הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי שוב סגר?

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
נשק אישי אם יש, עירנות
ומקווים לטוב
מערימים קשים להוצאת רשיון לנשק.
באשר לעירנות,ראה שתי מקרים אחרונים..
המחבלים מגיעים כאחד האדם.
גינס טריקו ונעלי ספורט
זה כבר לא כמו פעם(תיזהרו מאדם עם מעיל וחזות)

האחרון היה עם מעיל ענק בחום התל אביבי
לא רוצה להכנס לביקורות כאלה ואחרות אבל אם היה במקום כוח שיטור שהיה מזהה אןלי היה אפשר למנוע את זה

אני היחיד שתוהה איך זה שבחדרה 2 מחבלים חוסלו תוך דקות ובמרכז תל אביב הוא הספיק לירות עם אקדח ב12 איש ועוד הצליח לברוח?

אני היחיד שתוהה איך זה שבחדרה 2 מחבלים חוסלו תוך דקות ובמרכז תל אביב הוא הספיק לירות עם אקדח ב12 איש ועוד הצליח לברוח?
בחדרה היה מזל גדול - מסתערבים שהיו בדרך לשווארמה שמעו את היריות וקפצו
באותה מידה הם יכלו לא להיות שם וזה היה נגמר אחרת

בתל אביב, עד לפני כמה ימים שקדמו לפיגוע במקומות הומי אדם היה משטרה עם חיילים מהכשרות בכל פינה

השאלה היא, איך קפצו למקום מעל ל100 שוטרים בפחות מ10 דקות, אבל לא היה במקום מרכזי כזה בחמישי בערב בגל טרור כוח שמוכן לתפעל בידיוק אירועים כאלה..

תנאי השטח איפשרו לו לברוח בין הסימטאות
״״מזל גדול״״
מה שהיה בחדרה,הם היו יכולים לעשות שם מגה מגה פיגוע!

בחדרה היה מזל גדול - מסתערבים שהיו בדרך לשווארמה שמעו את היריות וקפצו
באותה מידה הם יכלו לא להיות שם וזה היה נגמר אחרת

בתל אביב, עד לפני כמה ימים שקדמו לפיגוע במקומות הומי אדם היה משטרה עם חיילים מהכשרות בכל פינה

השאלה היא, איך קפצו למקום מעל ל100 שוטרים בפחות מ10 דקות, אבל לא היה במקום מרכזי כזה בחמישי בערב בגל טרור כוח שמוכן לתפעל בידיוק אירועים כאלה..

הכל בסוף משחק של הסתברויות, הסיכוי שיהיה מישהו עירני וחמוש בשביל להגיב לאירוע בחמישי בערב בדיזנגוף גבוה יותר ממסתערבים שבדיוק יושבים באמצע השבוע במסעדה בחדרה. אני לא יודע אם היה איזשהו כוח ברחוב באותו ערב, אבל אם לא היה, הרי כנראה שיש כאן כשל
תתאר לך אחד כזה שמגיע ומנסה לעשות אותו הדבר בפתח הקרייה. גם אם הוא יצליח לפגוע במישהו, אחרי שניות האירוע מסתיים, בטח שלא יספיק לרוקן מחסנית שלמה. עולה השאלה מדוע לא הייתה רמת כוננות כזאת בערב חמישי במקום מרכזי כזה בזמן רמדאן...

הכל בסוף משחק של הסתברויות, הסיכוי שיהיה מישהו עירני וחמוש בשביל להגיב לאירוע בחמישי בערב בדיזנגוף גבוה יותר ממסתערבים שבדיוק יושבים באמצע השבוע במסעדה בחדרה. אני לא יודע אם היה איזשהו כוח ברחוב באותו ערב, אבל אם לא היה, הרי כנראה שיש כאן כשל
תתאר לך אחד כזה שמגיע ומנסה לעשות אותו הדבר בפתח הקרייה. גם אם הוא יצליח לפגוע במישהו, אחרי שניות האירוע מסתיים, בטח שלא יספיק לרוקן מחסנית שלמה. עולה השאלה מדוע לא הייתה רמת כוננות כזאת בערב חמישי במקום מרכזי כזה בזמן רמדאן...
זה בידיוק מה שכתבתי..

יש בעיה אמיתית של כוח אדם במשטרה, בעיקר בשוטרי סיור ואנשי "שטח".
אבל בשביל זה סיפחו מאות או לא יודע כמה חיילים מהכשרות לתגבור הכוח הקיים במשטרה

מה שאותי הפתיעה עוד פעם זו העבודה שכמות השוטרים שהוזרמו לאירוע אל מול 0 שוטרים שהיו בסביבה (הכוח הראשון הגיע תוך כ3 דקות)

ימים אחדים לפי הייתי בתל אביב כמה פעמים בשוק הפשפשים, אלנבי, והיו המון כוחות ממש בכל פינה
הייתה רגיעה של כמה ימים בפיגועים וכנראה חשבו שזה נגמר....

בוא נדבר גם על ביזוי כוחות הבטחון שהיה בטלוויזה!!
זה היה מתחת לכל ביקורת
מאות פרצופים נחשפו
שיטות לוחמה
טקטיקות
ומה לא?!?!
ערוצי החדשות/הכתבים חצו גבול

לא סגר אבל בחירות.

איפה השמפניות?

תגובות כן ביבי לא ביבי 3,2,1....
לדעתי בכלל רק טראמפ.
חלאס, שיכבשו אותנו עם מנהיג שיש לו קצת אמביציה (טראמפ/ראנד פול) שיהפכו אותנו לקולוניה וזהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית