עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המלצה לא מוגזמת והגיונית. (אני ציני)תמשיך את זה לאיזה חצי שרוול שיתחיל מהגב תמלא קצת
תתחדש אחי!, אבל לפי דעתי זה היה יוצא יותר יפה על העמה או שאם הייתה עושה את הקעקוע ביותר גדול ובמרכז הגב
LB, ובסדר גם ככה ירדתי משמעותית במשקלים בגלל הצבא הארור הזה, אבל יש FS ודדליפט אז אני אסתדר risusהמלצה לא מוגזמת והגיונית. (אני ציני)
תתחדש על הקעקוע, אתה עושה HB? כי לעשות LB בזמן הקרוב יהיה בעייתי לך
זה בערך מה שקרה, רק שהפונט בא מהאתר Da font. זה הסגנון שרציתי..תתחדש על הקעקוע, אבל אני חייב להגיד... זה די נראה כאילו הדביקו עליך פונט ב-Word. תמשיך את זה לאיזה חצי שרוול שיתחיל מהגב תמלא קצת.
זבוב קעקועים בקרית מוצקיןתתחדש! איפה עשית?
אני אישית חושב שכל משפט שתקעקע על הגוף יהיה מכוער .בלי להעליב אבל לא יכולת למצוא פונט יותר נורמלי? זה נראה ילדותי....
לפחות היית כותב
Bigger, Stronger, Faster משהו בסגנון
מה זה HARDER?
אני אישית חושב שכל משפט שתקעקע על הגוף יהיה מכוער .
אבל באמת Bigger , stronger and faster זה באמת הרבה יותר באנאלי מHarder
אני אמרתי "לדעתי " מיותר להתווכחלא מסכימה איתך.
כמובן שזה תלוי במה אתה בוחר ובאיזה סגנון אתה עושה, אבל לא כל משפט יהיה מכוער.
אני אפילו אתקן את עצמי - כל קעקוע יהיה יפה תלוי באיזה סגנון אתה עושה אותו ואיפה.
אני אמרתי "לדעתי " מיותר להתווכח
יש קעקועים יפים , לא אמרתי שלא...זה לא ויכוח, זה דיון 😃
מה שאני אומרת זה שכל דבר יכול להיות יפה, תלוי איך עושים..
יש קעקועים יפים , לא אמרתי שלא...
התכוונתי שלחרוט סלוגנים,סיסמאות ומשפטי מוטיבציה זה באנאלי בעיני .
מסכימה איתך לגמרי, נמאס כבר לראות את המשפט של ראיתי-כבשתי בלה בלה, "רק אלוהים ישפוט אותי" וכל מיני שטויות כאלה..
קצת מקוריות לא תזיק לאנשים בחיי היום יום.
לי יש קעקוע של משפט משיר של פינק פלויד - לא, הם לא הלהקה האהובה עליי או משהו כזה (הם טובים, כן? חח) פשוט המשפט הזה מדבר אליי שנים ועזר לי לעבור ימים שהייתי למטה. עיצבתי עיטורים עם צבע עדין ולא ניתקלתי בבן אדם אחד שאמר שהוא לא מקורי או בנאלי (כי הוא לא 😃 חח).