דיברתי אליו אינדיודואלית.לי אישית החזה גודל מאוד מבנצ' בלבד
זה אינדיבידואלי
ולכן אי אפשר לומר דבר כזה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דיברתי אליו אינדיודואלית.לי אישית החזה גודל מאוד מבנצ' בלבד
זה אינדיבידואלי
ולכן אי אפשר לומר דבר כזה
@StrongLift, לדעתי התמונות של הפרנוט לא מחמיאות לך, תעלה תמונה כשאתה מכניס אוויר לריאות ומוציא חזה.
40 דק' על יד קדמית /אחורית נשמע לי מאוד יעיל5*5 תוכנית רשומה אחד לאחד איך אפשר לא לעבוד נכון?
איך AB לעזאזל איך תתן 3 שרירים באימון אחד יקח לך שעתתיים כולך קטאבולי אני שריר אחד מאמן 40 דקות
אל תשחק אותה הבנת שאני מדבר על חזה רגליים גב כתפיים ולא על ידיים או בטן מן הסתם40 דק' על יד קדמית /אחורית נשמע לי מאוד יעיל
ממש לא אכפת לי מחמיא לא מחמיא...
ברור לי שהפרונט לא יצאו מחמיאות ;)
אבל מה אכפת לי שאלי אומר שהחזה שלי שטוח???
הוא מתבסס על תמונה אחת שיהנה 😃
שיראה אותי במציאות אם זה יקרה הוא יראה שהוא טעה...
חזה? אחד החזקים אצלי מבחינת נפח! (לא כוח! אפילו בכלל לא)
שאני עם חולצה לא משנה צמודה או רחבה החזה תמיד ילך לפני...
אם אני מקבל מחמאות זה בדרך כלל על חזה וידיים...
נראה עוד כמה חודשים כמה הוא גרוע בתמונות שאחרי חיטוב :sporty019:
40 דק' על יד קדמית /אחורית נשמע לי מאוד יעיל
עזוב הם חושבים שבנץ' שטוח במוט יתן להם מסה בכל החזה , כי פיזיולוגית זה רק שריר חזה גדול וחזה קטן, אז הוא כ-ו-ל-ו עובד בתנועה עצמה, הם שוכחים את הסיבים במרכז החזה, בפנים החזה, בחלק העליון...תפסיק להיות ראש בקיר, תקשיב למה שאלי אמר.
בחצי שנה בהתאמנת(יכול להיות אפילו יותר) המסת שריר שעלית היא קטנה מאוד.
וחוץ מזה החזה שלך שכל כך טוב אצלך נראה כמו גינו, תאמן חזה עליון ותראה פלאים.
מה לעשות הגוף תמיד יגיב יותר טוב לחזרות גבוהות.
הרבה יותר יעיל מאשר 5X5 (מבחינת עלייה במסה).
עזוב הם חושבים שבנץ' שטוח במוט יתן להם מסה בכל החזה , כי פיזיולוגית זה רק שריר חזה גדול וחזה קטן, אז הוא כ-ו-ל-ו עובד בתנועה עצמה, הם שוכחים את הסיבים במרכז החזה, בפנים החזה, בחלק העליון...
ככה כל שריר, צריך לתת לו כמה זוויות עבודה גם אם אתה מתאמן מתחיל, ואני תמיד אגיד את זה, אתם מטעים פה הרבה אנשים.
פותח האשכול אני אישית זוכר שהתמונה הזו העלת לפורום אחר לפני שנה וחצי, אז אל תנסה לערבב אותי.
תפסיק להיות ראש בקיר, תקשיב למה שאלי אמר.
בחצי שנה בהתאמנת(יכול להיות אפילו יותר) המסת שריר שעלית היא קטנה מאוד.
וחוץ מזה החזה שלך שכל כך טוב אצלך נראה כמו גינו, תאמן חזה עליון ותראה פלאים.
מה לעשות הגוף תמיד יגיב יותר טוב לחזרות גבוהות.
הרבה יותר יעיל מאשר 5X5 (מבחינת עלייה במסה).
עזוב הם חושבים שבנץ' שטוח במוט יתן להם מסה בכל החזה , כי פיזיולוגית זה רק שריר חזה גדול וחזה קטן, אז הוא כ-ו-ל-ו עובד בתנועה עצמה, הם שוכחים את הסיבים במרכז החזה, בפנים החזה, בחלק העליון...
ככה כל שריר, צריך לתת לו כמה זוויות עבודה גם אם אתה מתאמן מתחיל, ואני תמיד אגיד את זה, אתם מטעים פה הרבה אנשים.
פותח האשכול אני אישית זוכר שהתמונה הזו העלת לפורום אחר לפני שנה וחצי, אז אל תנסה לערבב אותי.
נכון...
ההבדל בין התמונות נורא קטן 😃
וג'ינו? יש...eyesss אז מה?? לבכות? לא, משפרים את זה....
אני לא בתחום הזה שנה וחצי איך אני יעלה אותה לפני שנה וחצי? :\
אני בספק אם ידעתי מה זה מסה/חיטוב לפני שנה וחצי...
אתה צודק ב-100%. בגלל זה בפרס הסיבים העליונים בחזה עובדים. בגלל זה במקבילים אנחנו עובדים על הסיבים התחתונים.עזוב הם חושבים שבנץ' שטוח במוט יתן להם מסה בכל החזה , כי פיזיולוגית זה רק שריר חזה גדול וחזה קטן, אז הוא כ-ו-ל-ו עובד בתנועה עצמה, הם שוכחים את הסיבים במרכז החזה, בפנים החזה, בחלק העליון...
כמה החזה עליון כבר עובד בפרסאתה צודק ב-100%. בגלל זה בפרס הסיבים העליונים בחזה עובדים. בגלל זה במקבילים אנחנו עובדים על הסיבים התחתונים.
החזה עליון עובד בדיוק ברמה שדרושה בשביל להשלים את הבנץ' פרס..כמה החזה עליון כבר עובד בפרס
והבטן עובדת בסקואט.. זה אולי הדבר הכי נכון שיש להגיד.
אם אתה רוצה תף אחורית אתה עוסד כתף אחורחת
אם אתה רוצה חזה עליון אתה עובד חזהעליון
א אתה עובד כתפיים יהיה לך כךפיים
רגליים יהיה רגליים
למה שתגדל במקומות שאתה לא עורח לגרד אותם בצורה ממוקדת .. זכמו לסנן חומר בלימוד לבחיננה כי 'בטח לא ישאלו על זה'
בטח אף פעם לא התאמנת על חזה עליון אם אתה אומר ככה.אתה צודק ב-100%. בגלל זה בפרס הסיבים העליונים בחזה עובדים. בגלל זה במקבילים אנחנו עובדים על הסיבים התחתונים.
א. התאמנתי ועוד איך על חזה עליון.בטח אף פעם לא התאמנת על חזה עליון אם אתה אומר ככה.
תנסה פעם ותבין מזה באמת עובד.
הקטע זה שאתם מציעים לכל שחיף קטן שבא SS בזמן שהוא רוצה לעלות במסת שריר לא בשומן.
איזה השואה לא עניינית.. אבל בגדול כן אני מבודד גלוטס מבודד אדוקטרוס מבודד תאומים מבודד טרפז.. שרירים עמוקים בגב אתה לא יכול לבודד בגלל זה נותנים תרגילים שמתמקדים בכיווץ עמוק כמו חתירה עם חבל.א. התאמנתי ועוד איך על חזה עליון.
ב. כנראה אתה זה שלעולם לא עשה פרס כבד.
ג. זה שמישהו רוצה לעלות מסת שריר בלי לעלות שומן זה טוב ויפה אבל זה תלוש מהמציאות. אז אם אתה רוצה להמשיך להסתכל על הבילדרים המהוללים שלך שעולים במסת שריר ושומרים על אחוז שומן נמוך, שמתאמנים עם תוכניות נפח עצומות, אתה יכול. רק אל תשכח - הם כבר לא מתאמנים מתחילים, והם מזריקים.