הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לכל הגיימרים בינינו SteamOS הוכרז!

• פותח/ת השרשור StasZ
  • פורסם בתאריך
אני מת עליהם, אבל כמעט ולא נוגע במחשב בזמן האחרון... אז אני אפילו לא אתחיל להתעסק עם זה :(

• פותח/ת השרשור
אני חושב לקנות ps4 במקום מחשב חדש

נראה לי בארץ במידה ואתה לא מזמין מחול
הPS4 יעלה בערך באותו מחיר של מחשב חדש עם אותו מפרט ועוצה מה של הPS4(אולי אפילו יותר)
אבל זה הכל דעה אישית
יש לי PS3 וגם מחשב
אבל PS4 אני יקנה איזה שנה אחרי שהוא יצא גם ככה

יש המון יתרונות וחסרונות... למשל במחשב אני אצטרך להחליף חלקים כל מספר שנים בשביל לשמור על ביצועים, אבל המשחקים כביכול בחינם 😛
מה שמלהיב אותי בps זה העובדה שאני מכול לנצל את המיטה והטלוויזיה לחוויות משחק טובות יותר וסוציאליות יותר, אני אוכל לשחק על\נגד אנשים אצלי בבית ויכול להיות ממש נחמד, העובדה שאני אצטרך לרכוש משחקים קצת מטרידה, זה יכול לצאת המון כסף

וואלה לא היו לי קונסולות מאז PS1(הקונסולה היחידה שקניתי),עכשיו יוצא PS4 ואותו אני אקנה,שיחליף לי את המחשב כביכול.
ואגב נראה לי עדיף לקנות את הPS4 בהתחלה,לפני שיחסמו לו את כל אפשרויות הפריצה,כמו הPS3 שיוצאים בשנה האחרונה שכבר אי אפשר לפרוץ

• פותח/ת השרשור
וואלה לא היו לי קונסולות מאז PS1(הקונסולה היחידה שקניתי),עכשיו יוצא PS4 ואותו אני אקנה,שיחליף לי את המחשב כביכול.
ואגב נראה לי עדיף לקנות את הPS4 בהתחלה,לפני שיחסמו לו את כל אפשרויות הפריצה,כמו הPS3 שיוצאים בשנה האחרונה שכבר אי אפשר לפרוץ

פריצות זה לנמושות!!(או עם יש לך בעיות כלכליות בבית)

אני לא אוהב להוריד משחקים פרוצים וזה
מעדיף לקנות
ובכול מקרה בגלל סטים יש לי משחקים בשווי מעל 1000$
ושילמתי איזה בסביבות ה400-600$ על הכל(כמובן שאני כבר משתמש בסטים קרוב ל4 שנים אז זה מצטבר)

פריצות זה לנמושות!!(או עם יש לך בעיות כלכליות בבית)

אני לא אוהב להוריד משחקים פרוצים וזה
מעדיף לקנות
ובכול מקרה בגלל סטים יש לי משחקים בשווי מעל 1000$
ושילמתי איזה בסביבות ה400-600$ על הכל(כמובן שאני כבר משתמש בסטים קרוב ל4 שנים אז זה מצטבר)
יש לי משחקים בשווי 30000$ ושילמתי 0

אתה יודע שלקח לפרוץ את הps3 כמה שנים טובות? בps4 זה יהיה אותו דבר או אפילו קשה יותר
ובכלל לקנות ps4 או xbox one בשנה הראשונה שהם יוצאות זה די בזבוז כסף למי שיש לו כבר קונסולה מהדור הזה כי תמיד יש בעיות בקונסלות שהם יוצאות(טבעת המוות בxbox 360 למשל) וגם אין הרבה משחקים בלעדים בהתחלה

עריכה: נראה לי שלא הבנתי אותך בקשר לפריצה טעות שלי

• פותח/ת השרשור
אתה יודע שלקח לפרוץ את הps3 כמה שנים טובות? בps4 זה יהיה אותו דבר או אפילו קשה יותר
ובכלל לקנות ps4 או xbox one בשנה הראשונה שהם יוצאות זה די בזבוז כסף למי שיש לו כבר קונסולה מהדור הזה כי תמיד יש בעיות בקונסלות שהם יוצאות(טבעת המוות בxbox 360 למשל) וגם אין הרבה משחקים בלעדים בהתחלה

עריכה: נראה לי שלא הבנתי אותך בקשר לפריצה טעות שלי

ROD של הXBOX יכול לקרות גם עכשיו עם אתה לא שומר עליו טוב
ויש סיכוי יותר גדול שזה יקרה הרבה בXBOX ONE החדש בגלל שהם האיצו את אחד החלקים שלהם כדי שיגיע לרמה של הPS4
(שעדיין עובר את הXBOX ONE בביצועים שלו)

אני משלם למשחק מחשב חדש 100+ שקל ולps3 200+.
אני מוריד רק אם המולטי גרוע ובא לי לשחק בסינגל.

• פותח/ת השרשור
חחח אני לא בא לעולל פריצות,פשוט עם המחירים של המשחקים כיום,איך אפשר שלא?משחק אחד עולה 500 שקל ואתה משחק בו שבוע

משחק עולה 200-300 בארץ
ודרך הסטים נגיד אתה יכול לקנות משחק בפחות מ30 שקל אפילו

משחקים לקונסולות מגיעות ל350 אבל בשביל זה מזמינים מחו''ל ולא קונים בארץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית