הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיבול+קלן

מצב
השרשור נעול

יובל60

משתמש מתחיל
69
2
נק' מוניטין:
2
69
2
שאלה שעלתה לי לראש,
קראתי שהרוב פה לא ממליצים על דיבול לבד בגלל הנזקים שהוא עושה ושלאחר השימוש בו המסה שהרוחות יורדת.
אז השאלה שלי אם אתה לוקח דיבול לבד ולוקח בסיום קלן(שהבנתי ששמור על מסת שריר) האם מרוויחים מכזה דבר משהו או שעדיין השימוש בדיבול סתמי ?

שעלתה לי לראש,
קראתי שהרוב פה לא ממליצים על דיבול לבד בגלל הנזקים שהוא עושה ושלאחר השימוש בו המסה שהרוחות יורדת.
אז השאלה שלי אם אתה לוקח דיבול לבד ולוקח בסיום קלן(שהבנתי ששמור על מסת שריר) האם מרוויחים מכזה דבר משהו או שעדיין השימוש בדיבול סתמי ?

רוב המסה שתקבל מדיבול היא מים נוזלים לכן לאחר השימוש מאבדים הכל!, אך רמת הכוח תעלה לך פלאים בזמן השימוש1

מאיפה הבנת שקלן שומר על מסת שריר? בדרך כלל אנשים לוקחים טסט ועוד חומרים במהלך דיאטה כדי לשמור על מסת שריר.
דיבול לא מומלץ לבד ובטח שלא יעזור לך בתקופה של 4 שבועות כמו שהרוב ממליצים פה. הרי לחומר לוקח לפחות שבוע(אם הוא איכותי) עד שתרגיש בשינוי כלשהו ואז נגיד נותרו לך שבועיים-שלושה עם החומר שבסופם הגוף שלך כבר מפסיק לייצר טסטוסטרון. כמה שריר כבר אתה חושב שתצליח לבנות בשבועיים-שלושה?? כמות מזערית ביותר וכמובן שבתקופת ההתאוששות מהסייקל כבר תאבד הכל ותחזור למצב ההתחלתי(במקרה הטוב!!)
עדיף כבר סייקל של טסטוסטרון + דיבול ל3-4 שבועות הראשונים כדי לקבל איזה דחיפה קטנה..

אנשים לא מבינים שלוקחים דיבול בסייקלים עם חומרים ארוכים כדי לתת פוש בהתחלה בשביל להתחיל להרגיש כח עד שהחומרים הארוכים מתחילים להשפיע

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית