הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר הזמנת מוצרים מ***** ומדיניות דואר ישראל

מצב
השרשור נעול

IronMind

משתמש פעיל
491
3
נק' מוניטין:
4,482
491
3
התחלתי להזמין מ******, 2 ההזמנות הראשונות של חטיפי חלבון הגיעו תוך שבוע. אחרי זה הזמנתי אבקת חלבון (1 קילו) ו-3 ימים אחרי זה הזמנתי עוד חטיפים. את החטיפים שוב קיבלתי לאחר שבוע אבל אבקת החלבון עדיין לא הגיעה ועברו 3 שבועות. אני יודע ש-3 שבועות ויותר זה נורמלי להזמנות מחו"ל אבל כל שאר ההזמנות הגיעו לאחר שבוע מה שגורם לי להתחיל לחשוד (זה היה סתם צירוף מקרים והרבה מזל עם החבילות?).

1. כל ההזמנות עד היום לא חרגו ממסגרת המע"מ והמכס לפי החוק החדש (עלות מוצר עד $75 ללא משלוח) ונשלחו דרך DHL. האם יש סיכוי שאבקת החלבון בכל זאת הגיעה למכס?

2. כל המשלוחים שהגיעו עד עכשיו הגיעו בדואר רגיל, לא רשום. בסניף הדואר לא מבקשים לראות תעודה מזהה ולא כלום, פשוט נותנים את החבילה ו- "יום טוב". שאלתי את הפקידה באשנב מה קורה אם ההודעה על החבילה מגיעה בטעות לכתובת אחרת, אז היא ענתה לי "אין אז החבילה הלכה..." WTF?? יש משהו שאפשר לעשות במקרה כזה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני קניתי משם 2 חלבון כול אחד 2.3 קילו ולא עבר במכס(בכלל לא אמור להגיע לך למכס מכס זה רק מ300 דולר בערך)

אני קניתי משם 2 חלבון כול אחד 2.3 קילו ולא עבר במכס(בכלל לא אמור להגיע לך למכס מכס זה רק מ300 דולר בערך)
הזמתי מהם 2 של 2.3 קילו חלבון כמוך, וכמה ימים אחרי זה הזמנתי קריאטין ומולטי ויטמין. הקריאטין והמולטי הגיעו לפני שבוע, והאבקה עדיין לא. מה אתה עשית?

אני הזמנתי אופטימום גולד קטן וקיבלתי אחרי שבוע וחצי בלי בעיות.

הזמתי מהם 2 של 2.3 קילו חלבון כמוך, וכמה ימים אחרי זה הזמנתי קריאטין ומולטי ויטמין. הקריאטין והמולטי הגיעו לפני שבוע, והאבקה עדיין לא. מה אתה עשית?
מתי הזמנת? קח בחשבון שהם מתחייבים עד 35 ימים ושהיה את ראש השנה ועכשיו חגים מה שיכול לעקב את זה

מתי הזמנת? קח בחשבון שהם מתחייבים עד 35 ימים ושהיה את ראש השנה ועכשיו חגים מה שיכול לעקב את זה
אני חושב שלפני 3 שבועות.. אבל מה שמוזר לי זה שהזמנתי את שני הדברים האחרים כמה ימים אחרי והם כבר הגיעו

אני חושב שלפני 3 שבועות.. אבל מה שמוזר לי זה שהזמנתי את שני הדברים האחרים כמה ימים אחרי והם כבר הגיעו
תמיד החבילה שתשקול פחות תגיע מהר יותר
זה אמור להגיע לך בקרוב החלבון לי לקח קצת יותר מ3 שבועות עד שהגיע

אם זה עד קילו וחצי ויחסית חבילה קטנה מגיע תוך שבועיים בערך מקסימון בד"כ פחות
שזה חלבון בדרך כלל זה עד 3 קילו מגיע 3-5 שבועות
והזמנתי מהם איזה 10 פעמים אני בטוח לגבי זה

הזמנתי שורפי שומן ואופטימום 2.3 - לקח 3 שבועות ושילמתי מכס 54 ש"ח (ההזמנה עלתה 115 דולר אני חושב)

אני מחכה לאבקה שלי יותר מחודש כבר. הזמנתי אבקה של סינטרקס 2.3 ק"ג ב31.7, ולא יודע מה הולך עם זה. חשבתי שזה ייקח הרבה זמן אבל לא ככה. לפני כמה שנים קניתי אבקה מחברה מתחרה והוא הגיע בדיוק אחרי 3 שבועות.

הזמנתי שורפי שומן ואופטימום 2.3 - לקח 3 שבועות ושילמתי מכס 54 ש"ח (ההזמנה עלתה 115 דולר אני חושב)
לדעתי אתה מתבלבל עם מעמ שזה מעל 75 דולר
אם אני לא טועה ב2011 או 2012 שינו את החוק ככה שעד 300 דולר ביבוא אישי אין מכס

לדעתי אתה מתבלבל עם מעמ שזה מעל 75 דולר
אם אני לא טועה ב2011 או 2012 שינו את החוק ככה שעד 300 דולר ביבוא אישי אין מכס

אני חושב שהקבלה עדיין באוטו (יכול להיות שזה מע"מ או מכס לא שמתי לב)

אין לדבר על הזמנות מחו"ל בפורום, ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית