עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תסביר למה אני טיפשעצוב לראות כמה טיפשות יש פה
ברור לי שאני לא אמיר אף אחד, אבל הוא התחיל איתי דיון, ואני רוצה להמשיך אותו, כי מעניין אותי לאן הוא יגיעריינו,שחרר כבר,אתה חופר שלא לצורך.
לאף אחד לא אכפת מה אתה חושב על החג או על אלוהים,חלאס 4 דפים של כלום.
אתה לא תמיר פה אף אחד לצום\לא לצום\להאמין\לא להאמין אז למה כל הוויכוח הזה?
מאמין לך..אצלי לפחות נפגשים לרוב רק בחגים וזה ככה גם אצל הרבה חברים שלילא קשור לחג, אנחנו לא מדליקים אפילו נרות או מברכים במפגשים האלה, זה מתאים ביום שישי כי אין עבודה\לימודים ביום למחרת
כתוב 'מחלליה מות יומת', אתה לא יכול לקבוע שזה גמול משמים
לגבי הציטוט השני- ענית לעצמך
אז למה לדעתך מתכוונים כשאומרים מות יומת? בכל זאת, אומרים שהוא ימות אם הוא יחלל שבת. אמרת שזה גמול משמים כלומר הוא ימות משמים, כלומר אלוהים יהרוג אותו.מאמין לך..אצלי לפחות נפגשים לרוב רק בחגים וזה ככה גם אצל הרבה חברים שלי
לסכול זאת פעולה אקטיבית ולמות זאת פעולה פאסיבית. ברגע שכתוב שהוא ימות הכוונה היא למוות פאסיבי, אלא אם כתוב ימות בסקילה או בכוונה תחילה. זה כמו שכל אחד מאיתנו ימות באיזשהו שלב, אבל זה לא אומר שצריך לרצוח אותנו.
בקשר לשני לא אמרתי שהתנך הגיוני או רציונלי, ולפי דעתי אם יש מישהו שיכול לסכן אותך באופן ישיר אפשר וצריך למנוע ממנו את זה. תראה את העונשי מוות שקיימים גם כיום במדינות מערביות.
תסביר את עצמך? מי נותן הדין? על מה נשפטים? מה הגזר?אף אחד לא יהרוג אתה יכול לאכול חזיר בשקט יש דין ויש דיין על כל דבר
השופט בבית המשפט יתן לך 30 שנה בכלא על אכילת חזירתסביר את עצמך? מי נותן הדין? על מה נשפטים? מה הגזר?
כי הוא אתאיסט מורד שנלחם בממסד הדתי ע"י ויכוח עם ילדים בפורום פיתוח גוף.השופט בבית המשפט יתן לך 30 שנה בכלא על אכילת חזיר
באמת שלא חייבים ללכת ראש בקיר, בסדר הבנו יש לכם דעות מנוגדות, למה זה אומר שאתה צריך להגיב על כל פיפס קטן שעולה באשכול?
אויי גוואלד!כי הוא אתאיסט מורד שנלחם בממסד הדתי ע"י ויכוח עם ילדים בפורום פיתוח גוף.
למרות שיש כאן וויכוח סרק וילדותי הצדק עם זורנר שמדובר על סוג של מיתה בידי שמיים בשם ״כרת״ כמו שכתוב ״ונכרתה הנפש ההיא״."וּשְׁמַרְתֶּם אֶת הַשַּׁבָּת כִּי קֹדֶשׁ הִוא לָכֶם מְחַלְלֶיהָ מוֹת יוּמָת כִּי כָּל הָעֹשֶׂה בָהּ מְלָאכָה וְנִכְרְתָה הַנֶּפֶשׁ הַהִוא מִקֶּרֶב עַמֶּיהָ" (שמות, לא; 14).