הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן של חברת מדיאטק

• פותח/ת השרשור ytpt
  • פורסם בתאריך

ytpt

משתמש פעיל
559
67
נק' מוניטין:
96
559
67
שלום רב!!!
ברצוני לדעת אם הקלן של חברת מדיאטק הוא איכותי ואם הוא נחשב רפואי?
תודה רבה מראש 😃

אינני יודע דבר בנוגע לרפואי , אני כבר חודש משתמש בו ואני מאוד מרוצה - כיום על מינון של 200מ׳ג (5 כדורים)

ולפני הייתי על קלן של וורמודג׳ה שהיה מפוצץ לי את הראש.

הייצור של החברה מדיטק הוא בתאילנד וזה לא חברה רפואית זה לא פארמה.
Micros מתי שמדברים על קלן זה לא ב מ"ג הקלן זה במיקרוגרם לא יודע איך אתה שורד אם 5 כדורים ( 200 מקרוגרם) אני מי 2-3 כדורים ביום של קלן שהשתמשתי לא יכול לתפקד כמו שצריך יותר מידי רעידות בגוף. מעדיף אפדרין בהרבה.

Micros מתי שמדברים על קלן זה לא ב מ"ג הקלן זה במיקרוגרם לא יודע איך אתה שורד אם 5 כדורים ( 200 מקרוגרם) אני מי 2-3 כדורים ביום של קלן שהשתמשתי לא יכול לתפקד כמו שצריך יותר מידי רעידות בגוף. מעדיף אפדרין בהרבה.

אלכס טעות שלי מ׳ק ולא מ׳ג , בכל אופן אני כבר מעל חודש על קלן וקטוטיפן . כל הזמן הייתי על 120 עליתי ל160 ושבועיים אחרונים נותן 200 חוץ מדופק וקצת חום לא מרגיש שום רעידות , רעידות עפו לי כבר ביום 4 לא הרגשתי רעידות.

מדיטק זאת חברה גרמנית רפואית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית