הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אייפון 5S ו 5C

אני הדיוט גמור בכל מה שקשור לכל מה שכתבתם, אני באמת מחפש פלאפון שיהיה לו פיצ'רים טובים ושיהיה קל לתפעול, הקטע שבנקסוס4 יש כל מה שצריך לאדם מטומטם כמוני (ויותר) בכל הנוגע לסמארטפון והמחיר- שפוי והגיוני אני לא "מרגיש" את כל הבעיות שלטיסימוס דיבר עליהם כי אני לא מבין מספיק אבל ממה שאני יודע הפלאפון מהיר,נוח לשימוש,מסך גדול,עמיד רצח (חול של ים,נפילות ושטויות ובנתיים יש לי רק 2 שריטות גדולות בגב של המכשיר שגם את זה אני אתקן מתישהו אבל בנתיים יש מגן אז לא רואים) רק המצלמה לפעמים מבאסת קצת אבל גם לא משהו שנוראי בשבילי, בכל מקרה אחלה פלאפון ובנתיים אין לי שום חשק להחליף אותו (שלא כמו האייפונים שתמיד יש לך חשק להתחדש ולהחליף שזה הליך שיווקי מצויין שחושב רק על טובת החברה ולא טובת הלקוח)

כן אבל הסיבה העיקרית שאתה צריך שהוא יהיה מותאם אליך (או במילים אחרות: רוט, רום מבושל, קרנל, רדיו, כמה טוויקים, שינוי זמן טעינה, מולטי-טסקינג נורמלי, Halo) היא בגלל שהמערכת עצמה פשוט לא מספיק טובה כ-stand-alone, בנוסף לכל החרא שהיצרניות מלבישות עליה. המשפט "אתה פותח וזה עובד" אולי הפך לנדוש ודבילי בקשר לאפל, אבל זה לא משהו שאפשר לומר ב-100% על אנדרויד (שם זה יהיה משהו בסגנון: אתה פותח וזה עובד meh).
וזה גם בא לביטוי באפליקציות עצמן (אני לא מדבר על משחקים, שגם שם יש הבדל). אני לא אומר שאין אפליקציות נהדרות לאנדרויד, אבל הן מוחבאות מתחת להררי זבל מטורף שברוב הפעמים אתה מתייאש ומסתפק בתוצאה הראשונה או השנייה שהגוגל פליי מוציא. בקרת האיכות של אפל בכלל לא קיימת בגוגל פליי, הם התחילו לנקות את כל החרא רק לאחרונה (והורידו מיד את האפליקציות שחוסמות פרסומות).
IOS פחות מותאמת אליי מאנדרואיד, ואיתה המרחב קוסטימזיציה קטן בהרבה. וחוץ מזה אם היה לי נקסוס לא הייתי נוגע בשום רוט /רום/קרנל/טוויקים/רדיו/מודים, פשוט כי הוא מגיע נהדר מהקופסה לעומת המכשיר שלי. ולדעתי זה לא בא לידי ביטוי באפליקציות, כמעט כל האפליקציות השימושיות שלי מגיעות מהטופ, אולי כמה של מפתחים ישראליים לא.

אבל פה זה ענייין של נקודת מבט אישית כי אני לא משתמש באפליקציות שאתה משתמש בהן, וסביר להניח שאני מצפה מפלאפון לדברים אחרים ממך. בגלל זה אני חושב שכל אחד צריך להתנסות ולהחליט לבד. לעומתך אני לא חושב שאנדרואיד ״עקומה״ ואני לא אוהב אייפונים, המסך קטן לי מידי, אין לי כפתורים תפריט שהם מאוד נוחים לי באנדרואיד, יש לי אייטניוס, יש לי ממשק שאני לא אוהב וצריך סידיה כדי לשנות אותו וזה פשוט לא מספיק, ואני יכול להביא לך עוד כאלה. אז לי אייפון לא מתאים(כרגע לפחות), כנראה לך כן

נערך לאחרונה:
כן אבל הסיבה העיקרית שאתה צריך שהוא יהיה מותאם אליך (או במילים אחרות: רוט, רום מבושל, קרנל, רדיו, כמה טוויקים, שינוי זמן טעינה, מולטי-טסקינג נורמלי, Halo) היא בגלל שהמערכת עצמה פשוט לא מספיק טובה כ-stand-alone, בנוסף לכל החרא שהיצרניות מלבישות עליה. המשפט "אתה פותח וזה עובד" אולי הפך לנדוש ודבילי בקשר לאפל, אבל זה לא משהו שאפשר לומר ב-100% על אנדרויד (שם זה יהיה משהו בסגנון: אתה פותח וזה עובד meh).
וזה גם בא לביטוי באפליקציות עצמן (אני לא מדבר על משחקים, שגם שם יש הבדל). אני לא אומר שאין אפליקציות נהדרות לאנדרויד, אבל הן מוחבאות מתחת להררי זבל מטורף שברוב הפעמים אתה מתייאש ומסתפק בתוצאה הראשונה או השנייה שהגוגל פליי מוציא. בקרת האיכות של אפל בכלל לא קיימת בגוגל פליי, הם התחילו לנקות את כל החרא רק לאחרונה (והורידו מיד את האפליקציות שחוסמות פרסומות).
עד שיצא אנדרואיד 4 הייתי מסכים עם מה שאתה אומר אבל באנדרואיד 4 לדעתי לפחות המערכת הפסיקה ײלהיות עקומהײ מצד שני אני כן חושב שהאייפון דורש פחות התעסקות בשביל להביא אותו למצב שכיף להשתמש בו לעומת אנדרואיד. שלא נדבר על ios החדש שנראה טוב מאוד, למרות שעוד לא יצא לי להתעסק איתו.
בקיצור, למישהו שמחפש טלפון שהוא לא יצטרך להתעסק איתו ואין לו מגבלה כספית עדיף אייפון, למישהו שמעדיף טלפון שיתאים לו ב100 אחוז - אנדרואיד עם המון התעסקות

• פותח/ת השרשור
iOS7 זה פשוט העתק של אנדרואיד - בגלל זה הוא "נראה טוב".

iOS7 זה פשוט העתק של אנדרואיד - בגלל זה הוא "נראה טוב".
תמיד אנדרואיד ואייפון היו דומים אני לא רואה סיבה להגיד שזה ככה רק בגרסא החדשה. ואל תגיד שאת הכל אפל העתיקו מגוגל כי חלק מהדברים באמת אפל העתיקו וחלק גוגל העתיקו

• פותח/ת השרשור
תמיד אנדרואיד ואייפון היו דומים אני לא רואה סיבה להגיד שזה ככה רק בגרסא החדשה. ואל תגיד שאת הכל אפל העתיקו מגוגל כי חלק מהדברים באמת אפל העתיקו וחלק גוגל העתיקו
ב iOS7 זו כבר הייתה העתקה מוגזמת.

האמת, האייפונים החדשים ואיך שאפל מדברים עליהם נראה כאילו הם עושים טרולינג.

אני לא מבין מה כל הביקורת פה, תמיד העדכון של אפל לגרסאות ה-s לא כלל שינויים מרחיקי לכת - לרוב מדובר בעדכון המעבד והמצלמה.
גם במקרה הנוכחי אלו היו השינויים בתוספת החיישן ומערכת חדשה לגמרי בדמות ios7.
כל השינויים הודלפו והיו ידועים מראש, לא הייתה פה איזושהי אכזבה או הפתעה חיובית ולכן לא צריכות להיות תלונות לדעתי.
רוב האנשים ישארו עם ההעדפות שלהם ומה שיותר נוח ושימושי עבורם.

אני אישית מעדיף את האייפון אבל לא מחליף כל שנה אלא רוכש מכשיר בהפרשים של שנתיים ומדלג על ה-s.

מציע לכל מי שרוכש מכשיר מארה"ב ורוצה לחסוך ולקבל מכשיר ברמה מאוד גבוהה
לקנות NEXUS 4, מערכת אנדרואיד נקי 4.3 עם מעבד מרובע של 1.5 ו2GB RAM
במחיר של 259$ ל16GB. עולה על כל פרמטר על כל אייפון חדש ומחיר פי שלוש יותר נמוך.

אני לא מסכים ב100%, אנשים מתעסקים עם רומים ורוט רק בגלל שזה פשוט וממכר, כמה צריבות פשוטות ויש לך מכשיר מותאם אישית מא עד ת
הגלקסי 4 כמו שהוא מגיע מהחנות עם רום סטוק נקי לא מצריך שום שינוי, שלא נדבר על המערכת הנקייה על מכשירים כמו i9505G או nexus 4
חוץ מזה שהם נותנים הרבה יותר תמורה למחיר מאשר האייפונים.

לי יש Nexus 4 כשלפני היה לי Motorola RAZR שרק היה עושה לי בעיות והיום אני פשוט חולה על המכשיר הזה.

אני מסכים שהנקסוס 4 אולי הטלפון המוצלח ביותר שיש מבחינת אנדרויד שעובד בלי שום סיבוכים (אולי לצד הגלקסי s3, שמקביל אליו בכמעט כל פרמטר חוץ מהטאצ'וויז המעצבן). אבל גם כאן, בלי פריצה נשארים עם סוללה מחורבנת בצורה יוצאת דופן, מצלמה פחות מבינונית (השוואתי תמונות מודפסות של האייפון והנקסוס ואין בכלל על מה לדבר), התראות שלא שומעים ברגע שמניחים את הטלפון על השולחן (טעות בתכנון המכשיר, הרמקול נחסם) וצבעי מסך שנראים כאילו מישהו שפך אקונומיקה על המכשיר. אז אפשר להישאר עם אנדרויד "בתול" אבל אז מקבלים שוב טלפון מסורס.
אגב, המלאי אזל בארה"ב גם ל-16 ג'יגה והוא לא יחודש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית