עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קודם תבדוק שאתה באמת צריך אחת, אבקת חלבון באה רק כדי להשלים את צריכת החלבון היומית שלך, במידה ואתה לא מצליח להגיע אליהאני ממש מבולבל אני מתחיל בזמן הקרוב להתאמן והכל ואין לי מושג איזה אבקת חלבון לקנות כל אחד אומר משהו אחר (ואין בעיה עם הסכום של הכסף אני מוכן להשקיע)
חוץ מזה שכולם אומרים לי שהquad מצוין
מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלגן???
בדקתי ואני לא מגיע פשוט יש כל כך הרבה חברות שזה מבלבל נוראקודם תבדוק שאתה באמת צריך אחת, אבקת חלבון באה רק כדי להשלים את צריכת החלבון היומית שלך, במידה ואתה לא מצליח להגיע אליה
כדאי לך לקנות מהחברות הידועות בשוק, כמו optimum nutrition, dymatize, san
אני שוקל 120 וגובה 185 אני מתחיל להרזות אבל גם רוצה לפתח את השריר באותו זמןאהלן אלי ברוך הבא לפורום
בוא תיתן לנו קצת אינפורמציה על עצמך(גובה, גיל, משקל) בשביל לעזור לך להחליט, אולי אתה בכלל לא צריך אבקת חלבון.
ותודה רבה שמח להצטרף 😃אהלן אלי ברוך הבא לפורום
בוא תיתן לנו קצת אינפורמציה על עצמך(גובה, גיל, משקל) בשביל לעזור לך להחליט, אולי אתה בכלל לא צריך אבקת חלבון.
אני שוקל 120 וגובה 185 אני מתחיל להרזות אבל גם רוצה לפתח את השריר באותו זמן
קראתי שהריי יש שלושה סוגים של חלבון: מי חלב, קזאין ואלבומין, מי הגבינה נספג ברמה הכי טובה בשריר ובמערכת העיקול אבל הקטע שההשפע שלו היא בין שעה לשעה וחצי, הקזאין לעומת זאת ברמת ספיגה פחותה יותר אבל ״מחזיק״ בין השש לשבע שעות והאלבומין דומה למי הגבינה רק שהעיקול שלו נמוך יותר ממי הגבינה אבל היתרון שבו הוא שיש בו את כל 8 חומצות האמינו החיוניות לגוף. אז ככה שבעצם כל חלבון מחפה על השני בעניין הזה אז חלבון משולב בעצם יש בו הכלאוקיי אז ממה שנראה אתה צריך להתחיל בחיטוב, אתה צריך לבדוק כמה חלבון פחמימות ושומן אתה צריך לצרוך ביום.
אגב, למה אתה דווקא מעוניין בתשלובת חלבונים ?
אהבתי את הגישה שלךאתה מתעסק בשטויות,תקרא את המאמר על חיטוב בפורטל ויאללה לדרך
סבבה אחי תודה יש איזה אבקת חלבון ספציפית שאתה ממליץ עליה?שזה לא צריך לעניין אותך זמני ספיגה ושטויות,כי זה באמת שטויות,אין לזה שום השפעה על ההתקדמות שלך.
ואתה לא צריך תשלובות חלבון,מי גבינה זה מספיק.
סבבה אחי תודה לכולםיש לך למעלה נעוץ ביקורות תוספי מזון
סבבה גבר תודההייתי מציע לך לחכות כרגע עם החלבון ולהתחיל מתזונה מאוזנת ונכונה,
אבקת חלבון זה יותר פינוק כי זה נוח וסבבה וטעים, תתחיל לאכול נכון
להתאמן בצורה סדירה ותגיע לתוצאות, נגיד תגיד לעצמך כשתגיע למאה קילו
אז תתפנק בחלבון שרצית זה יעזור לך יותר.
תודה 😃מתי שתרכוש אבקת חלבון קנה רק מחברה מוכרת כמו אופטימיום ודיימטיז ורק מי גבינה ולא קאזין וכל החרא שנועד לסחוט ממך כסף
בהצלחה