הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דבילים בחדר הכושר

למה רק במכון שלי האנשים שפויים יחסית המאמנים דיי טובים והמחיר בדיחה

יש טכניקה גרועה ויש טכניקה פוצעת
אני אעיר על טכניקה פוצעת וגם זה לא בטוח אבל להעיר על סתם טכניקה גרועה זה מיותר לרוב זה סתם מתחילים שלא יודעים מי נגד מי וגם אם תלמד אותם בדקה-2 זה לא יעזור הם צריכים שיעור עם מאמן
סבבה, אבל אני מדבר על ילד שעושה בנץ' ועוד שניה מאבד שליטה על המוט, תדמיין את הדרך של המוט, מתחיל למעלה מעל הכתפיים, יורד ישר למטה, רהולך קצת לכיוון הרגליים, ואז בחזרה לכיוון הראש, ואז בדרך לעליה הוא עושה זיגזג/צורה של s, תקרא לזה איך שאתה רוצה אני קורא לזה "טכניקה שאם הוא ישתמש איתה במשקלים כבדים הוא יתפס מתחת למוט"

טכניקה שאם הוא ישתמש איתה במשקלים כבדים הוא יתפס מתחת למוט"
במשקל כבד (יותר ממה שהוא מסוגל) הוא יביא ספוטר שבינתיים יעשה בייספס/חתירה אנכית, ככה הם בעצם חוסכים מקום ומוטות בחדר כושר

מארק רפיטו הוא המשיח ו לו באר סקאווט זאת הדרך לגאולה
change my mind
הוא מציל אנשים מבוגרים מלסיים את החיים שלהם בבית אבות, שזה אגב הדבר הכי מפחיד שיכול להיות בחיים הללו.. האם שיניתי את דעתך?

אני שוקל 70 ובכללי ניראה רזה רצח ומרים 92.5 בנץ ל6 חזרות נקי לגמרי ובלי עזרה וכבר אנשים שגדולים ממני בהרבה אומרים לי כל הזמן שטויות כמו על תיישר תיד בסוף או תעלה מ6 חזרות אין לך בשביל מה לעשות פחות מ10-12 ואפילו מישהו שמרים 60 בנת טען בפניי שזה בגלל הקריאטין ואם הוא גם היה לוקח הוא היה מרים 100 קילו בנץ ואמרו לי גם "זה כי אתה לא עובד על החזה כמוני אני עודה 6 תרגילים ואתה רק 3 " פשוט לא להתייחס נמאס לי להסביר את עצמי
כניראה שאנשים יותר גדולים ממני בגוף ובגיל רואים את זה אז האגו שלהם נפגע וגם אני עוד לא שנה
וגם אם כבר שואלים אותי איך זה אז אני מסביר בגלל תכנית אימונים אז הם לא מקשיבים עדיין וחושבים שיש פה איזה קסם או איזה סוד
יש אנשים כפול ממני בגודל שהחימום שלי זה המשקל שהם מרימים

דביל מס' 1 עושה סקוואט עם דביל מס' 2 על הכתפיים, בתוך הסקוואט ראק.
images

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית