הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Arnold's workout routine

אם אתה מתאמן טבעי, התוכנית הזו לא תביא אותך לכלום חוץ מפציעה

• פותח/ת השרשור
כן זה מה שתיארתי לעצמי, לכן חשבתי לעשות קיצוצים, לעשות חצי מכמות הסטים.

• פותח/ת השרשור
מה משקלי העבודה שלך?

375 squat
1RM 295 bench
455 deadlift
BW+80 lbs pull-ups
המשקלים הם פאונדים ל3 לחזרות. זה היה לפני הטיסה ליוון ואיביזה. לא התאמנתי כ3 שבועות אז ירדתי טיפה בגודל ובמשקלי עבודה.​

375 squat
1RM 295 bench
455 deadlift
BW+80 lbs pull-ups
המשקלים הם פאונדים ל3 לחזרות. זה היה לפני הטיסה ליוון ואיביזה. לא התאמנתי כ3 שבועות אז ירדתי טיפה בגודל ובמשקלי עבודה.​
שמעתי על שיטה שרוני קולמן בעצמו המליץ.
קוראים לה טקסס מתוד. יש עלייה מאמר בקילוגרם, רוצה?

• פותח/ת השרשור
תודה על ההמלצה, אני אקרא את המאמר עכשיו.

תודה על ההמלצה, אני אקרא את המאמר עכשיו.
הייתה פה ציניות, מה שניסיתי להראות לך זה שאתה הולך על תוכניות של אנשים בגלל השם שלהם, תוכניות לא הגיוניות שדורשות ממך להשתמש ב"אמצעים אסורים", ובמקום להסתכל על המצב שלך, שאתה באמת יכול להשתמש בטקסס מתוד/תוכנית AB עם מורכבים ותרגילי עזר, ולא לעבוד עם דרופסטים וסופרסטים ואנערף, שאין שום סיבה להשתמש בהם. אם נעלבת מהתגובה,אז אני מצטער זה לא הייתה המטרה, אלא לפתוח את עייניך, בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
הייתה פה ציניות, מה שניסיתי להראות לך זה שאתה הולך על תוכניות של אנשים בגלל השם שלהם, תוכניות לא הגיוניות שדורשות ממך להשתמש ב"אמצעים אסורים", ובמקום להסתכל על המצב שלך, שאתה באמת יכול להשתמש בטקסס מתוד/תוכנית AB עם מורכבים ותרגילי עזר, ולא לעבוד עם דרופסטים וסופרסטים ואנערף, שאין שום סיבה להשתמש בהם. אם נעלבת מהתגובה,אז אני מצטער זה לא הייתה המטרה, אלא לפתוח את עייניך, בהצלחה!

לא, לא נעלבתי. התוכנית פשוט נראתה לי מעניינית אבל כמו שציינתי בלתי אפשרתי ללא סוכריות.

קראתי את הטקסס, אני מחפש משהו שאני אוכל לעבוד פעמיים בשבוע על קבוצות שריר גדולות, לכן אני עושה יום כבד של 5x5 ואז כמה תרגילי עזר קלים, ויום של 3x3 משקל יותר קל ועבודה על מהירות.
אני לא אוהב לעבוד פעם בשבוע על רגליים,חזה או גב, כי זה לא נותן לי את התוצאות הרצויות. אני כן מקבל גודל אבל אני מאבד כוח.

לא מתאים, בכללי כל דבר מעל 4 אימוני כח בשבוע למתאמן טבעי מוטל בספק
החלק החשוב בכל תכנית אימונים זה לא לפמפם במכון, זה להתאושש(לנוח, לישון, לאכול)

אי אפשר להתאושש בצורה טבעית 6 פעמים בשבוע, מי שכן מצליח להתאושש פשוט לא מתאמן אינטנסיבי(פול גז בניוטרל שמעת?)

• פותח/ת השרשור
לא מתאים, בכללי כל דבר מעל 4 אימוני כח בשבוע למתאמן טבעי מוטל בספק
החלק החשוב בכל תכנית אימונים זה לא לפמפם במכון, זה להתאושש(לנוח, לישון, לאכול)

אי אפשר להתאושש בצורה טבעית 6 פעמים בשבוע, מי שכן מצליח להתאושש פשוט לא מתאמן אינטנסיבי(פול גז בניוטרל שמעת?)

מאוד אהבתי את הפתגם.
יום כבד ויום קל, בעצם 4 פעמים בשבוע במכון לא רעיון כל כך טוב?
אני חושב שאני פשוט מרגיש עצלן אם אני לא הולך לחד״כ.

יש לך סקוואט 3 פלטות, אתה יכול לחשוב על 5/3/1 יש ספר מאוד קל להבנה ומאוד קל להורדה של וונדלר, תקרא אותו נראה מתאים למטרות שלך.

מאוד אהבתי את הפתגם.
יום כבד ויום קל, בעצם 4 פעמים בשבוע במכון לא רעיון כל כך טוב?
אני חושב שאני פשוט מרגיש עצלן אם אני לא הולך לחד״כ.

רשמתי שאפשר להתאמן 4 פעמים... מעבר לזה לדעתי מיותר/פחות טוב

Back
למעלה תחתית