הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה דאבל באק בייספס שינוי לפני אחרי 😃

@StrongLift, לדעתי התמונות של הפרנוט לא מחמיאות לך, תעלה תמונה כשאתה מכניס אוויר לריאות ומוציא חזה.

• פותח/ת השרשור
@StrongLift, לדעתי התמונות של הפרנוט לא מחמיאות לך, תעלה תמונה כשאתה מכניס אוויר לריאות ומוציא חזה.

ממש לא אכפת לי מחמיא לא מחמיא...
ברור לי שהפרונט לא יצאו מחמיאות ;)
אבל מה אכפת לי שאלי אומר שהחזה שלי שטוח???
הוא מתבסס על תמונה אחת שיהנה 😃
שיראה אותי במציאות אם זה יקרה הוא יראה שהוא טעה...
חזה? אחד החזקים אצלי מבחינת נפח! (לא כוח! אפילו בכלל לא)
שאני עם חולצה לא משנה צמודה או רחבה החזה תמיד ילך לפני...
אם אני מקבל מחמאות זה בדרך כלל על חזה וידיים...
נראה עוד כמה חודשים כמה הוא גרוע בתמונות שאחרי חיטוב :sporty019:

5*5 תוכנית רשומה אחד לאחד איך אפשר לא לעבוד נכון?
איך AB לעזאזל איך תתן 3 שרירים באימון אחד יקח לך שעתתיים כולך קטאבולי אני שריר אחד מאמן 40 דקות
40 דק' על יד קדמית /אחורית נשמע לי מאוד יעיל

אל תשחק אותה הבנת שאני מדבר על חזה רגליים גב כתפיים ולא על ידיים או בטן מן הסתם
פותח האשכול טוב אחי כל התמונות משקרות ומעוותות את המציאות הנהדרת בה אתה מאסיבי פי שלוש .. הכל תאורה רעה וזווית מחורבנת שהוציאה אותך שחיף .
מן הסתם שתקבל מחמאות כי אתה עוד ילד ואתה מתאמן אז אתה תמיד תהיה יותר מפותח מהשאר בגילך, זה לעולם לא אינדיקציה, מדבר איתך כביקורת, לאמנסה להוריד אותך אלא להעיר אותך, סהכ דברים שגם אני עברתי כאן , אנשים העירו ולפעמים נשארתי בשלי : 'הזה והזה טוב זה סתם ככה בתמונות' בגלל שילדים מהכיתה מתלהבים שאתה יודע להקפיץ ציץ

ממש לא אכפת לי מחמיא לא מחמיא...
ברור לי שהפרונט לא יצאו מחמיאות ;)
אבל מה אכפת לי שאלי אומר שהחזה שלי שטוח???
הוא מתבסס על תמונה אחת שיהנה 😃
שיראה אותי במציאות אם זה יקרה הוא יראה שהוא טעה...
חזה? אחד החזקים אצלי מבחינת נפח! (לא כוח! אפילו בכלל לא)
שאני עם חולצה לא משנה צמודה או רחבה החזה תמיד ילך לפני...
אם אני מקבל מחמאות זה בדרך כלל על חזה וידיים...
נראה עוד כמה חודשים כמה הוא גרוע בתמונות שאחרי חיטוב :sporty019:

תפסיק להיות ראש בקיר, תקשיב למה שאלי אמר.
בחצי שנה בהתאמנת(יכול להיות אפילו יותר) המסת שריר שעלית היא קטנה מאוד.
וחוץ מזה החזה שלך שכל כך טוב אצלך נראה כמו גינו, תאמן חזה עליון ותראה פלאים.
מה לעשות הגוף תמיד יגיב יותר טוב לחזרות גבוהות.

הרבה יותר יעיל מאשר 5X5 (מבחינת עלייה במסה).

עזוב הם חושבים שבנץ' שטוח במוט יתן להם מסה בכל החזה , כי פיזיולוגית זה רק שריר חזה גדול וחזה קטן, אז הוא כ-ו-ל-ו עובד בתנועה עצמה, הם שוכחים את הסיבים במרכז החזה, בפנים החזה, בחלק העליון...
ככה כל שריר, צריך לתת לו כמה זוויות עבודה גם אם אתה מתאמן מתחיל, ואני תמיד אגיד את זה, אתם מטעים פה הרבה אנשים.

פותח האשכול אני אישית זוכר שהתמונה הזו העלת לפורום אחר לפני שנה וחצי, אז אל תנסה לערבב אותי.

עזוב הם חושבים שבנץ' שטוח במוט יתן להם מסה בכל החזה , כי פיזיולוגית זה רק שריר חזה גדול וחזה קטן, אז הוא כ-ו-ל-ו עובד בתנועה עצמה, הם שוכחים את הסיבים במרכז החזה, בפנים החזה, בחלק העליון...
ככה כל שריר, צריך לתת לו כמה זוויות עבודה גם אם אתה מתאמן מתחיל, ואני תמיד אגיד את זה, אתם מטעים פה הרבה אנשים.

פותח האשכול אני אישית זוכר שהתמונה הזו העלת לפורום אחר לפני שנה וחצי, אז אל תנסה לערבב אותי.

מסכים לגמרי, אני אישית כשהתחלתי להתאמן גם התחלתי עם SS ואני יכול להגיד שזאת תוכנית גרוע לגמרי לעלייה במסה.
עליתי ל80 קילו הייתי דובון אכפת לי אבל מזה משנה השומן, העיקר שהיה לי 110 סקוואט!
ואז התחלתי חיטוב וחשבתי שיראו את כל המסת שריר הענקית שעליתי וירדתי אשכרה ל69 קילו, שחיף עם קצת מסת שריר ברגליים אבל מזה משנה העיקר שיש לי 110 סקוואט.
תקראו קצת אנשים, תבינו ש40 שניות מנוחה וחזרות גבוהות יעלה הרבה יותר את המסת שריר שלכם מאשר 5 חזרות ו5 דקות מנוחה!

• פותח/ת השרשור

נכון...
ההבדל בין התמונות נורא קטן 😃
וג'ינו? יש...eyesss אז מה?? לבכות? לא, משפרים את זה....

אני לא בתחום הזה שנה וחצי איך אני יעלה אותה לפני שנה וחצי? :\
אני בספק אם ידעתי מה זה מסה/חיטוב לפני שנה וחצי...

נכון...
ההבדל בין התמונות נורא קטן 😃
וג'ינו? יש...eyesss אז מה?? לבכות? לא, משפרים את זה....

אני לא בתחום הזה שנה וחצי איך אני יעלה אותה לפני שנה וחצי? :\
אני בספק אם ידעתי מה זה מסה/חיטוב לפני שנה וחצי...
jzmnzzebktjj.jpg

פרסמת את זה ב13.5.12
לא אני פרסמתי, אתה.
לא מאמין שאני מגיע איתך לדיון הטיפשי הזה.. חלאס

• פותח/ת השרשור
ולמסה נכנסתי ב1.9.... +- (חגגתי שנה לא מזמן! :jester:193ek)
גם אני בדיוק בדקתי...:character20:
שאלתי שם אם להמשיך להרזות או שאני כבר יכול להיכנס למסה או משהו בסגנון....
לא זוכר מה עשיתי משם חיטוב או ניטראלי אבל מסה לא הייתה שם...
המסה התחילה ב1.9 בערך אולי לפני קצת או אחרי קצת לא סגור על זה.... (מדבר על ימים כע?)

אבל עזוב אלי אתה צודק...
אני מתאמן כבר שנתיים
יש לי ג'ינו
אני שחיף
והחזה שלי שטוח

טענות חזקות יש לך פה:sporty019:

לא ממשיך להגיב לך פה...
ששתינו מתווכחים זה כמו לדבר לקיר אפחד לא יקשיב לשני:banghead: (וידענו את זה אז למה נכנסת לזה בכלל?)
המון הצלחה בתחרות תפציץ שם!!

אתה צודק ב-100%. בגלל זה בפרס הסיבים העליונים בחזה עובדים. בגלל זה במקבילים אנחנו עובדים על הסיבים התחתונים.

אתה צודק ב-100%. בגלל זה בפרס הסיבים העליונים בחזה עובדים. בגלל זה במקבילים אנחנו עובדים על הסיבים התחתונים.
כמה החזה עליון כבר עובד בפרס
והבטן עובדת בסקואט.. זה אולי הדבר הכי נכון שיש להגיד.
אם אתה רוצה תף אחורית אתה עוסד כתף אחורחת
אם אתה רוצה חזה עליון אתה עובד חזהעליון
א אתה עובד כתפיים יהיה לך כךפיים
רגליים יהיה רגליים
למה שתגדל במקומות שאתה לא עורח לגרד אותם בצורה ממוקדת .. זכמו לסנן חומר בלימוד לבחיננה כי 'בטח לא ישאלו על זה'

כמה החזה עליון כבר עובד בפרס
והבטן עובדת בסקואט.. זה אולי הדבר הכי נכון שיש להגיד.
אם אתה רוצה תף אחורית אתה עוסד כתף אחורחת
אם אתה רוצה חזה עליון אתה עובד חזהעליון
א אתה עובד כתפיים יהיה לך כךפיים
רגליים יהיה רגליים
למה שתגדל במקומות שאתה לא עורח לגרד אותם בצורה ממוקדת .. זכמו לסנן חומר בלימוד לבחיננה כי 'בטח לא ישאלו על זה'
החזה עליון עובד בדיוק ברמה שדרושה בשביל להשלים את הבנץ' פרס..

יש לי רעיון בשבילך... תתחיל לעבודה גם יותר ממוקד על הסולאוס בישיבה, על הגסטרו בעמידה, על טיביאליס אנטריור, על הadductors , על גלוטאוס מינימוס וגולטאוס מדיוס, הרומבוידס, על הטרפז העליון התחתון והאמצעי, על האינפרא ספינטוס והסופרא ספינטוס, על טרס מייגו'ר וטרס מיינור. קיצר, הבנת את הנקודה? על כל השרירים האלה אפשר לעבוד בצורה יותר מבודדת ולגרות אותם יותר! אם זה ייתן את התוצאה שאתה רוצה ? לא.. בדיוק מאותה סיבה שלבודד את הכתף הקדמית שלך לא יתן לך כלום... אם אתה רוצה שאני יסביר לך למה זה לא ייתן לך כלום, אני יכול להסביר לך, אבל זה חומר בסיס שחבל שאתה לא יודע.

בטח אף פעם לא התאמנת על חזה עליון אם אתה אומר ככה.
תנסה פעם ותבין מזה באמת עובד.
הקטע זה שאתם מציעים לכל שחיף קטן שבא SS בזמן שהוא רוצה לעלות במסת שריר לא בשומן.

בטח אף פעם לא התאמנת על חזה עליון אם אתה אומר ככה.
תנסה פעם ותבין מזה באמת עובד.
הקטע זה שאתם מציעים לכל שחיף קטן שבא SS בזמן שהוא רוצה לעלות במסת שריר לא בשומן.
א. התאמנתי ועוד איך על חזה עליון.
ב. כנראה אתה זה שלעולם לא עשה פרס כבד.
ג. זה שמישהו רוצה לעלות מסת שריר בלי לעלות שומן זה טוב ויפה אבל זה תלוש מהמציאות. אז אם אתה רוצה להמשיך להסתכל על הבילדרים המהוללים שלך שעולים במסת שריר ושומרים על אחוז שומן נמוך, שמתאמנים עם תוכניות נפח עצומות, אתה יכול. רק אל תשכח - הם כבר לא מתאמנים מתחילים, והם מזריקים.

א. התאמנתי ועוד איך על חזה עליון.
ב. כנראה אתה זה שלעולם לא עשה פרס כבד.
ג. זה שמישהו רוצה לעלות מסת שריר בלי לעלות שומן זה טוב ויפה אבל זה תלוש מהמציאות. אז אם אתה רוצה להמשיך להסתכל על הבילדרים המהוללים שלך שעולים במסת שריר ושומרים על אחוז שומן נמוך, שמתאמנים עם תוכניות נפח עצומות, אתה יכול. רק אל תשכח - הם כבר לא מתאמנים מתחילים, והם מזריקים.
איזה השואה לא עניינית.. אבל בגדול כן אני מבודד גלוטס מבודד אדוקטרוס מבודד תאומים מבודד טרפז.. שרירים עמוקים בגב אתה לא יכול לבודד בגלל זה נותנים תרגילים שמתמקדים בכיווץ עמוק כמו חתירה עם חבל.
אני אשאר בדעתי שיהיה לכם בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית