הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל של טרן-טסט-אנאדרול

CandyMan

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום לכולם,
ברצוני להתחיל סייקל של טרן Ace - טסט E ואנאדרול.

רציתי לדעת יותר בנושא מינונים מומלצים לשימוש, ושבועות השימוש.
כמו כן רציתי לדעת יותר על PCT בזמן הסייקל ואחריו.(מינונים וסוגי חומרים)

סייקלים קודמים התבססו על Test E ודיבול, בגלל זה החוסר ידע.
ניסיתי להסתכל וללמוד יותר על הPCT של שימוש בחומרים האלו ולא מצאתי יותר מדי מידע ומינונים.

מה המינונים המומלצים לצורך עליה במסה וכוח?
ואיך צריך להיות בנוי הPCT לסייקל שכזה

תודה רבה לעוזרים.

שאלה נוספת:
האם המים האלו טובים כמו מים בקטריוסטטים וניתן לערבב איתם HCG?
mt1tkjofqhnw.jpg

נערך לאחרונה:
כמה זמן אתה מתכנן להריץ את הסייקל? מינונים? למה טרן קצר ולא ארוך עם הטסט ארוך? איזה מינונים קודמים עשית?
בכללי PCT רגיל יספיק לך עם אתה מריץ עד 14 שבועות.
בכללי אני לא חושב שכדאי לך לקפוץ לטרן כרגע, עם אין לך בעיה כספית הייתי ממליץ לך טסט פרופ + NPP, אנאדרול זה בחירה שלך. למשך 8 שבועות זה מספיק
עם אתה משלב אנאדרול אז תשלב אחרי כמה שבועות כדי לראות איך הNPP משפיע עליך שלא תתחיל שניהם ביחד ועם תקבל תופעות לוואי לא תתדע ממה זה. + מנקה כבד חובה!!

• פותח/ת השרשור
לפי מה שהבנתי טרן ארוך גורם להרבה אי נעימויות ושיעולים כבדים שטרן קצר גורם פחות (אשמח לדעת אם עדיף ללכת על טרן ארוך)
מנקה כבד liv52 ds כבר יש לי,
יש קצת בעיה כספית אולי אם תגיד לי למה עדיף ננודרולון על פני טרן אקח את זה לצומת ליבי ואשקול החלפה אפילו שהעלויות גבוהות יותר.
אני מתכנן להיות בסייקל של 16 שבועות (ארוך).
המינונים של בד״כ היו 750 טסט אנטט ודיבור סטנדרטי למשך 6 שבועות.
לא התנסתי בחומרים אחרים לפני.

בגלל זה אני מעוניין לדעת יותר בנושא פיסיטי בזמן הסייקל ואחריו

זה לא משנה איזה גרסה גם הקצר גורם למן מחנק בגרון , בכלל הייתי מציע לך לא להתעסק עם טרן בסייקלים ראשונים . זה מתאים רק לאחרי 8-10 סייקלים , כנ״ל לגבי אנדרול הם חומרים מאוד חזקים בהנחה שזה האורגינל , אנדרול טורקי ושל בריטיש דיספנסרי הם הכי חזקים , ניסיתי של וורמודג׳ כלום חוץ מתופעת ה roid rage לא הרגשתי הרבה כח כמו שאנדרול יודע לתת חוץ מני החברות האלו לא הייתי מציע לך ללכת על משהו אחר

לפי מה שהבנתי טרן ארוך גורם להרבה אי נעימויות ושיעולים כבדים שטרן קצר גורם פחות (אשמח לדעת אם עדיף ללכת על טרן ארוך)
מנקה כבד liv52 ds כבר יש לי,
יש קצת בעיה כספית אולי אם תגיד לי למה עדיף ננודרולון על פני טרן אקח את זה לצומת ליבי ואשקול החלפה אפילו שהעלויות גבוהות יותר.
אני מתכנן להיות בסייקל של 16 שבועות (ארוך).
המינונים של בד״כ היו 750 טסט אנטט ודיבור סטנדרטי למשך 6 שבועות.
לא התנסתי בחומרים אחרים לפני.

בגלל זה אני מעוניין לדעת יותר בנושא פיסיטי בזמן הסייקל ואחריו

הפוך - הטרן הקצר גורם ליותר שיעולים ואי נעימויות בגלל האסטר המיידי והגודל הגבישי שהוא גדול טיפה יותר.
לך על טרן ארוך - ואם יש לך טכניקת הזרקה טובה הכל יהיה בסדר.

שלום לכולם,
ברצוני להתחיל סייקל של טרן Ace - טסט E ואנאדרול.

רציתי לדעת יותר בנושא מינונים מומלצים לשימוש, ושבועות השימוש.
כמו כן רציתי לדעת יותר על PCT בזמן הסייקל ואחריו.(מינונים וסוגי חומרים)

סייקלים קודמים התבססו על Test E ודיבול, בגלל זה החוסר ידע.
ניסיתי להסתכל וללמוד יותר על הPCT של שימוש בחומרים האלו ולא מצאתי יותר מדי מידע ומינונים.

מה המינונים המומלצים לצורך עליה במסה וכוח?
ואיך צריך להיות בנוי הPCT לסייקל שכזה

תודה רבה לעוזרים.

שאלה נוספת:
האם המים האלו טובים כמו מים בקטריוסטטים וניתן לערבב איתם HCG?

מינונים זה מאוד תלוי בעבר שלך.
אבל - נגיד 750 אנטט - 400 טרן ארוך זה סביר.

לגבי PCT במקרים כמו שאתה מתאר LIV52 יהיה טוב במהלך הסייקל ועד סופו (כולל PCT)
מאוד כדאי שתצטייד בטריפטורלין לשימוש לאחר הסייקל.
פרנגיל 500 יחידות כל שבוע במהלך הסייקל
כלומיד וטמוקסיפן בנוהל הרגיל

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכם על ההתייחסות,
יכול להיות שהתבלבלתי באמת ושהקצר גורם ליותר חוסר נעימות.
כמו כן בגלל הרעילות של האנדרול לכבד ופעם ראשונה של שימוש בו חשבתי על להגביל אותו לשבועיים ולהמשיך עם דיבול רגיל.
הסייקל הזה בנוי טוב?

לסייקל:
Test E - 750mg/week(שבוע 1~16)
Tren E - 400mg/week (שבוע 6~14)
Anadrol - 1 x day (שבוע 1~2)
Dbol - 4 x day (שבוע 2~6)

לPCT:
Liv52 DS
טריפטורלין
פרגניל 5000iu
כלומיד
טמוקסיפן

בנוגע לסייקל:
המינונים בסדר? האם הפיצול של האנדרול והדיבול טוב או שכדי כבר להמשיך רק עם האנדרול?
החלוקה של השבועות בסדר או שכדי להתחיל את הטרן ביחד עם האוראלי בתחילת הסייקל?
כמו כן שמתי לב שאם אני מושך עם הטרן רק 8 שבועות הסייקל נגמר בשבוע ה14 ולא ה16 - כדי למשוך עם הטרן 10 שבועות או לקצר את הסייקל?

בנוגע לPCT:
פה אני ממש מבולבל, עם כמה שאני מנסה להבין בשיחות בארץ ובחול עוד לא הבנתי איך PCT אמור להיות בנוי, מינונים, בזמן הסייקל או בסופו?
אני מאוד רוצה לארגן את כל המוצרים שיהיו בהישג ידי עוד לפני תחילת הסייקל - אני מודע לחשיבות הPCT אבל מבולבל מאוד גם כן.

פרגניל 500 יחידות בשבוע - בזריקה אחת? כל כמה זמן?
טריפטורלין בסוף הסייקל - מה אופן השימוש? קראתי שצריך לדעת לתת מינון מדויק ולהזריק נכון כדי לא לגרום נזק - והאם זה נחוץ בסייקל כמו שלי?
כלומיד וטמוקסיפן - בזמן הסייקל או בסיומו? כמויות?

דבר נוסף שקראתי שצריך לקחת בזמן טרן/דקה הוא קאברגולין (שמות מסחריים:קבסר/דוסטינקס/קבותרים) או פרמיפקסול (שם מסחרי: סיפרול) שמטפלים ברמת הפרולקטין שטרן/דקה מייצרים -אומרים לקחת קאברגולין 0.5מ"ג פעמיים בשבוע (E3D) במשך כל תקופת הטרן/דקה ולהמשיך איתו כשבועיים אחרי הזריקה האחרונה.
או להשתמש בפרמיפקסול כל לילה לפני השינה 0.25מ"ג.

הבנתי שהפרולקטין יכול ליצור ג'ינו שונה משל טסט ולכן צריך את התרופות האלו למניעתו בנוסף לתרופות נוגדי גינו של טסט כמו ארומסין

עריכה: קראתי עכשיו שטמוקסיפן (Nolvadex) בזמן סיקל עם טרן מגביר את הסיכוי לג'ינו וצריך לקחת ארומסין - עכשיו אני כבר ממש מבולבל :(

תודה רבה לכם על ההתייחסות והעזרה בתחום 😃

נערך לאחרונה:
כמו כן בגלל הרעילות של האנדרול לכבד ופעם ראשונה של שימוש בו חשבתי על להגביל אותו לשבועיים ולהמשיך עם דיבול רגיל.
הסייקל הזה בנוי טוב?

לסייקל:

לPCT:
Liv52 DS
טריפטורלין
פרגניל 5000iu
כלומיד
טמוקסיפן

בנוגע לסייקל:
המינונים בסדר? האם הפיצול של האנדרול והדיבול טוב או שכדי כבר להמשיך רק עם האנדרול?
כמו כן שמתי לב שאם אני מושך עם הטרן רק 8 שבועות הסייקל נגמר בשבוע ה14 ולא ה16 - כדי למשוך עם הטרן 10 שבועות או לקצר את הסייקל?

בנוגע לPCT:
פה אני ממש מבולבל, עם כמה שאני מנסה להבין בשיחות בארץ ובחול עוד לא הבנתי איך PCT אמור להיות בנוי, מינונים, בזמן הסייקל או בסופו?
אני מאוד רוצה לארגן את כל המוצרים שיהיו בהישג ידי עוד לפני תחילת הסייקל - אני מודע לחשיבות הPCT אבל מבולבל מאוד גם כן.

טריפטורלין בסוף הסייקל - מה אופן השימוש? קראתי שצריך לדעת לתת מינון מדויק ולהזריק נכון כדי לא לגרום נזק - והאם זה נחוץ בסייקל כמו שלי?

דבר נוסף שקראתי שצריך לקחת בזמן טרן/דקה הוא קאברגולין (שמות מסחריים:קבסר/דוסטינקס/קבותרים) או פרמיפקסול (שם מסחרי: סיפרול) שמטפלים ברמת הפרולקטין שטרן/דקה מייצרים -אומרים לקחת קאברגולין 0.5מ"ג פעמיים בשבוע (E3D) במשך כל תקופת הטרן/דקה ולהמשיך איתו כשבועיים אחרי הזריקה האחרונה.

הבנתי שהפרולקטין יכול ליצור ג'ינו שונה משל טסט ולכן צריך את התרופות האלו למניעתו בנוסף לתרופות נוגדי גינו של טסט כמו ארומסין

עריכה: קראתי עכשיו שטמוקסיפן (Nolvadex) בזמן סיקל עם טרן מגביר את הסיכוי לג'ינו וצריך לקחת ארומסין - עכשיו אני כבר ממש מבולבל :(

אהלן.

סייקל:

1. אני לא הייתי משחק גם עם אנאדרול וגם דיבול בשלב הזה - תבחר אחד ותריץ אותו 6 שב'.
2. 16 שב' סייקל זה טו מאץ' - רמות המיוטסטין שלך יעלו והעליה תיבלם כבר באיזור ה8-9 שב'. אתה צריך להחליף חומרים במועד הזה אם אתה רוצה סייקל כזה ארוך. לדעתי, פשוט תצא אחרי 9 שב' וזהו.
3. החומרים לPCT בסדר.
4. את כל החומרים כדאי כבר ליישר קו ולהתחיל באותה נקודה - ואולי אפילו דווקא את האנאדרול לא להתחיל ישר אלא אחרי שבועיים.

PCT:

יש פה בעיה - אתה מעוניין שאנחנו נבנה לך תוכנית שלמה עם מינונים וזמני כניסה ויציאה של כל דבר, וזה לא בדיוק המקום.
1. פרגניל יש לקחת 500 יחידות בשבוע (בפיצול לפעמיים עדיף)
2. טריפטורלין נחוץ מאוד בסייקל כמו שלך - אתה צריך לתזמן נכון את הזריקה לפי האסטרים. תשתמש בטריפטורלין 0.1 אך ורק מבית מרקחת ואך ורק בקירור !!! היזהר!!
3. כלומיד וטמוקסיפן בסיום הסייקל - מתחיל את הפרוטוקול ביחד עם זריקת הטריפטורלין.
4. קאברגולין הוא מצרך שכדאי שיהיה בסביבה למקרה של רגישות פרוסטוגנית ועליה חדה ברמות הפרולקטין - מלבד נזקי הג'ינו ויציאת הפרשות מהפטמה במקרה של ג'ינו שנוצר מפרולקטין, רמות גבוהות של פרולקטין יגרמו גם לירידה חדה בחשק המיני וביכולות התפקוד המיני (אימפוטנציה) כמו גם אגירת נוזלים רבה יותר וכמו גם סתימת תאבון וחוסר מוטיבציה ואפילו דכאון.
ולכן עדיף שיהיה בסביבה - לא כולם רגישים לכך, אך כדאי שיהיה ומומלץ גם לבדוק לפני תחילת הסייקל את הרמות בייס ליין.
5. נולבדקס וארומסין הם למעשה כמעט אותו דבר מלבד העובדה שאחד רק חוסם את פעילות האסטרוגן ברקמות ייעודיות כמו חזה והשני פשוט מונע ייצור נוסף של אסטרוגן.

אביעד אם לדוגמה מתחילים סייקל עם טסט ודיבול(4 שבועות ראשונים) ל8 שבועות ואחר כך מכניסים טרן וממשיכים עוד חודשיים(סהכ 16 שבועות) האם זה יותר כדאי מסייקל של 12 שבועות עם טסט ודיבול בחודש הראשון ובחודשיים האחרונים להכניס טרן??

יש פה עוד מישהו שהוא היה \ נמצא , ביום הרביעי לדיבול ולא מרגיש שום עליה בכח ? אני על מינון 30מג

נערך לאחרונה:
יש פה עוד מישהו שהוא היה \ נמצא , ביום הרביעי לדיבול ולא מרגיש שום עליה בכח ? אני על מינון 30מג
זה לא כדור קסם יכול לקחתת לדעתי עד שבוע שתראה שינוי רציני באימונים וקצת מראה, על תשכח שתזונה זה הכל לא תאכל כמו שצריך וותאמן כמו משוגע אתה סתם תעלה נוזלים

• פותח/ת השרשור
לפי מיטב הבנתי אם כבר סייקל של 9 שבועות אפשר להשתמש בטסט קצר, עם טרן קצר, לא ככה?
או שעדיף להשתמש בטסט ארוך וטרן ארוך בכל זאת?

קודם כל אם הדיבול שלך לא רפואי סביר להניח שבמקום 30 מ"ג אתה מקבל אולי 10 אז או שתחכה עוד כמה ימים ותאכל גם כמו שצריך או שתעלה מינון

הסייקל הזה בנוי טוב?

לסייקל:

לPCT:
Liv52 DS
טריפטורלין
פרגניל 5000iu
כלומיד
טמוקסיפן

בנוגע לסייקל:

בנוגע לPCT:

אנאדרול/טרן/פינה יכולים ליצור רמות פרולקטין גבוהות. אף אחד מהם לא עובר ארומטיזציה או משפיע על רמות האסטרוגן. הם כן ממריצים שחרור פרוגסטרון שיוצר בתורו רמות פרולקטין גבוהות (גם רמות אסטרוגן גבוהות יעודדו רמות פרולקטין גבוהות). הפרולקטין יוצר ג'ינו כתופעת לוואי.
כלומר ארומסין כ-AI לא יעזור (למעשה קל להציג מאמרים המראים השפעה שלילית של SERM/AI על ג'ינו).

כשעושים טסט ה-SERM או ה-AI ישמרו על רמות אסטרוגן סבירות וימנעו תופעות לוואי של אסטרוגן או פרולקטין.
באנדרול/טרן/פינה/דקה רמות הפרולקטין יכולות לעלות את רמות הפרולקטין. ישנם מספר אפשרויות לשלוט בכך (Post Cycle and/or Support) :

1. Bromocryptine - משפיע ישירות על רמות פרולקטין, לא מאושר לשימוש ע"י FDA עקב תופעות לוואי חמורות (כמו עלייה חדה ברמות פרולקטין לאחר הפסקה)

2. דוסטינקס - משפיע ישירות על רמות פרולקטין - ללא תופעות לוואי מיוחדות, יקר.

בשני אלה ישקלו שימוש אלה הג'ינו פרץ אצלם.

3. תיסוף ב-B6 בכמות של 600mg ביום (לשים לב לכמות - הרבה מעבר למומלץ היומי או לשניתן לצרוך מאוכל) - מעוגן במחקר רפואי.

4. תוספת של ווינסטרול בכמות קטנה (50mg 3 פעמים בשבוע ) - כמובן תחת הבעייתיות בשימוש הממושך, נניח ל-8 השבועות של שימוש באנדרול. הווינסטרול מוריד רמות פרולקטין ע"י פעולה עקיפה - חסימת רצפטורי פרוגסטרון.

בקיצור הדבר החשוב היא לשמור על רמות אסטרוגן ופרולקטין תחת שליטה.

2.

קודם כל אם הדיבול שלך לא רפואי סביר להניח שבמקום 30 מ"ג אתה מקבל אולי 10 אז או שתחכה עוד כמה ימים ותאכל גם כמו שצריך או שתעלה מינון
אין כבר דיבול רפואי לא מייצרים ובכדור יש לך 10 מג לא 30

אין כבר דיבול רפואי לא מייצרים ובכדור יש לך 10 מג לא 30

זה מה שאני לוקח , 3 כאלו ביום.

אני נוטה ״לחשוש״ שקמתי הבוקר עם פאמפ בבייספס, זהו הבוקר החמישי ..

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 28.1 · צפיות: 384
אנאדרול/טרן/פינה יכולים ליצור רמות פרולקטין גבוהות. אף אחד מהם לא עובר ארומטיזציה או משפיע על רמות האסטרוגן. הם כן ממריצים שחרור פרוגסטרון שיוצר בתורו רמות פרולקטין גבוהות (גם רמות אסטרוגן גבוהות יעודדו רמות פרולקטין גבוהות). הפרולקטין יוצר ג'ינו כתופעת לוואי.
כלומר ארומסין כ-AI לא יעזור (למעשה קל להציג מאמרים המראים השפעה שלילית של SERM/AI על ג'ינו).

כשעושים טסט ה-SERM או ה-AI ישמרו על רמות אסטרוגן סבירות וימנעו תופעות לוואי של אסטרוגן או פרולקטין.
באנדרול/טרן/פינה/דקה רמות הפרולקטין יכולות לעלות את רמות הפרולקטין. ישנם מספר אפשרויות לשלוט בכך (Post Cycle and/or Support) :

1. Bromocryptine - משפיע ישירות על רמות פרולקטין, לא מאושר לשימוש ע"י FDA עקב תופעות לוואי חמורות (כמו עלייה חדה ברמות פרולקטין לאחר הפסקה)

2. דוסטינקס - משפיע ישירות על רמות פרולקטין - ללא תופעות לוואי מיוחדות, יקר.

בשני אלה ישקלו שימוש אלה הג'ינו פרץ אצלם.

3. תיסוף ב-B6 בכמות של 600mg ביום (לשים לב לכמות - הרבה מעבר למומלץ היומי או לשניתן לצרוך מאוכל) - מעוגן במחקר רפואי.

4. תוספת של ווינסטרול בכמות קטנה (50mg 3 פעמים בשבוע ) - כמובן תחת הבעייתיות בשימוש הממושך, נניח ל-8 השבועות של שימוש באנדרול. הווינסטרול מוריד רמות פרולקטין ע"י פעולה עקיפה - חסימת רצפטורי פרוגסטרון.

בקיצור הדבר החשוב היא לשמור על רמות אסטרוגן ופרולקטין תחת שליטה.

2.

לא הייתי לוקח וינסטרול בכדי להמנע מהשפעות פרוגסטניות.
דוסטינקס אמנם יקר - אך מראה השפעה יחסית ארוכת טווח ולדעתי הכי משתלם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית