ייעוץ לגבי אבקת חלבון שראיתי

Mynameisraz

משתמש מתחיל
188
10
נק' מוניטין:
28
188
10
הלכתי לטבע מרקט וראיתי את האבקת חלבון הזאת

ההורים שלי לא מוכנים לשלם 300+ שקל כי הם חושבים שזה לא משתלם (למרות שזה כן ואני ודע )

הם הסכימו לקנות לי את האבקה הזאת שהיא 6000 גרם כל חודש (היא מספיקה לי לחודש וקצת)

האם היא טובה ??

תשקיע ביחד עם ההורים שלך כסף ותקנה משהו נורמלי =/
אני לא מבין על מה הוויכוח? על עוד 50 שקל? אז בגלל אותם 50 שקל תסבול עם אבקת חלבון שלא מתערבבת טוב ועוד בטעם וניל שזה טעם נוראי ברוב אבקות החלבון.
שיקולים שלך.

אז ההורים שלך מעדיפים לשלם 390 שקל ב3 חודשים על 1.8 קילו אבקה בסה"כ מאשר פשוט לקנות אבקה של 2.3 קילו ב300 שקל פשוט?

במצב שלך לא הייתי רץ לקנות אבקת חלבון, פשוט תאכל הרבה גבינות, קוטג, טונה ובשר. אתה יכול להסתדר יופי בלי סה״כ אבקת חלבון זה עניין של פינוק ונוחות זה כל כך והכרחי לבן אדם עד משקל 80 קילו.

לא צריך את האבקה בכלל עזוב אותך מזה. אם היה לי תמיד חלבון שלא צריך לבשל במקרר אז בכיף הייתי מוותר על האבקה. בקיצור תגיד להורים שאתה רוצה קבוע שיהיה לך גבינה צהובה במקרר ובארון כמה עשרות קופסאות של טונה. בכל פעם שאין לך חזה עוף או בשר אחר מוכן או שתכין חביתה או תאכל טונה וגם תמיד יהיה לך גבינה צהובה להוסיף ללחם שזה מקור טוב לחלבון.
דרך אגב לא באמת צריך כמויות חלבון כמו שממליצים כל הבילדרים וחברות תוספי מזון, גם אם תיקח חצי ממה שממליצים אתה תגדל טוב מאוד אם תהיה במאזן קלוריות חיובי.
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית