מוקף דבילים

רומן

משתמש מתחיל
91
9
נק' מוניטין:
164
91
9
היום זומנתי ע''י הנהלת ההולמס וביקשו שאני אפסיק ללמד סקוואט ודדליפט ... בגלל "הסיכונים הפיזיולוגיים" של התרגילים ובגלל שהם מיועדים ל"אנשים מאוד מסוימים" ולמשל "נשים בכלל לא צריכות לעשות את זה מה הן באולימפיאדה?!".....

חבורת חלוטריסטים חסרי מושג מאיישים את העמדות!!!

היזהרו!

לדעתי כדאי לך לתת למתאמנים שלך אופציה - או ללכת למשהו קל, כמו מכונות, או ללמוד את המורכבים. תסביר להם על כל שיטה ומה עמדתך ושהם יבחרו. אם הם בחרו ללמוד את זה, אז מה יש להנהלה שלך להגיד?

• פותח/ת השרשור
עשיתי זאת כבר... והמתאמנים שלי ללא יוצא מן הכלל מעדיפים מוטות וברזלים... נשים וגברים כאחד.. מסתבר שאצל ההנהלה נוצר ביקוש לכלוב ומוטות מצד המון מתאמנים.... כשכל מה שיש כרגע במכון זה סתם סטאנד למוטות.... לכן יותר קל להם "להסביר את הסיכונים הפיזיולוגיים" מאשר להתנהג כמו מכון מקצועי ולא בית בושת

מכון שמחזיק מעצמו מכון הכי מקצועי לא מתנהג ככה, ובמקום המתאמנים אני מארגן עצומה שבה כמה שיותר אנשים יעצרו את המנוי.

וואו המצב קשה.. אולי תשמור על פרופיל נמוך ותמשיך לארגן אנשים עד שתהיה כמות משמעותית ואז תיכנסו בהנהלה?

עשיתי זאת כבר... והמתאמנים שלי ללא יוצא מן הכלל מעדיפים מוטות וברזלים... נשים וגברים כאחד.. מסתבר שאצל ההנהלה נוצר ביקוש לכלוב ומוטות מצד המון מתאמנים.... כשכל מה שיש כרגע במכון זה סתם סטאנד למוטות.... לכן יותר קל להם "להסביר את הסיכונים הפיזיולוגיים" מאשר להתנהג כמו מכון מקצועי ולא בית בושת

חחח אחי אני באותו מצב ואת האמת עם לחץ של 7 חודשים השגנו מוטות אולימפיים, פלטות של 20 קג עגולות(סוף סוף הדדליפט לא בורח קדימה עם המתומנות) וגם הכלוב בדרך.
ואחרי כל זה עדיין יש להנהלה את החוצפה לבקש בכל ישיבת מדריכים לא ללמד יותר את התרגילים האלה.
אם תשאל אותי, הכל מגיע מאייל אמון .
מכון שמחזיק מעצמו מכון הכי מקצועי לא מתנהג ככה, ובמקום המתאמנים אני מארגן עצומה שבה כמה שיותר אנשים יעצרו את המנוי.

תאמין לי שזה לא יזיז להם.
כמות הנרשמים החודשית היא אדירה.
ובלי שום קשר רוב המנויים של הרשת באים לחצי שעה הליכון/קרוס או לפמפם קצת בייספס. לא מעניין אותם כלוב וכו

זאת אחת הבעיות לעבוד ברשת גדולה. צריך לאכול את מה שמטיפים לך ולסתום את הפה אחרת תפוטר.
ברגע שתתחיל לעשות אימונים אישיים, זה יראה אחרת.

לצערנו אנחנו חיים בעולם שמבוסס על רווח כספי. בכלל לא מפתיע אותי התגובה של הולמס פלייס.
המציאות היא שמכון כושר מעדיף מתאמנים 'בורים' שיעשו מה שאומרים להם וילכו הבייתה.
אל תלחם בטחנות רוח, תצבור נסיון וצא לדרך במקום אחר.
@shahar18 ,איזה עניין יש לכלבוטק, תראה כמה פוסטים היו רק בשבוע האחרון על כאבים בגב מסקווט, תחשוב בתור בעל עסק אם זה התרגיל שאתה רוצה לקדם?

כשיש לך ברשת כזו שני מדריכים על עשרות מתאמנים כשבד"כ אחד משני המדריכים עסוק באימון אישי או בבנית תוכנית ברור שהם לא מעודדים תרגילים מורכבים.
באופן כללי אני חייב לומר שהמדריכים אצלנו עסוקים 90% בלרדוף אחרי אנשים שיחזירו משקולות למקום ובשאר הזמן משחקים בסמארטפון שלהם.
אבל אולי זה רק בסניף שאני נמצא בו.

כשיש לך ברשת כזו שני מדריכים על עשרות מתאמנים כשבד"כ אחד משני המדריכים עסוק באימון אישי או בבנית תוכנית ברור שהם לא מעודדים תרגילים מורכבים.
באופן כללי אני חייב לומר שהמדריכים אצלנו עסוקים 90% בלרדוף אחרי אנשים שיחזירו משקולות למקום ובשאר הזמן משחקים בסמארטפון שלהם.
גם במכון שאני מתאמן בו זה ככה.
ניראה שהמדריכים לא היו צריכים שום קורס,
בערך כל אדם פשוט מסוגל להסתובב 8 שעות ולראות שאין משקולות על הריצפה / להיות ספוטר של מישהו כמה פעמים במשמרת.

מקווה שתרבות הקרוספיט תתפתח כמו שצריך ותסגור לכל המכונים האלו את העסק. זה טוב גם למתאמנים וגם לבעלי מכוני הקרוספיט (מה גם שכל אדם שעשה קורס קרוספיט יכול לפתוח רק מכון אחד על שמו, מה שיוצר שיווין גם בין בעלי העסקים וגם מחירים סבירים יחסית בין המתאמנים.

גם אצלי, אותו דבר בדיוק.
עדיף ככה, הרבה פחות כאבי ראש, לא צריך להילחם עם אף אחד ואפשר להתאמן בשקט.

לפני מספר שנים, באחד מחדרי הכושר שעבדתי בו, נתתי למתאמן בתכנית האימון לעשות פולי עליון לעורף.
פתאום אחרי כמה ימים המנהלת נוזפת בי מה פתאום פולי עליון לעורף, זה מסוכן. ושבבתי ספר למדריכי כושר כבר מלמדים לעשות פולי עליון רק לחזה.
תאמת לא היה אכפת לי שהיא בורה מטומטמת. מה שהכי כאב שהיא הלכה לאותו מתאמן ושינתה לו את התכנית ואת התרגיל הנ"ל ובמילים אחרות גרמה לזה בטח שאותו מתאמן חושב שאני גרוע, ומי יודע למי הוא עוד סיפר את הסיפור, ודבר כזה יכול לערער מעמד של מאמן.
מה שמשה אומר נכון ומצער מאוד. אם אתם תעבדו בזה ולא תרצו למצוא את עצמכם מהר מאוד בחוץ, לפעמים תצטרכו להגיד "כן המפקד" למרות שאתם הצודקים ולהמשיך הלאה.
אני אגב לא אמרתי "כן המפקדת" וזמן קצר מאוד לאחר מכן עזבתי. האגו שלי היה גדול ושום מנהלת מושתנת עם ידע בתחום ששואף לאפס לא תערער אותי ככה.

מקווה שתרבות הקרוספיט תתפתח כמו שצריך ותסגור לכל המכונים האלו את העסק. זה טוב גם למתאמנים וגם לבעלי מכוני הקרוספיט (מה גם שכל אדם שעשה קורס קרוספיט יכול לפתוח רק מכון אחד על שמו, מה שיוצר שיווין גם בין בעלי העסקים וגם מחירים סבירים יחסית בין המתאמנים.

ניסינו לפתוח קבוצת קרוספיט במחיר סמלי בסניף שלנו.
במקום לקדם את הענף ולהנות מסוג ספורט כזה גם במכוני כושר ״רגילים״, קמו כמה ממובילי הענף בארץ והתנגדו למהלך!
אז גם פה לדעתי האגו שולט והרעיון הוא כלכלי בלבד

במקום לקדם את הענף ולהנות מסוג ספורט כזה גם במכוני כושר ״רגילים״, קמו כמה ממובילי הענף בארץ והתנגדו למהלך!

תפתח מה שאתה רוצה רק אל תקרא לזה "קרוספיט" קרא לזה "אימונים פונקציונאלים" כדי להשתמש בשם "קרוספיט" אתה צריך להיות מאמן קרוספיט מוסמך ולשלם על זה כסף (כי זה פטנט רשום)
אין פה שום אגו, רק "בקרה" על כך שאם אתה פותח מכון קרוספיט עברת הסמכה של "קרוספיט" ואתה עושה אימוני "קרוספיט" ולא אימוני לייצנות\טכניקות מוזרות ושטויות תחת השם "קרוספיט"

בדיוק. תראה לי יותר ממכון וחצי של קרוספיט בארץ (אם בכלל קיים) שייתן לך להתאמן במכון בלי להיות חבר בקבוצה. יש קבוצות (מוכרות מאוד בסצינה הארצישראלית) שאפילו אסרו על החברים שלהם להתאמן בזמנם החופשי כי זה "נוגד את רוח הקבוצה".

בדיוק. תראה לי יותר ממכון וחצי של קרוספיט בארץ (אם בכלל קיים) שייתן לך להתאמן במכון בלי להיות חבר בקבוצה. יש קבוצות (מוכרות מאוד בסצינה הארצישראלית) שאפילו אסרו על החברים שלהם להתאמן בזמנם החופשי כי זה "נוגד את רוח הקבוצה".

לא שמעתי שטות כזאת בחיים שלי (על הקטע עם להתאמן ב"זמנך הפנוי") לכל מכון קרוספיט שמכבד את עצמו יש שעות "open gym" ואתה יכול לבוא ולעשות שם מה שאתה רוצה, ככל שמספר המתאמנים גדול יותר כך זמני ה"אופן ג'ים" יהיו ארוכים יותר ומגוונים יותר. ואם יהיו הרבה מנויים יצא מצב שמכון קרוספיט פתוח 24\7(טוב לא 24\7 אבל כמה שעות טובות ביום)

לא שמעתי שטות כזאת בחיים שלי (על הקטע עם להתאמן ב"זמנך הפנוי") לכל מכון קרוספיט שמכבד את עצמו יש שעות "open gym" ואתה יכול לבוא ולעשות שם מה שאתה רוצה, ככל שמספר המתאמנים גדול יותר כך זמני ה"אופן ג'ים" יהיו ארוכים יותר ומגוונים יותר. ואם יהיו הרבה מנויים יצא מצב שמכון קרוספיט פתוח 24\7(טוב לא 24\7 אבל כמה שעות טובות ביום)
אז תבדוק עם מכוני קרוספיט בארץ וכנראה שתגלה דברים שאתה לא יודע. אבל יותר חשוב, אני מגיע לשבועיים לארץ ואני רוצה להתאמן בעצמי על הדברים שלי וגם לשלם מחיר נורמלי, אין לי שום רצון להצטרף לקבוצה. המכון שלך מאפשר את זה?

אז תבדוק עם מכוני קרוספיט בארץ וכנראה שתגלה דברים שאתה לא יודע. אבל יותר חשוב, אני מגיע לשבועיים לארץ ואני רוצה להתאמן בעצמי על הדברים שלי וגם לשלם מחיר נורמלי, אין לי שום רצון להצטרף לקבוצה. המכון שלך מאפשר את זה?

כן , תבוא יש לך שבוע חינם גם ככה ובשבוע השני תשלם 50 ש"ח כניסה חד פעמית (וגם לא בטוח שטצרך לשלם תדבר איתי לפני בפייסבוק nadav moore)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית