הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עמידה בפרס

• פותח/ת השרשור MMB
  • פורסם בתאריך

MMB

משתמש מתחיל
67
0
נק' מוניטין:
0
67
0
א. כשאני עושה פרס עם עמידה ניטרלית, יש לי כאב בגב האמצעי. ביקשתי מכל מיני אנשים שיסתכלו עליי וכולם אמרו שהגב שלי ישר ולא נוטה אחורה. האם אפשרי לעשות פרס עם רגל אחת קדימה?

ב. משנה איזו אחיזה אני מחזיק כשאני עושה פנדליי?

פרס לא עושים על רגל קדימה. עמידה רגילה.
מה זה כאב בגב? איפה בדיוק? תצלם סרטון טכניקה?

בעיקרון בסופינציה יהיה יותר קל. להגיד שזה חובה? אני לא בטוח.

יש מצב שאתה מתפרע עם משקל ופרס ו"מקפיץ" אותו בהתחלה?
א. כשאני עושה פרס עם עמידה ניטרלית, יש לי כאב בגב האמצעי. ביקשתי מכל מיני אנשים שיסתכלו עליי וכולם אמרו שהגב שלי ישר ולא נוטה אחורה. האם אפשרי לעשות פרס עם רגל אחת קדימה?

לכמה חזרות אתה מכוון? אולי אתה משתמש ביותר מידי משקל? תנסה עם פחות ותראה מה מצב הכאבים.

אין שום מניעה לשים רגל קדימה עם זה מה שיפתור לך תבעיה... אבל לא אמורים להיות בכלל כאבים בשום מצב... תעלה אולי סרטון קצר נוכל לראות ולדבר תכלס ולא באוויר.

• פותח/ת השרשור
הייתי עושה פרס של 50 ק"ג ל5 חזרות ועכשיו עשיתי ריסט בכל התרגילים. ירדתי בפרס ל40 ק"ג ל5 חזרות ועדיין כואב לי הגב

הייתי עושה פרס של 50 ק"ג ל5 חזרות ועכשיו עשיתי ריסט בכל התרגילים. ירדתי בפרס ל40 ק"ג ל5 חזרות ועדיין כואב לי הגב
אתה מקפיד על מוט שיעלה בקו ישר? אתה לא מגיע להיפראקסטנשיין גדול ? עדיף שתצלם סרטון טכניקה

Back
למעלה תחתית