הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשר לבנות שריריות

מצב
השרשור נעול
No_one_cares.jpg

• פותח/ת השרשור
הבנת הנקרא... מרוב אימון שכחתם לקרוא? מציע לקרוא שוב את הפוסט הראשוני. אבל במחשבה שניה... לא משנה.

למה שפה תהיה תשובה, זה שיש פה בחורים שמרימים שרירים לא אומר שהם רוצים בנות כאלו ....

נערך לאחרונה:
  • אהבתי
Reactions: roy
אני די סמויה פה,כמו שתשימו לב זו הפעם הראשונה שאני מגיבה או רושמת פה הודעה,נרשמתי למערכת הפורומים כי אני חושבת שיש פה הרבה מידע מועיל ואנשים די מקצועיים אז אני נהנית לקרוא פה ולהשכיל,אבל מה לעשות אני לא חלק מהחברה אז אני נשארת פה בשושו
אבל אני חייבת להודות שאת התגובות בשרשור הזה מצאתי די מעליבות ואני מתקשה להבין, אני בחורה וכן אני מתאמנת ואפילו יש לי שרירים,אני לא מרימה משקלים מטורפים , מתמקדת באירובי אבל דואגת להיות חטובה עם עבודה של משקולות...אני בחורה לכל דבר אני שמה שמלות ועקבים וצורחת כשאני רואה ג'וקים. אז מה שיש לי שרירים ?

אני די סמויה פה,כמו שתשימו לב זו הפעם הראשונה שאני מגיבה או רושמת פה הודעה,נרשמתי למערכת הפורומים כי אני חושבת שיש פה הרבה מידע מועיל ואנשים די מקצועיים אז אני נהנית לקרוא פה ולהשכיל,אבל מה לעשות אני לא חלק מהחברה אז אני נשארת פה בשושו
אבל אני חייבת להודות שאת התגובות בשרשור הזה מצאתי די מעליבות ואני מתקשה להבין, אני בחורה וכן אני מתאמנת ואפילו יש לי שרירים,אני לא מרימה משקלים מטורפים , מתמקדת באירובי אבל דואגת להיות חטובה עם עבודה של משקולות...אני בחורה לכל דבר אני שמה שמלות ועקבים וצורחת כשאני רואה ג'וקים. אז מה שיש לי שרירים ?

אם את רואה הודעות מעליבות את יכולה לדווח ("דיווח" בתחתית ההודעה) ואנחנו כבר נטפל בזה, בכל מקרה - את מוזמנת להשתתף בדיונים ומזל טוב על ההודעה הראשונה, גם אני הייתי סמוי פעם 😃

השרשור הזה קצת מוזר והתגובות לפות"ש בהתאם, לא הייתי לוקח את זה בתור דוגמא מייצגת.

אני חושב שהדיון מיצה את עצמו.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית