עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ושבירת האמפולה לא הלכה לי טוב,מישהו יכול לתת הסבר איך שוברים ?
יש נקודה כחולה. היא פונה אילך והאגודל לוחצת עליה ושוברת לאחור. אתה מזכיר לי פעם שההיתי לחוץ פוצצתי את האמפולה ביד וכל השמן נישפך חחח.ושבירת האמפולה לא הלכה לי טוב,מישהו יכול לתת הסבר איך שוברים ?
שובר לכיוון שלי ?יש נקודה כחולה. היא פונה אילך והאגודל לוחצת עליה ושוברת לאחור. אתה מזכיר לי פעם שההיתי לחוץ פוצצתי את האמפולה ביד וכל השמן נישפך חחח.
היום,אפילו עכשיו לקחתי תזריקה הראשונה שלי,אחרי הזריקה ברבע שעה הרגשתי את כתף שמאל שלי ממש כבד,סחרחורת,וממש כמעט התעלפתי!!
טסטסטרון איננט,רפואי של באייר
זה היה הרגשה מפחידה תעזרו לי בבקשה!,להמשיך או לא!
חחחח גדול!!! - כמו הבורות שהייתה לי בהתחלה ולקחתי וואל של 10CC ולא הבנתי איך לפתוח אותו אז עקרתי את המכסה אלומיניום וכל החומר נשפך על הרצפה...יש נקודה כחולה. היא פונה אילך והאגודל לוחצת עליה ושוברת לאחור. אתה מזכיר לי פעם שההיתי לחוץ פוצצתי את האמפולה ביד וכל השמן נישפך חחח.
תודה אביעד,זה יכול להיות אחד משני דברים.
אם זו פעם ראשונה שלך שאתה מזריק אז מדובר בהתקף חרדה. - מומלץ שבפעם ראשונה תעזר במישהו.
אם זו לא פעם ראשונה שלך ייתכן והזרקת לתוך כלי דם - למרות ששם היית אמור להשתעל עד כדי חנק ולסבול מקוצר נשימה נוראי.
לפי התיאורים שלך מדובר בהתקף חרדה ראשוני.
אני ממליץ בשביל ההתחלה להזריק דווקא בישבן ולא בכתף ותעזר בחבר או מכר מנוסה שיקנה לך הרגשת בטחון.