ורידים שיש לי בגב כף היד, הם בולטים אם אני לא נוגע בפחמימות, אם אני אוכל לחמניה הם נעלמים אחרי חצי שעה. משהו הזוי.

Back
למעלה תחתית