הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דבילים בחדר הכושר

פנקייק

משתמש פעיל
989
1,077
נק' מוניטין:
4,023
989
1,077
במהלך אימון שלי, מיד כשסיימתי סט של לחיצת חזה, ניגש אלי מישהו שהסתכל מהצד ושאל כמה משקל יש על המוט (הוא מתאמן ותיק ומדריך כושר כבר הרבה שנים וידע לחשב לבד את המשקל אבל רצה לפתוח בשיחה). אז אמרתי לו כמה לחצתי.
ציפיתי שהשיחה תמשיך בשאלות על אופי האימון או על תזונה אבל הוא מיד הצהיר על המשקל שהוא לוחץ (כבד ב15% ממה שלחצתי) והיה מאוד מרוצה מעצמו ומהניצחון. אז שאלתי אותו כמה הוא שוקל, הוא כבד ממני ב-17 קילו והוא לא שמן (הוא אפילו הראה לי את הקוביות בבטן מבלי שאבקש). אז אמרתי לו שבמשקל גוף כזה בהחלט ראוי שיהיה יותר חזק ממני, אבל לדעתי הוא אמור להיות הרבה יותר חזק. הוא לא היה מרוצה ממה שאמרתי והתחיל לזרוק תירוצים על למה הוא לא חזק יותר (הוא לא עושה סקוואט ודדליפט, הוא כבר מבוגר וכו').
ואז שאלתי אותו אם הוא רוצה לראות סרטון שלי לוחץ את המשקל שהוא לוחץ למספר כפול של חזרות ממנו. אני חושב שזה הרגיז אותו כי אז הוא אמר: "עחי, אם הייתי לוקח את החומרים שאתה לוקח אז גם אני הייתי מרים ככה"
לא יודע אם לקחת את זה כמחמאה שחושבים שאני על חומרים או להתרגז כי כל העבודה הקשה שעשיתי כמתאמן טבעי מוקטנת. אני מבין ש15 שנה של תוכניות עצימות יכולות לבלבל, אבל היה ברור שהדברים שלו נאמרו במטרה "לפסול" את ההישג.
אז הסברתי לו שאני טבעי ואף פעם לא השתמשתי בחומרים. בתגובה הוא סיפר שגם הוא טבעי לגמרי (אולי.. אני לא יכול לדעת. אבל הוא כמעט בן 50, 110 קילו על 15% שומן עם יד של חצי מטר וגב ברוחב של טקסס, זה יכול להעלות ספק).

*נתקלתם גם אתם באידיוטים בחדר הכושר? שתפו אותי כדי שלא ארגיש לבד

*אין לי בעיה בכלל עם מתאמנים לא טבעיים, אני מאוד מעריך את המסירות שלהם לספורט ובדרך כלל מאוד מתרשם מהרצינות ומהתוצאות שלהם

נתקלתי באנשים שמרימים עם טכניקה גרועה, גב שטוח בבנץ' והמוט עף קדימה אחורה בלי שליטה, חצאי סקוואטים, משתמשים בחזה כאילו הוא טרמפולינה בבנץ', אבל אני לא באמת יכול להגיד להם כלום, אני מרגיש שאני אצא ה"רע" בסיפור, חוץ מזה שמי יקשיב לילד בן 14.
אבל אנשים שמרגישים את הצורך לציין שהם טובים יותר ממך עדיין לא נתקלתי בהם.

• פותח/ת השרשור
נתקלתי באנשים שמרימים עם טכניקה גרועה, גב שטוח בבנץ' והמוט עף קדימה אחורה בלי שליטה, חצאי סקוואטים, משתמשים בחזה כאילו הוא טרמפולינה בבנץ', אבל אני לא באמת יכול להגיד להם כלום, אני מרגיש שאני אצא ה"רע" בסיפור, חוץ מזה שמי יקשיב לילד בן 14.
אבל אנשים שמרגישים את הצורך לציין שהם טובים יותר ממך עדיין לא נתקלתי בהם.
תודה על השיתוף, זה מחזק אותי 😍

ואל דאגה, המטומטמים האלה יגיעו כשהמשקלים על המוט יעלו

מדגם מינימלי ולא ממצה:
- נכנסת לסטאפ בבנץ', שניה מלהוציא את המוט, קולטת בזווית העין ילד דביל שבא לקחת לי משקולת. מהמוט! חח תכלס עכשיו מתה מצחוק אבל אז כמעט צרחתי עליו (בסוף הסתפקתי במבט של - "מה אתה שפוי?? תתקרב אליי אני רוצחת אותך" (ח"ו וח"ו כמובן))
- הייתי עסוקה בסקוואט קל כלשהו, ואיזה אעלק מאמנת אישית שאימנה מישהי לידי ראתה לנכון להציע לי להוריד משקל ולעבוד לחזרות גבוהות יותר לשריפת השומן והורדת משקל הגוף חחח.. לכי תסבירי שכבר הורדת משקל ואת עובדת עכשיו לחזרות גבוהות (אם 8-10 חזרות זה לא חזרות גבוהות מעניין מה רצתה לתפור לי, עשרים?) ובכלל סבבה עם הגוף שלך כמו שהוא ואין לך עניין להוריד משקל ושומן.
- או מאמנת שרואה לנכון לצעוק עליי באמצע הסט להביא את המרפקים קדימה ושיש לי הקשתה נוראית בגב (הטכניקה שלי יושבת פיקס אגב. לרוב. וגם באותה הזדמנות). מי את ומי מכיר אותך? ולמה לעזאזל באמצע סט למה?? גם ככה יש לי הפרעות קשב..
- כמות הסתומים של "מה את כל זה את מרימה??" בשישים קילו פעוטים של סקוואט. "זה לא מסוכן?"/"אולי תלמדי אותי גם?"/"שלא יישבר לך הגב"/"את לא מפחדת?". חלאס נו. אולי תרשה לי להיכנס לסט ובאופן כללי להתאמן בשקט? או אלו של - "המנוחות שלך ארוכות מדי. תנסי לנוח בין שלושים לשישים שניות". טוב דוקטור.

אפס קצהו ושמץ מינהו.
אבל הבחור שלך הגדיל 🤣

תודה על השיתוף, זה מחזק אותי 😍

ואל דאגה, המטומטמים האלה יגיעו כשהמשקלים על המוט יעלו
אל תיגרר לכאלה דברים במכון (להוכיח בסרטון?חבל על הזמן מסך/טוקמן)

ששואלים אותי כמה אני מרים (אלה שבכלל מעיזים לגשת),אני עונה ישר '100 או יותר' ופה זה נגמר

אה,תגדל זקן
זה עוזר

אשכרה.. והוא על דעת עצמו הרים את החולצה להראות לי את הקוביות. למה? 🤦‍♂️
🤣🤣🤣

וואי גם בכאלה אני נתקל
מתקרב אליהם ומשוויץ בכרס שלי

מישהו הודה לי פעם שהןא מרגיש טוב לידי (פייר,הוחמאתי)

מדגם מינימלי ולא ממצה:
- נכנסת לסטאפ בבנץ', שניה מלהוציא את המוט, קולטת בזווית העין ילד דביל שבא לקחת לי משקולת. מהמוט! חח תכלס עכשיו מתה מצחוק אבל אז כמעט צרחתי עליו (בסוף הסתפקתי במבט של - "מה אתה שפוי?? תתקרב אליי אני רוצחת אותך" (ח"ו וח"ו כמובן))
- הייתי עסוקה בסקוואט קל כלשהו, ואיזה אעלק מאמנת אישית שאימנה מישהי לידי ראתה לנכון להציע לי להוריד משקל ולעבוד לחזרות גבוהות יותר לשריפת השומן והורדת משקל הגוף חחח.. לכי תסבירי שכבר הורדת משקל ואת עובדת עכשיו לחזרות גבוהות (אם 8-10 חזרות זה לא חזרות גבוהות מעניין מה רצתה לתפור לי, עשרים?) ובכלל סבבה עם הגוף שלך כמו שהוא ואין לך עניין להוריד משקל ושומן.
- או מאמנת שרואה לנכון לצעוק עליי באמצע הסט להביא את המרפקים קדימה ושיש לי הקשתה נוראית בגב (הטכניקה שלי יושבת פיקס אגב. לרוב. וגם באותה הזדמנות). מי את ומי מכיר אותך? ולמה לעזאזל באמצע סט למה?? גם ככה יש לי הפרעות קשב..
- כמות הסתומים של "מה את כל זה את מרימה??" בשישים קילו פעוטים של סקוואט. "זה לא מסוכן?"/"אולי תלמדי אותי גם?"/"שלא יישבר לך הגב"/"את לא מפחדת?". חלאס נו. אולי תרשה לי להיכנס לסט ובאופן כללי להתאמן בשקט? או אלו של - "המנוחות שלך ארוכות מדי. תנסי לנוח בין שלושים לשישים שניות". טוב דוקטור.

אפס קצהו ושמץ מינהו.
אבל הבחור שלך הגדיל 🤣
מזכיר לי שפעם עשיתי דדליפט בציבור (גב עגול:stop-26:✋🛑✋✋🛑✋✋🛑✋)

נוצר מעגל של נביאים שניסו להציל אותי מהגורל המר של כיסא גלגלים בגיל 50

אותם האנשים שבאים לחדר כושר כי הם חושבים שהגוף שלהם יבנה שריר כי הם טורחים להגיע לחדר כושר , לא חס וחללילה מאמץ

• פותח/ת השרשור
מדגם מינימלי ולא ממצה:

אפס קצהו ושמץ מינהו.
אבל הבחור שלך הגדיל 🤣

קרה לי שלקחו לי משקל מהמוט, כשהייתה מגבת על הספסל. באיזו רמה של שוק או חוצפה בן אדם צריך להיות בשביל לעשות כזה דבר?!
אל תיגרר לכאלה דברים במכון (להוכיח בסרטון?חבל על הזמן מסך/טוקמן)

ששואלים אותי כמה אני מרים (אלה שבכלל מעיזים לגשת),אני עונה ישר '100 או יותר' ופה זה נגמר

אה,תגדל זקן
זה עוזר
אני מזוקן קלות, המראה העצלן..😁

בקשר לסרטונים, אני מסכים לגבי רוב המקרים אבל במקרה הזה החברים שלי לאימון הקשיבו לשיחה והטמבל הזה הוא דמות מוכרת אצלנו ורציתי לסתום לו את הפה.
🤣🤣🤣

וואי גם בכאלה אני נתקל
מתקרב אליהם ומשוויץ בכרס שלי

מישהו הודה לי פעם שהןא מרגיש טוב לידי (פייר,הוחמאתי)

זה גורם לי להתגעגע לימים שהייתי שמן וחזק ואכלתי בלי חשבון 😭

בשישים קילו פעוטים של סקוואט.
"פעוטים", פ'ף 🙌

רואה פה ושם אנשים שעושים טכניקה גרועה ברמה שהיה כואב להסתכל, אבל מי אני שאעיר להם? :>
גם לא כזה מחפשת מסביב. כשאני מתאמנת אני נסגרת בארבע אמותיי. הדבר היחיד שמפריע לי זה אנשים שגונחים וצורחים כאילו זה מינימום חדר לידה. זה מוציא אותי מריכוז 🤣
ועוד לא נתקלתי בעד כדי כך מטומטמים כמו שתיארת. זה שיא השיאים 🥷

"פעוטים", פ'ף 🙌

רואה פה ושם אנשים שעושים טכניקה גרועה ברמה שהיה כואב להסתכל, אבל מי אני שאעיר להם? :>
גם לא כזה מחפשת מסביב. כשאני מתאמנת אני נסגרת בארבע אמותיי. הדבר היחיד שמפריע לי זה אנשים שגונחים וצורחים כאילו זה מינימום חדר לידה. זה מוציא אותי מריכוז 🤣
ועוד לא נתקלתי בעד כדי כך מטומטמים כמו שתיארת. זה שיא השיאים 🥷
מייד אין ספייס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית