הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זריקה ראשונה

Rossoneri

משתמש מתחיל
102
0
נק' מוניטין:
2
102
0
היום,אפילו עכשיו לקחתי תזריקה הראשונה שלי,אחרי הזריקה ברבע שעה הרגשתי את כתף שמאל שלי ממש כבד,סחרחורת,וממש כמעט התעלפתי!!
טסטסטרון איננט,רפואי של באייר
זה היה הרגשה מפחידה תעזרו לי בבקשה!,להמשיך או לא!

[אote="Rossoneri, post: 565220, member: 9051"]היום,אפילו עכשיו לקחתי תזריקה הראשונה שלי,אחרי הזריקה ברבע שעה הרגשתי את כתף שמאל שלי ממש כבד,סחרחורת,וממש כמעט התעלפתי!!
זה היה הרגשה מפחידה תעזרו לי בבקשה!,להמשיך או לא![/quote]

התחושות שלך נורמליות לחלוטין,
הכתף תהיה כבדה גם מחר - זה יעבור. תחושה זהה תהיה בכל פעם שתזריק לראשונה במקום חדש או הרבה זריקות במקום אחד ( הרבה = כל אחד אחרת )

הסחרחורת היא תגובה הפיסיולוגית טבעית בעקבות חששות/ חרדה/ דם/ הראשוניות - סביר שזה לא יחזור.

לגבי הטסט - אם אתה אומר שזה רפואי אז אתה יודע.

• פותח/ת השרשור
טוב מקווה שזה לא יקרה שוב,וזה לא סחרחורת רגילה...לא יודע איך להסביר את התחושה...אבל בקושי עמדתי על הרגליים,

כן כך זה בהתחלה גם אני הרגשתי אפילו חולה בימים הראשונים ורק רציתי לישון כל היום.. זה עובר תוך כמה ימים הגוף פשוט מתרגל לחומר החיצוני

ושבירת האמפולה לא הלכה לי טוב,מישהו יכול לתת הסבר איך שוברים ?
יש נקודה כחולה. היא פונה אילך והאגודל לוחצת עליה ושוברת לאחור. אתה מזכיר לי פעם שההיתי לחוץ פוצצתי את האמפולה ביד וכל השמן נישפך חחח.

היום,אפילו עכשיו לקחתי תזריקה הראשונה שלי,אחרי הזריקה ברבע שעה הרגשתי את כתף שמאל שלי ממש כבד,סחרחורת,וממש כמעט התעלפתי!!
זה היה הרגשה מפחידה תעזרו לי בבקשה!,להמשיך או לא!

זה יכול להיות אחד משני דברים.
אם זו פעם ראשונה שלך שאתה מזריק אז מדובר בהתקף חרדה. - מומלץ שבפעם ראשונה תעזר במישהו.
אם זו לא פעם ראשונה שלך ייתכן והזרקת לתוך כלי דם - למרות ששם היית אמור להשתעל עד כדי חנק ולסבול מקוצר נשימה נוראי.

לפי התיאורים שלך מדובר בהתקף חרדה ראשוני.
אני ממליץ בשביל ההתחלה להזריק דווקא בישבן ולא בכתף ותעזר בחבר או מכר מנוסה שיקנה לך הרגשת בטחון.

יש נקודה כחולה. היא פונה אילך והאגודל לוחצת עליה ושוברת לאחור. אתה מזכיר לי פעם שההיתי לחוץ פוצצתי את האמפולה ביד וכל השמן נישפך חחח.
חחחח גדול!!! - כמו הבורות שהייתה לי בהתחלה ולקחתי וואל של 10CC ולא הבנתי איך לפתוח אותו אז עקרתי את המכסה אלומיניום וכל החומר נשפך על הרצפה...

• פותח/ת השרשור
זה יכול להיות אחד משני דברים.
אם זו פעם ראשונה שלך שאתה מזריק אז מדובר בהתקף חרדה. - מומלץ שבפעם ראשונה תעזר במישהו.
אם זו לא פעם ראשונה שלך ייתכן והזרקת לתוך כלי דם - למרות ששם היית אמור להשתעל עד כדי חנק ולסבול מקוצר נשימה נוראי.

לפי התיאורים שלך מדובר בהתקף חרדה ראשוני.
אני ממליץ בשביל ההתחלה להזריק דווקא בישבן ולא בכתף ותעזר בחבר או מכר מנוסה שיקנה לך הרגשת בטחון.
תודה אביעד,
מחר תהיה הזריקה הרביעית,לא היה לי אץ ההרגשה הזאת עוד פעם,אבל,לא יודע למה כשאני מזריק בכתף שמאל זה כואב לי ומקום הזריקה ממשיך לכאוב לי יום ויומיים אפילו ,אבל כשאני מזריק את זה בכתף ימין וואלה עובר אחלה ,לא כואב ולא נהיה אדום ,אותו דבר לגבי הפרגניל,הזרקתי ברגל ימין לא הרגשתי,הזרקתי בצד שמאל לא יכלתי ללכת שעתיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית