היי, אחרי לבטים הגעתי למסקנה שאני יכול ואף כדאי להעזר בפורום ולא ללכת בדרך הזו לבד, לא לגמרי לפחות.
אז ככה, אני כבר חודש בתוך SS [סיימתי שבוע רביעי] וממשיך לעוף קדימה.
נתונים:
גובה: 180
משקל גוף נוכחי: 75
אחוז שומן: ממש לא מעניין אותי
תכנית עבודה: SS + קילו משקל גוף בשבוע [עד 90], בלי תרגילי עזר.
A:
סקוואט 3X5
בנץ' 3X5
דדליפט 1X5
B:
סקוואט 3X5
פרס 3X5
מתח עם משקל 3X5
מטרה: 90 קילו משקל גוף בתור התחלה, אחרי זה אתכנן ההמשך [לא נרתע מסטרואידים]. משקלי יעד ל-RM5: דדלפיט 180, סקוואט 150, בנץ' 120, פרס 80.
אז ככה שבוע ראשון:
נתונים - משקל גוף 72, דדליפט 25, סקוואט 30, בנץ' 42.5, פרס 25, מתח בלי משקל. לא צילמתי רגליים לצערי.
שבוע נוכחי [תוצאות סגירה של שבוע קודם כמובן, אנחנו בתחילת שבוע]:
נתונים - משקל גוף 75, דדליפט 70, סקוואט 70, בנץ' 55, פרס 37.5, מתח 4. לגבי רגליים, אמנם לא ניתן להשוות כי לא צילמתי בסגירת שבוע 1, אבל מה שנראה עליי כאן כמו טייץ ישב עליי די מרווח לפני כן.
הרגשה כללית - כרגע מלבד הסקוואט אני לא מרגיש שום סוג של עצירה שעתידה לבוא, ולגבי הסקוואט אני פשוט מקווה שזו הייתה חולשה של אותו יום. ממשיך לעוף קדימה ואעדכן משקלים שבוע הבא, תמונות אחת לחודש.
אז ככה, אני כבר חודש בתוך SS [סיימתי שבוע רביעי] וממשיך לעוף קדימה.
נתונים:
גובה: 180
משקל גוף נוכחי: 75
אחוז שומן: ממש לא מעניין אותי
תכנית עבודה: SS + קילו משקל גוף בשבוע [עד 90], בלי תרגילי עזר.
A:
סקוואט 3X5
בנץ' 3X5
דדליפט 1X5
B:
סקוואט 3X5
פרס 3X5
מתח עם משקל 3X5
מטרה: 90 קילו משקל גוף בתור התחלה, אחרי זה אתכנן ההמשך [לא נרתע מסטרואידים]. משקלי יעד ל-RM5: דדלפיט 180, סקוואט 150, בנץ' 120, פרס 80.
אז ככה שבוע ראשון:
נתונים - משקל גוף 72, דדליפט 25, סקוואט 30, בנץ' 42.5, פרס 25, מתח בלי משקל. לא צילמתי רגליים לצערי.
שבוע נוכחי [תוצאות סגירה של שבוע קודם כמובן, אנחנו בתחילת שבוע]:
נתונים - משקל גוף 75, דדליפט 70, סקוואט 70, בנץ' 55, פרס 37.5, מתח 4. לגבי רגליים, אמנם לא ניתן להשוות כי לא צילמתי בסגירת שבוע 1, אבל מה שנראה עליי כאן כמו טייץ ישב עליי די מרווח לפני כן.
הרגשה כללית - כרגע מלבד הסקוואט אני לא מרגיש שום סוג של עצירה שעתידה לבוא, ולגבי הסקוואט אני פשוט מקווה שזו הייתה חולשה של אותו יום. ממשיך לעוף קדימה ואעדכן משקלים שבוע הבא, תמונות אחת לחודש.