עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כיצד התבטאת?תקפת אותי אישית+קיללת אותי.צורת התבטאות ? איך התבטאתי ? אתה פשוט חושב שאתה צודק בכל מה שאתה אומר ולפי טענתך כולנו טועים
וצר לי להגיד לך אתה באמת אבל באמת לא יודע למה צמים, מבחינתך כל מי שצם הוא פשוט מטומטם כי זה מיותר על פי טענתך.
אף על פי שאני כן מסכים איתך שיש אנשים שאין להם מושג למה הם בכלל צמים אבל בכל זאת, הם צמים מתוך הרגל, שזה יכול להיות מיותר אבל לא אשפוט אותם.
אם אתה לא מאמין, אפילו אחוז אחד אתה פשוט לא פקטור אין לך מושג איך ההרגשה של לצום כי אתה לא מתחבר לזה אפילו קצת, עזוב את זה שלפי הטענה הראשונה שלך אתה בכלל לא יודע למה צמים, אולי עכשיו אתה קצת יודע אחרי קריאה מהירה בגוגל.
אולי בשבילך זה מיותר אבל בשביל מישהו שהוא דתי כל חייו ומאמין במשהו זה לא מיותר.
אז לגבי איך שמתבטאים אלייך פה, אתה זה שהתחלת בזה שטענת " אם זה לא לצום לצורך בריאות, זה מיותר " לא הבנתי איך אתה יכול לשפוט אותם כאילו יהדות קיימת 10 דקות.זה שטענת שזה מיותר פשוט קראת להם במילים אחרות טיפשים. ( כן עיוותתי את זה מאוד ).
חוץ מזה זו גם דעתך ומותר לך, גם לאנשי אחרי מותר לבוא ולא להסכים איתך אבל אתה פשוט נותן טיעונים של ילד שלא מוכן לקבל דעות של אחרים.
דרך אגב אז לפי הטענות שלך כל החגים הם פשוט מיותרי וחסרי ערך כולל של כל הדתות למה צריך לחגוג למה צריך להתכנס כל המשפחה למה צריך בכלל מסורת ? אומר את זה בן אדם שלא מאמין כן.. ?
אבל עברנו כבבר מזמן את ענייני הדת, עברנו לכך שכולם תוקפים אותי ומנסים להסביר מדוע אסור לתקוף את הדת, אבל את כל השאר מותר.טוב אני אגיב פה עוד פעם אחת כי הדיון פה נהיה ארוך מדי. תן לי להזכיר לך רק שאני "בצד שלך" בענייני דת. אני אתאיסט כופר שחושב שאמונה באל נובעת מבורות של האנושות ומעורבות הדת במדינה היא ביזיון שצריך להיקתע מהשורש. לנושא - יכול להיות שמישהו קילל אותך, ברוך הבא לאינטרנט. יש הבדל בין להעליב אדם אחד לבין להעליב קהילה שלמה ולזלזל באורח החיים שלהם. אין פה שום עניין של "אה אתה קיללת דת אז דמך מותר" או כל דבר כזה. הייתי אומר אותו דבר אם היית מתייחס בזלזול כזה לטבעונים להט"בים או כל קהילה רגישה אחרת. יש מקום תמיד לביקורת, אבל צריך גם לדעת איך להתבטא בצורה שמכבדת את הצד השני. אחרת אתה סתם בבון שמתלהם.
צריך להחזיר את המוניטין לפורום אוף טופיק סעמק.
אני לא נשמע בשום צורה, זה נטו כיצד המח שלך בחר לפרש את זה. לא שום דבר אחר.התכוונתי שלפי ההודעה שלך נשמע שאתה לא מתכוון לשמוע מה שיש לאנשים אחרים לומר, אתה מתכוון לכתוב ולהגן על העמדה שלך בלי להיות פתוח לאפשרויות אחרות.
הסברתי לך כבר כמה פעמים ואסביר בפעם האחרונה כי זה חוזר על עצמו, ראם לדעתי כתב בדיוק על גבול הטעם הטוב, אתה עברת הגבול הזה, לא בהרבה אבל עברת אותו. אני בדרך כלל לא מגיב לאנשים בפורום על דברים שלא קשורים לאימונים ותזונה, אבל יש פעמים שאני כן מרגיש צורך להגיב.
כאן הצורך הזה נבע מזה שכתבת כאילו בשביל להתחיל ריב ושנשמע שאתה אומר דברים שאתה יודע למה הם לא נכונים.
לא ענית- למה כתבת את ההודעה הראשונה פה בנושא הזה? מה ניסית להרוויח ממנה?
הבנתי מההתחלה שזאת דעתך ושלא אכפת לך, לא בגלל זה הגבתי. ואני אגיד שוב ובפעם האחרונה, אני לא דתי ולא מאמין באלוהים ולא אכפת לי מיום כיפור, אז לא זה לא פגע לי ברגשות.
זה לא העניין. העניין זה שכמו בהודעה הראשונה שלך אתה סתם ניסית לעשות כאילו ההודעה שלך חכמה כי יש לך הרבה טענות, אבל בסך הכל זאת טענה אחת. אבל שוב, זה שולי ואין מה להתעמק בזה.
מה קשור?
חובות המשתמש, הגבלת שימוש ושימושים אסורים
המשתמש מתחייב להשתמש בשירותים ובאתר באופן חוקי בלבד, ובהתאם להוראות תנאי השימוש וכל דין. מבלי לגרוע מכלליות האמור, ובכפוף להוראות כל דין, המשתמש מצהיר ומתחייב כי לא יעשה שימוש בשירותי החברה ו/או באתר לצורך אף אחד מאלה:
שימוש באתר ו/או בשירותים לכל מטרה בלתי מוסרית, פוגענית (נאצה, איומים, ביטויים של גסות רוח, גזענות ואלימות), בלתי-מורשית ו/או אסורה ו/או למטרות מסחריות;
אחשלי, כמו שכתבת בהתחלה אתה לא מבין. אולי יבוא היום ותבין, אבל היום זה לא היום.לא הבנתי מה הסיפור שנעשה פה מזה שאמרתי " שמת את המוח בטעינה " כאילו באמת עכשיו? זה נעלבת מזה? אז אני חוזר בי אח הכל בסדר איך אומרים ? כולנו יהודים
זאת לא תשובה. שאלתי למה כתבת את זה, לא אם מותר לך או לא.עניתי לך-יש לי זכות להביע את דעתי והבעתי אותה. זה שאתה מסרב לקבל את התשובה הזאת, זאת בעיה שלך.
אתה לא מכיר אותי ולא יודע שום דבר על החיים שלי, אז מאיפה אתה אומר את הדברים האלה? תאמין לי שכמו מה שיניב כתב גם אני הייתי מגיב אותו דבר אם זה היה הומואים או טבעוניים.שמע, אתה יכול לכתוב עד קץ העולם כמה אתה לא דתי ושאר השקרים, אבל אם זה היה נכון לא היית מגיב לי פה פעם אחר פעם
אני בחיים שלי לא הייתי ולא הרגשתי חלק מזה, עוד הרבה לפני שיצאתי בשאלה. הייתי במאות אם לא אלפי תפילות וראיתי מהצד את האנשים שבאמת ובתמים מאמינים בתפילה ומרגישים שייכים וכן, רציתי להיות כמוהם, אבל אני אישית בחיים לא חוויתי את זה. בסך הכל סיפרתי איך אדם דתי חווה את הדברים, אני אישית תמיד ישבתי בצד וחשבתי כמה הם מבזבזים את הזמן שלהם. ועדיין, לא אמרתי את זה בקול ואם זה עלה לא זלזלתי בהם.בנוסף לא היית מספר לי איזשהו סיפור על מה חווית בבית כנסת.
אבל גם לא דיווחתי עליך נכון?בנוגע לציטוט החוקים שהבאת לי, הוא עבר עלהיים. אם היה לך כה אכפת מצורת התבטאות היית מדווח עליו ולא שואל "מה קשור?!"
♂️♂️אמרתי שיש פתגם כזה ? שרבים פשוט נהוג להגיד כולנו יהודים.. עזוב אח הכל בסדרכיצד התבטאת?תקפת אותי אישית+קיללת אותי.
איפה כתבתי שאני תמיד צודק?תראה לי,אני אמתין.
אבל עברנו כבבר מזמן את ענייני הדת, עברנו לכך שכולם תוקפים אותי ומנסים להסביר מדוע אסור לתקוף את הדת, אבל את כל השאר מותר.
באמת?היית אומר אותו דבר?אני מקווה שכן.
אני לא נשמע בשום צורה, זה נטו כיצד המח שלך בחר לפרש את זה. לא שום דבר אחר.
עברתי את הגבול?אחשלי, לא יודע מה איתך אבל אני ב2021, ניתן לדבר על כל נושא ובכל צורה כל עוד אינה נאצה, קללה, הסתה או כדומה...
נחש מה?לא עשיתי שום דבר מאלה.
עניתי לך-יש לי זכות להביע את דעתי והבעתי אותה. זה שאתה מסרב לקבל את התשובה הזאת, זאת בעיה שלך.
טענתי טענה מסוימת מדוע בעייני צום זה מיותר, אח"כ פירקתי את הסיבות ללמה אנשים צמים ל3 טענות והסברתי אותן.
שמע, אתה יכול לכתוב עד קץ העולם כמה אתה לא דתי ושאר השקרים, אבל אם זה היה נכון לא היית מגיב לי פה פעם אחר פעם, בנוסף לא היית מספר לי איזשהו סיפור על מה חווית בבית כנסת.
אז אנא ממך, תפסיק לשקר ותפסיק לבלבל את המח.
בנוגע לציטוט החוקים שהבאת לי, הוא עבר עלהיים. אם היה לך כה אכפת מצורת התבטאות היית מדווח עליו ולא שואל "מה קשור?!"
אחשלי, כמו שכתבת בהתחלה אתה לא מבין. אולי יבוא היום ותבין, אבל היום זה לא היום.
ולא אומרים "כולנו יהודים", אין פתגם/ביטוי כזה.
ולא אומרים "כולנו יהודים", אין פתגם/ביטוי כזה.
עניתי לך, כתבתי את זה כיוון שזאת דעתי.זאת לא תשובה. שאלתי למה כתבת את זה, לא אם מותר לך או לא.
אתה לא מכיר אותי ולא יודע שום דבר על החיים שלי, אז מאיפה אתה אומר את הדברים האלה? תאמין לי שכמו מה שיניב כתב גם אני הייתי מגיב אותו דבר אם זה היה הומואים או טבעוניים.
הסיבה שהגבתי לך פה פעם אחרי פעם זה כי יש לי נטייה סתומה לא לצאת מדיונים עד שהם מסתיימים, כלומר או שהוכחתי שאני צודק או שהשתכנעתי. אבל אני מודע לבעיה הזאת וזאת תהיה ההודעה האחרונה שלי פה בנושא.
אני בחיים שלי לא הייתי ולא הרגשתי חלק מזה, עוד הרבה לפני שיצאתי בשאלה. הייתי במאות אם לא אלפי תפילות וראיתי מהצד את האנשים שבאמת ובתמים מאמינים בתפילה ומרגישים שייכים וכן, רציתי להיות כמוהם, אבל אני אישית בחיים לא חוויתי את זה. בסך הכל סיפרתי איך אדם דתי חווה את הדברים, אני אישית תמיד ישבתי בצד וחשבתי כמה הם מבזבזים את הזמן שלהם. ועדיין, לא אמרתי את זה בקול ואם זה עלה לא זלזלתי בהם.
אבל גם לא דיווחתי עליך נכון?
וזהו, כמו שאמרתי פה סיימתי את הדיון הזה. מוזמן להמשיך להתווכח, תכף הדתיים יצטרפו.
אמרת שאין ביטוי כזה, אני הראתי לך את המקור.כיצד זה סותר את דבריי?
כתבת "איך אומרים"- זה מציין ביטוי או פתגם. אני אשמח לדעת מי זה הרבים האלו שאומרים את זה.♂️♂️אמרתי שיש פתגם כזה ? שרבים פשוט נהוג להגיד כולנו יהודים.. עזוב אח הכל בסדר
לא רואה איפה קיללתי אותך אם נעלבת מצטער שנעלבת...
אתה מסוג האנשים שחושבים שהם יודעים הכל והם הכי חכמים וצודקים .. רק לפי התגובה הראשונה כבר שהגבת זה היה ברור
אמרת שאין ביטוי כזה, אני הראתי לך את המקור.
או שאתה גם טוען שההגדרה של חלק מהאנשים לביטוי היא מוטעית בעיניך?
ממתי בודקים מקור אחד בשביל למצוא פירוש למילה?זה שום דבר מאלה.
ממתי בודקים מקור אחד בשביל למצוא פירוש למילה?
בכל מקרה, לדעתי אפילו המקור שהעלת מצדיק את זה שזה ביטוי, אבל אולי אני טועה.
לא, הספיק לי המקור הראשון שלך, ויקיפדיה.
עדיין לא סותר את מה שכתבתי.לא, הספיק לי המקור הראשון שלך, ויקיפדיה.
במקור ויקיפדיה, אם באמת היית קורא את כולו, היית נדהם לגלות שאחת הדוגמאות לביטוי היא שורה מקזבלן, אותו הסרט/מחזמר שבו נאמר "כולנו יהודים".
צפה בקובץ המצורף 70869
ברור שלא, אין אפשרות לסתור את מה שאמרת.\
עדיין לא סותר את מה שכתבתי.
מילים שלך, לא שלי.ברור שלא, אין אפשרות לסתור את מה שאמרת.
ולבטח אין מציאות בה אתה טועה.
בויקפדיה, מקור שאתה ציטטת, הראתי שהם נותנים דוגמאות לביטויים המופיעים ביצירה, כגון סרט קולנוע(קזבלן למשל), מחזה או מופע בידור.הוא כתב "כולנו יהודים" וכתבתי שזה אינו ביטוי, לא הוכחת בשום מקום שזה ביטוי.
זה מספיק ברור?
אנחנו דיברנו על "כולנו יהודים" עוד לא הוכחת לי שזה ביטוי.בויקפדיה, מקור שאתה ציטטת, הראתי שהם נותנים דוגמאות לביטויים המופיעים ביצירה, כגון סרט קולנוע(קזבלן למשל), מחזה או מופע בידור.
הוא ביטא את עצמו, אגב ביטוי, דרך משפט מהסרט קזבלן.
מתי ביטוי הופך לביטוי, זו השאלה האמיתית שצריך לשאול?
שאלה מעניינת...
אני לרוב שמח לשמוע היכן אני טועה.ביטא-אתה מעוניין בפירוש המילה?כיוון שאינך משתמש בה נכון.
מעניין, למה הדגש הזה?זה לא משפט מסרט, אלא משפט מתוך שיר מתוך סרט.