הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה דאבל באק בייספס שינוי לפני אחרי 😃

יפה מאוד
חזה לא יגדל לך מלחיצות.. תתחיל להכניס פרפרים

שטויות במיץ עגבניות, בנץ' הוא די והותר למתאמן מתחיל

תודה רבה אלי ;)
אני ישלב מידי פעם!!
מוטיבציה שזה ממך :sporty074:

אין צורך בתרגילי עזר בSS.

מכיוון שאין לי כוח להתווכח עם מישהו שלא סומך עלי, @incin

• פותח/ת השרשור

אם לא הייתי סומך עלייך למה אני עושה SS עכשיו? ;)
אי הבנה שלי מצטער שיצאתי עלייך טעות שלי...
בכל זאת אני מוסיף מידי פעם...
לא מתחיל לפמפם אבל שראגס לפעמים... (3X6-8)
בימי חמישי עוד משהו ליד אחורית חוץ ממקבילים

זה לא תוקע אותי ואתה רואה שאני מתקדם יפה בינתיים... 😃

פרפר זה אחלה של תרגיל בשביל להעיף אנשים שתופסים לי את הבנץ' 😃
אני לא נגד תרגילי עזר לחזה אחרי שהכוח מבוסס, אבל לא רואה סיבה להוסיף אותם לבנאדם חלש (בלי לפגוע, כן?)

מהפרונט הוא לא נראה כמישהו שמתאמן בכלל .. אין בשר בחזה, אומר את האמת תמשיכו לדגול במוטות וכוח. אפשר גם לגוון החיים לא שחור לבן

מהפרונט הוא לא נראה כמישהו שמתאמן בכלל .. אין בשר בחזה, אומר את האמת תמשיכו לדגול במוטות וכוח. אפשר גם לגוון החיים לא שחור לבן

למתאמן מתחיל איזה תוכנית אתה חושב שהוא צריך לעשות ?

למתאמן מתחיל איזה תוכנית אתה חושב שהוא צריך לעשות ?
Ab ואחרי כחודש לעבור לabc לתקופה די ארוכה
לחיצה חובה לחזה כח זה חלק בלתי נפרד
אבל פרפרים גם, לא כל אחד יכול לפצחמסה מלחיצות בלבד בטח שלא במוט.
תפסיקו להיות מקובעים על זה ולנטרל דעות ששונות משלכם , אתם מונעים התקדמות מאנשים שזה המקום היחיד שלהם ללמוד.
דאמבלים לא רק שיותר נח אלה יותר ממוקד מבחינת הטווח תנועה וגירוי לחזה.
פרפרים זו פעולת חובה לפיתוח החזה !! לפני שנה אמרו לי לא לעבוד חזה עליון ובגלל שהקשבתי עד היום אני מפצה על זה באימוני חזה , תפסיקו להטעות אנשים תלמדו שהרבה מיסודות הגישה שלכם נורא מוטעות. מתאמן מתחיל יכול ואף חייב לבודד שרירים לפחות לתנועות עיקריות של אותו שריר , לחזה לחיצה זה לא מספיק בדיוק כמו שלא עושים רק כפיפה במכונה להאמסטרינג או שמסתמכים שהטרייספס יגדל מאימוני חזה.

Ab ואחרי כחודש לעבור לabc לתקופה די ארוכה
לחיצה חובה לחזה כח זה חלק בלתי נפרד
אבל פרפרים גם, לא כל אחד יכול לפצחמסה מלחיצות בלבד בטח שלא במוט.
תפסיקו להיות מקובעים על זה ולנטרל דעות ששונות משלכם , אתם מונעים התקדמות מאנשים שזה המקום היחיד שלהם ללמוד.
דאמבלים לא רק שיותר נח אלה יותר ממוקד מבחינת הטווח תנועה וגירוי לחזה.
פרפרים זו פעולת חובה לפיתוח החזה !! לפני שנה אמרו לי לא לעבוד חזה עליון ובגלל שהקשבתי עד היום אני מפצה על זה באימוני חזה , תפסיקו להטעות אנשים תלמדו שהרבה מיסודות הגישה שלכם נורא מוטעות. מתאמן מתחיל יכול ואף חייב לבודד שרירים לפחות לתנועות עיקריות של אותו שריר , לחזה לחיצה זה לא מספיק בדיוק כמו שלא עושים רק כפיפה במכונה להאמסטרינג או שמסתמכים שהטרייספס יגדל מאימוני חזה.

איש איש באמונתו יחיה, אני עבדתי שנה שלמה בתוכניות פיצולים של ab וגם abc והתוצאות היו ממש מעטות לעומת זאת לפני 3 חודשים התחלתי להכנס קצת יותר לעומק וחקרתי עוד בנושא התחלתי ss לפני כמה חודשים עשיתי את התוכנית בערך חודש וחצי ולאחר חודש וחצי עברתי לתוכנית אחרת מפני שאני משחק כדוריד אז לא יכלתי להמשיך ss כי האימונים שלי התחילו אבל זה לא משנה אני מבטיח לך שאחרי החודש וחצי האלה ראיתי שינוי ענקי חיצונית וגם בכוח ולא עליתי הרבה באחוזי שומן וגם הרבה אנשים אמרו לי שגדלתי.
אני מבטיח לך שעד מחר אני מעלה תמונות לפורום של לפני ואחרי החודש וחצי הזה + שבועיים שאני התחלתי תוכנית אחרת שזה יוצא חודשיים ואתה תראה את התוצאות.
אני להפך גם חושב שאחרי שאתה מסיים תוכנית בסיסית להתקדמות בכוח אתה כן צריך לעבור לתוכנית אחרת שהיא לא כוח ולהוסיף עוד נפח לתוכנית אם המטרה שלך היא לגדול ולא להתחזק אבל תמיד צריך להתחיל מתוכנית כוח בשביל לבנות בסיס ואחר כך תעבור לפיצולים או למה שאתה רוצה.

איש איש באמונתו יחיה, אני עבדתי שנה שלמה בתוכניות פיצולים של ab וגם abc והתוצאות היו ממש מעטות לעומת זאת לפני 3 חודשים התחלתי להכנס קצת יותר לעומק וחקרתי עוד בנושא התחלתי ss לפני כמה חודשים עשיתי את התוכנית בערך חודש וחצי ולאחר חודש וחצי עברתי לתוכנית אחרת מפני שאני משחק כדוריד אז לא יכלתי להמשיך ss כי האימונים שלי התחילו אבל זה לא משנה אני מבטיח לך שאחרי החודש וחצי האלה ראיתי שינוי ענקי חיצונית וגם בכוח ולא עליתי הרבה באחוזי שומן וגם הרבה אנשים אמרו לי שגדלתי.
אני מבטיח לך שעד מחר אני מעלה תמונות לפורום של לפני ואחרי החודש וחצי הזה + שבועיים שאני התחלתי תוכנית אחרת שזה יוצא חודשיים ואתה תראה את התוצאות.
אני להפך גם חושב שאחרי שאתה מסיים תוכנית בסיסית להתקדמות בכוח אתה כן צריך לעבור לתוכנית אחרת שהיא לא כוח ולהוסיף עוד נפח לתוכנית אם המטרה שלך היא לגדול ולא להתחזק אבל תמיד צריך להתחיל מתוכנית כוח בשביל לבנות בסיס ואחר כך תעבור לפיצולים או למה שאתה רוצה.
כי אתה לא יכול לעבוד abc עם תרגיל כבד לכל שריר? סקוואט, לחיצה לכתף לחיצה לחזה , חתירות.. כפיפה במוט לבייספ אפילו.
אם לא התקדמת בabc כנראה משהו בתזונה שלך היה לקוי זו דעתי סהכ, ישנם אנשים שכח באמת יעבוד עליהם יותר אבל מירב האוכלוסיה האקטומורפית צריכה לעבוד בתוכניות נפח מנוחות קצרות והרבה סטים
עזוב את זה שפפותח האשכול מתאמן קרוב לשנתיים אם אני לא טועה.. אז למה הוא מתאמן מתחיל? כמובן שזה לא קשור לותק.. אבל מה גורם לו להשאר מתחיל אחרי תקופה כזו אם לא כל ההטעיות שלכםפה בפורומים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כי אתה לא יכול לעבוד abc עם תרגיל כבד לכל שריר? סקוואט, לחיצה לכתף לחיצה לחזה , חתירות.. כפיפה במוט לבייספ אפילו.
אם לא התקדמת בabc כנראה משהו בתזונה שלך היה לקוי זו דעתי סהכ, ישנם אנשים שכח באמת יעבוד עליהם יותר אבל מירב האוכלוסיה האקטומורפית צריכה לעבוד בתוכניות נפח מנוחות קצרות והרבה סטים
עזוב את זה שפפותח האשכול מתאמן קרוב לשנתיים אם אני לא טועה.. אז למה הוא מתאמן מתחיל? כמובן שזה לא קשור לותק.. אבל מה גורם לו להשאר מתחיל אחרי תקופה כזו אם לא כל ההטעיות שלכםפה בפורומים

חחח אלי התחלת יפה וסיימת רע....
1. אין לי שום בעיה עם החזה.... הוא נפוח ויש צורה....
שמישהו בא ואומר לי איזה "שרירי" נהיית דבר ראשון שיעשו זה ייגעו בחזה...
אפשר להגיד שמבחינת גודל הוא אחד החזקים אצלי.... (ודווקא מבחינת כוח הוא חלש)
אל תתבסס על תמונה אחת או שניים תעשה טובה.. .;)
2. אני עוד לא מתאמן שנה אפילו אז שנתיים?!?!
עברתי מסה אחת כל החיים שלי של חצי שנה ואתה יודע את זה אז איך התאמנתי שנתיים בדיוק??

ועזוב כבר את הוויכוח הפח הזה מה יותר טוב...
סבבה אז אני יגדל יותר בABC...
אבל אני נהנה יותר בSS או תוכנית כוח אחרת...
ככה אני אוהב להתאמן...
למה כל יומיים לפתוח את הוויכוח הדבילי הזה?
התמונה בתחילת האשכול היא הוכחה לזה שבחצי שנה של SS+FBW (שהFBW התבססה על כוח רובה)
אפשר לגדול יפה מאוד

להתקדם ב-ABC זה קשה, וכמעט בלתי אפשרי למתאמן טבעי הייתי אומר.
אתה לא יכול להאשים תזונה או מנוחה במצב כזה, כשיש לך 5 אימונים בשבוע אתה לא יכול לצפות להתקדם כמו בנאדם.
בגלל זה מציעים לעשות קודם את SS, כי כשיש לך סקוואט של 140-150 ואתה ב-ABC יש לך לאן להוריד מ-RM5,
אבל מאיפה בדיוק מתאמן מתחיל אמור להוריד? המשקלים שלו נמוכים גם ככה.
המשקלים שמגיעים אליהם בפיצולים (AB/C) אחרי חצי שנה - שנה בערך הם משקלים שעוברים אותם אחרי חודשיים ב-SS.
ואני אומר לך את זה מניסיון אישי וממה שאני רואה במכון שלי.
עכשיו תגיד לי אתה, איזה מתאמן יעלה יותר במסת שריר-
מישהו שעושה סקוואט 130X8 או מישהו שעושה 80X8 בלחץ?

להתקדם ב-ABC זה קשה, וכמעט בלתי אפשרי למתאמן טבעי הייתי אומר.
אתה לא יכול להאשים תזונה או מנוחה במצב כזה, כשיש לך 5 אימונים בשבוע אתה לא יכול לצפות להתקדם כמו בנאדם.
בגלל זה מציעים לעשות קודם את SS, כי כשיש לך סקוואט של 140-150 ואתה ב-ABC יש לך לאן להוריד מ-RM5,
אבל מאיפה בדיוק מתאמן מתחיל אמור להוריד? המשקלים שלו נמוכים גם ככה.
המשקלים שמגיעים אליהם בפיצולים (AB/C) אחרי חצי שנה - שנה בערך הם משקלים שעוברים אותם אחרי חודשיים ב-SS.
ואני אומר לך את זה מניסיון אישי וממה שאני רואה במכון שלי.
עכשיו תגיד לי אתה, איזה מתאמן יעלה יותר במסת שריר-
מישהו שעושה סקוואט 130X8 או מישהו שעושה 80X8 בלחץ?
מה יעזור לך סקוואט 140-150 לעזאזלללל מההההה
אתה עובד איתו 5*3 עם 5 דקות מנוחה בין הסטים ולפעמים אפילו יותר!
תגיע למצב כזה, תעבור לABC בקושי תצליח לעבוד עם 100 קילו, מה אתה חושב שהמשקל על המוט תמיד ישאר לך אותו דבר???
תראה את הרגליים שלי חלק הכי חזק אצלי ואני עושה סקוואטים 60-80 קילו לא יותר מזה..
שוב - לגבי המשפט שלך שהמשקלים בABC לוקחים יותר זמן - אל תשכח שהטווח חזרות והטווח מנוחה שונה לחלוטין! הצורת עבודה שונה , למה לעשות את ההשואה הזאת?

התקדמתי בסקוואט יותר בABCD מאשר ב5*5 שעשיתי שנה שעברה
אתם סתם דוחפים תוכניות כח לכל מקום ולא מבינים שזה לא קשור.

מה יעזור לך סקוואט 140-150 לעזאזלללל מההההה
אתה עובד איתו 5*3 עם 5 דקות מנוחה בין הסטים ולפעמים אפילו יותר!
תגיע למצב כזה, תעבור לABC בקושי תצליח לעבוד עם 100 קילו, מה אתה חושב שהמשקל על המוט תמיד ישאר לך אותו דבר???
תראה את הרגליים שלי חלק הכי חזק אצלי ואני עושה סקוואטים 60-80 קילו לא יותר מזה..
שוב - לגבי המשפט שלך שהמשקלים בABC לוקחים יותר זמן - אל תשכח שהטווח חזרות והטווח מנוחה שונה לחלוטין! הצורת עבודה שונה , למה לעשות את ההשואה הזאת?

התקדמתי בסקוואט יותר בABCD מאשר ב5*5 שעשיתי שנה שעברה
אתם סתם דוחפים תוכניות כח לכל מקום ולא מבינים שזה לא קשור.
אם התקדמת ב-ABCD יותר מאשר ב-5X5 כנראה שלא עבדת נכון.
ולא הבנתי למה אתה צריך ABC, לא מספיק AB?

אם התקדמת ב-ABCD יותר מאשר ב-5X5 כנראה שלא עבדת נכון.
ולא הבנתי למה אתה צריך ABC, לא מספיק AB?
5*5 תוכנית רשומה אחד לאחד איך אפשר לא לעבוד נכון?
איך AB לעזאזל איך תתן 3 שרירים באימון אחד יקח לך שעתתיים כולך קטאבולי אני שריר אחד מאמן 40 דקות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית