המדרסים האלה שווים משהו?

• פותח/ת השרשור ELSR
  • פורסם בתאריך

ELSR

משתמש קבוע
1,808
274
נק' מוניטין:
1,213
1,808
274
קאנטרי חולון
יש לי פלטפוס קל, לא מפריע לי בד"כ אבל פה ושם יכול להופיע איזה כאב בגב התחתון
או סתם אי נוחות בכף רגל.
מדרסים זה יקר וזה זמני, אני לא רוצה להשקיע בזה, במיוחד שהמצב שלי טוב.

ראיתי את זה:
http://www.sorbothane.co.uk/product2217.html?section=47&sectionTitle=Full Strike Insoles&preview=1

הם עולים 60~ שקל בערך:
http://www.ebay.co.uk/itm/Sorbothan...ingGoods_OtherSports&var=&hash=item25818f275b

נראה דווקא נחמד, רשום שזה בולם זעזועים ומיועד לאנשים שעושים ספורט.
השימוש הוא בנעליים רגילות (להליכות וליום יום)
מה אתם אומרים?

מדרסים לריצה צריכים להיות מותאים לרגל עם גבס, אם לא, אז לא שווה לעשות. אם אתה סתם קונה מדרס שלא מותאם לך אישית זה בדיוק כמו נעל ספורט. קודם תוודא באמת שהדבר נובע מבעיה אנטומית ברגליים, אם זה באמת ככה, ואתה לא מסוגל לרוץ וללכת ביום יום כי כואב לך, אז תעשה מדרסים. אבל אני מזהיר אותך, ברגע שעושים מדרסים אי אפשר ללכת בלי, אז קח את זה בחשבון.

• פותח/ת השרשור
מדרסים לריצה צריכים להיות מותאים לרגל עם גבס, אם לא, אז לא שווה לעשות. אם אתה סתם קונה מדרס שלא מותאם לך אישית זה בדיוק כמו נעל ספורט. קודם תוודא באמת שהדבר נובע מבעיה אנטומית ברגליים, אם זה באמת ככה, ואתה לא מסוגל לרוץ וללכת ביום יום כי כואב לך, אז תעשה מדרסים. אבל אני מזהיר אותך, ברגע שעושים מדרסים אי אפשר ללכת בלי, אז קח את זה בחשבון.
אני לא קונה את המדרסים בשביל לרוץ, אלא סתם להליכות וליום יום.
הייתי אצל אורטופד בגלל משהו אחר ועל הדרך הוא אבחן פלטפוס קל (שכנראה לא הייתי יודע עליו בחיים אם לא הייתי בא אליו)
ומדרסים זה עסק יקר, אז חשבתי אולי המדרס\סולייה הזאת שפרסמתי למעלה יכול לתת פתרון לא רע.

אני לא קונה את המדרסים בשביל לרוץ, אלא סתם להליכות וליום יום.
הייתי אצל אורטופד בגלל משהו אחר ועל הדרך הוא אבחן פלטפוס קל (שכנראה לא הייתי יודע עליו בחיים אם לא הייתי בא אליו)
ומדרסים זה עסק יקר, אז חשבתי אולי המדרס\סולייה הזאת שפרסמתי למעלה יכול לתת פתרון לא רע.
אם יש לך פלטפוס קל אז אל תעשה מדרסים. זה מיותר לגמרי ואתה סתם נהיה תלותי בזה. תקנה נעל שבנויה לפלטפוס קל (שנותנת הקשתה קלה) וזהו, לא בעיה למצוא נעל כזאת...

• פותח/ת השרשור
אם יש לך פלטפוס קל אז אל תעשה מדרסים. זה מיותר לגמרי ואתה סתם נהיה תלותי בזה. תקנה נעל שבנויה לפלטפוס קל (שנותנת הקשתה קלה) וזהו, לא בעיה למצוא נעל כזאת...
אני גם לא התכוונתי לעשות מדרסים...
רק שאלתי אם המדרס הזה שפרסמתי למעלה שווה משהו.
אמור לבלום זעזועים ולהיות נוח.

אני גם לא התכוונתי לעשות מדרסים...
רק שאלתי אם המדרס הזה שפרסמתי למעלה שווה משהו.
אמור לבלום זעזועים ולהיות נוח.
מדרס לא צריך לבלום זעזועים המטרה של מדרס זה לעשות תיקונים לכף הרגל כך שהרגליים שלך יהיו במנח תקין. הקשתה או השטחה של כף הרגל, הגבהה צדדית, הגבהה אחורית, כל אחד ומה שהוא צריך. המדרס לא עשוי מעץ אלא מחומר אלסטי בשביל שזה יהיה נוח.. אבל המטרה היא לא בלימת זעזועים, זה המטרה של הבולמי זעזועים בנעל. יש מדרסים מאוד קשים וקשיחים (כמו של הצבא למשל) ויש כאלה שקצת יותר רכים...

מגיל 12 אובחנתי כבעל פלאפון קשה ומאז הליכה בלי מדרס מלווה אצלי בכאבים.
לא צריך לשלם 1000+ למדרס. המדרסים שקופות החולים מספקים לרוב.
בתור חייל לאחרונה עשיתי מדרסים דרך הצבא וסבלתי מדלקות כואבות בכף הרגל, תוך יומיים הבנתי שזה הרמה של המדרס והלכתי לעשות פרטי אצל מי שהייתי עושה באזרחות דרך הקופה ואני מרוצה עד הגג.
אגב כף הרגל אצלי שטוחה לגמרי כמו סרגל אז אני חושב שאם מדרס פשוט ב60 שקלים מותאם אישית דרך הקופה עושה את העבודה בשבילי, אין צורך במשהו מופצץ ויקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית